Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение3-ти опит да премине над 1.3333 и не успяваАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
[QUOTE=hristo72;1059373989][QUOTE=4un4o;1059373931]Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПродавам боооооооб. еФтино го давааааммммм........
още един довод.
Колко го даваш боба
Коментар
-
какво лЕ мисли
джабарчето в ЕЦБ
за това
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ та мое, в закона пише че не моем да печатаме необезпечени с евраци левове. Никъде не пише, че не моем печатаме евраци
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеТуко що прочетох, че е започнало прибиране на печалбите от EUR/CHF
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениемое ли при валутен борд да
расте паричното предлагане,
без да има ръст на ПЧИ , а бря ?
Коментар
-
не капиталови потоци, бря
макар и те до 2009-та да са в
пълна корелация с паричното
предлагане,мисълта ми е
мое ли при валутен борд да
расте паричното предлагане,
без да има ръст на ПЧИ , а бря ?
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
Коментар
-
[QUOTE=4un4o;1059373945]Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПърво ще се разходи до стопа ти и малко по надоле и тогаз. Практиката го е доказала! много стопчета има под завчерашното дъно. Днес Пазара е тънък и ще го боцнат.пък е време да ми удари стоп щото отдавна не го е правил пазаря
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
[QUOTE=ТАТО;1059373942]Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениевеке доларя в другите двойки ке спре да мачка
Коментар
-
[QUOTE=4un4o;1059373931]Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДойларЯ мачка ауд, паунд, Яна, канадеца и в същото време поевтинява срещу еврото. как ти се чини?гледай долар индекс за ориентир
Last edited by ТАТО; 21.01.2013, 10:12.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
[QUOTE=ТАТО;1059373929]Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДано ТАТОвото от туй дет си написал - само ейй туй е верно
Боба досега 9 пъти подред не ме е лъгал. дано това да е първият път.
Продавам боооооооб. еФтино го давааааммммм........
още един довод.
ДойларЯ мачка ауд, паунд, Яна, канадеца и в същото време поевтинява срещу еврото. как ти се чини?Last edited by 4un4o; 21.01.2013, 09:58.
Коментар
-
[QUOTE=4un4o;1059373925]Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНе е препоръка за търговийки!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар