IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Ееееййййй ТАТО, пак голям го извади?
    Голям я Не забравяй една друга ТАТОва мъдрост:
    От плешив - съвет за коса не взимай
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ето важните нива за днес при евро долара http://forexsignalsarea.com/category/analysis/
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Слабак аййде бря де си
        Ееееййййй ТАТО, пак голям го извади?
        П.П засега проби 1.3333, но за дълги трябва да направи един зелен бар на дневна иначе само скалп.. Вършеем и в двете посоки! в 9.30 може да има изненади!
        Last edited by 4un4o; 22.01.2013, 08:43.

Коментар

• Сел EUR/USD от 1,3346, ТП-1,3256, стоп-1,3372 - тест на дъното от предната седмица.
          При пробив следва 1,3185 - около 23,6% фибо на цялото покачване от 1,20

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Аз подпирам отгоре.над кака 504.
            П.П. Ще си ги мерим с ТАТО
            Слабак аййде бря де си

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
              Абе и ти се прав но ми се струва че ще хване на там на където най-малко очакват 95% от пазарните участници ..
              хвана в ТАТОва посока демек ази съм от 5-те %

Коментар

• [QUOTE=Дон Карлос;1059374564]
                Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Morgan Stanley са открили дълга позиция от 1.3260 с цел 1.3500, като в момента са преместили стопа си на нивото на откриване.

Я да видим някой ще го отиграе ли като големите ???????
                [/QUOTE

Morgan Stanley са отворили тази позиция най-късно миналата сряда по обяд. Недоумявам обаче защо не са закрили позицията, когато в петък цената почти удари 1.34. Би трябвало дилърите им да са опитни и да виждат накъде вървят нещата. И това преместване на стопа, хм... Но така или иначе Morgan Stanley не са от най-успешните търговци, ако следиш сделките им. Друг е въпросът, че "големите" често говорят едно, а правят съвсем друго /или въобще нищо не правят/, ако така им диктуват интересите. Тъй че, избягвай да вярваш на големите, опасно е за парите ти.

В днешния съвсем мизерен пазар, обаче прави впечатление нещо, което колкото и да е дребно, би трябвало да бъде взето под внимание - фючърсът на Дау нарастна с 20 и няколко пипса в сравнение със цената на затварянето в петък, а в същото време евро/долар е с 4 пипса под цената на затваряне /в момента 1,3314/. Незначително е, но всичко има значение.

Поздрави и успех!
                Съгласих се,че не трябва да правим като тях,даже напротив , написал съм го в послеписа

Всеки си има глава на раменете и може сам да си решава как да го отиграе!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2013-0...ankruptcy.html

Ееееех, помните ли.....

Коментар

• hemilio

[QUOTE=hemilio;1059374508] Morgan Stanley са открили дълга позиция от 1.3260 с цел 1.3500, като в момента са преместили стопа си на нивото на откриване.

[/QUOTE

Morgan Stanley са отворили тази позиция най-късно миналата сряда по обяд. Недоумявам обаче защо не са закрили позицията, когато в петък цената почти удари 1.34. Би трябвало дилърите им да са опитни и да виждат накъде вървят нещата. И това преместване на стопа, хм... Но така или иначе Morgan Stanley не са от най-успешните търговци, ако следиш сделките им. Друг е въпросът, че "големите" често говорят едно, а правят съвсем друго /или въобще нищо не правят/, ако така им диктуват интересите. Тъй че, избягвай да вярваш на големите, опасно е за парите ти.

В днешния съвсем мизерен пазар, обаче прави впечатление нещо, което колкото и да е дребно, би трябвало да бъде взето под внимание - фючърсът на Дау нарастна с 20 и няколко пипса в сравнение със цената на затварянето в петък, а в същото време евро/долар е с 4 пипса под цената на затваряне /в момента 1,3314/. Незначително е, но всичко има значение.

Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      От Morgan Stanley не виждат пречки пред възходящото движение на EUR/USD особено след като търсенето на дългови облигации от периферните страни в еврозоната остава стабилно. От банката не очакват загубата на германския канцлер Ангела Меркел в местните избори да повлияе върху възходящия ход на двойката. Morgan Stanley са открили дълга позиция от 1.3260 с цел 1.3500, като в момента са преместили стопа си на нивото на откриване.

п.с. или напротив

Всеки има свое мнение /някои му казват - стратегия/. Както една птичка пролет не прави, така и една банка не може, а може да й се налага, за да затвори на печалба изостанали горе позиции, или поне да са на по-малка загуба. Срещу пазара трудно се наливат свежи пари, но ако се мотивират повече хора с подобни "банкови новини" - може и да се получи нещо очаквано.
                      Безпокои ме това, че не разбирам дефиницията, която дават за "възходящото движение" - от кога е възходящо по-точно? От средата на миналата година наистина е възходящо, а от средата на предходната е низходящо.
                      Може и да имат основания, затова всеки да си съобрази възможностите, защото ако не направи правилен избор, може после да съжалява. Е, възможности - бол.

Неангажиращо мнение. Успех!
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Morgan Stanley са открили дълга позиция от 1.3260 с цел 1.3500, като в момента са преместили стопа си на нивото на откриване.
                        Колко голяма е позицията ?

Коментар

• От Morgan Stanley не виждат пречки пред възходящото движение на EUR/USD особено след като търсенето на дългови облигации от периферните страни в еврозоната остава стабилно. От банката не очакват загубата на германския канцлер Ангела Меркел в местните избори да повлияе върху възходящия ход на двойката. Morgan Stanley са открили дълга позиция от 1.3260 с цел 1.3500, като в момента са преместили стопа си на нивото на откриване.

п.с. или напротив
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

айдее бря време е да се поразмърдаме ......... не вярвам да остане днескашния кендъл само 32 пипа
                            И аз имам такива впечатления: когато пазара в Щатите е затворен, походи малко нагоре-надолу - па се върне, където е отворил...

Обяснявам си го с това, че там като кажат почивка - край - захвърлят работата и дори спират за приказват и мислят за нея. Не са обременени като нас...
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

айдее бря време е да се поразмърдаме ......... не вярвам да остане днескашния кендъл само 32 пипа
                              Еми айде де това 1.3333 днес го мъчи три пъти да го пробие и не успя

Коментар

• е

[QUOTE=ТАТО;1059373952]
                                Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                може може всичко може пък е време да ми удари стоп щото отдавна не го е правил пазаря
                                И аз се включвам да подпирам отдолу все ми се струва че времето за корекция все още не е дошло ...

Да Обама положи клетва
                                Last edited by hristo72; 21.01.2013, 20:24.

Коментар

Working...
                                X