Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеИ какво следва след гапа ще го пълним ли след това ... или ще изпразваме сметкиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетъй тъй - пИчели винаги тоя който е предвидил ГАПО още в петъкLast edited by hristo72; 17.03.2013, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениесега говоря с тях казват че ще бъде изпълнена на първата цена след гапа ....
Позиции, които имат стоп или лимит и има гап се затварят по първата цена на дадения финансов инструмент, след гапа. Същото важи и за чакащи поръчки. Ако имате чакаща поръчка за продажба пи 1.30350 и цената отвори под 1.30, примерно на 1.2986, то цената на отваряне на позцията ще бъде 1.2986.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениедемек важат ама зависи от спреда -щот спреда може да бъде и 50-150 пипса при екстренни ситуации както сегодня
Позиции, които имат стоп или лимит и има гап се затварят по първата цена на дадения финансов инструмент, след гапа. Същото важи и за чакащи поръчки. Ако имате чакаща поръчка за продажба пи 1.30350 и цената отвори под 1.30, примерно на 1.2986, то цената на отваряне на позцията ще бъде 1.2986.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениекак относително преди да стане 00:00ч ?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеБенча е моя ...
Имат си тикви там в офиса-обаждаш се и питаш квото не ти е ясно,нямат ли 24/7 съпорт?
В договора,тези неща са упоменати-чети,или ти си на Демо ?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепо-принцип важат,ама зависи от бъкета,мен преди 2 години с гап ми треснаха марджин кола
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеважат - но относително преди да стане 00:00 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениестоповете и чакащите поръчки важат ли при гап ...Last edited by ТАТО; 17.03.2013, 22:15.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениестоповете и чакащите поръчки важат ли при гап ...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениестоповете и чакащите поръчки важат ли при гап ...
Тва в момента е заради разкулачването на мръсните киприоти ...А скоро и на целия ЕСъ ...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВерно?
Ми хубаво за скъсилите.
Такива като мен
Коментар
Коментар