IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
    Добър ден, господа. Имам един въпрос : платформата на която търгувам нещо се прецака ( не ще да ми отваря позиции ), и от бъкито ми казаха, че проблема не бил в платформата, а в моя комп и браузър ( а те си бачкат нормално). Та, струва ли си да се занимавам с моя брокер, или да затворя акаунта при тях и да отворя нов акаунт при друг брокер.

Благодаря за отговорите.
    Ако като цяло си доволен от брокера,опитай с друг браузър.Ако и тогава не стане,искаш-не искаш ще трябва да се замислиш за друг брокер.
    А това,че не иска да ти отваря позиции не винаги е лошо
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Добър ден, господа. Имам един въпрос : платформата на която търгувам нещо се прецака ( не ще да ми отваря позиции ), и от бъкито ми казаха, че проблема не бил в платформата, а в моя комп и браузър ( а те си бачкат нормално). Та, струва ли си да се занимавам с моя брокер, или да затворя акаунта при тях и да отворя нов акаунт при друг брокер.

Благодаря за отговорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
        Опцията твоя ли е?
        Не .. по принцип питам как стоят нещата, че четох някъде че имало такава .

Коментар

• Коментар

• Опцията твоя ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
              Добър ден!
              Отново щурм към върха/занятието от вчера/ 1,3485
              DNT опция със граници 1.3-1.35 няма ли да пречи да минем или дори да докоснем 1.35? Доколкото четох ако цената мине и с пипс над или под границите притежателя и не взима нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                РЕД има ли
                или само контри
                добро утро и успешен ден
                Контрола,както се казваше в единн хубав български филм
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• РЕД има ли
                  или само контри
                  добро утро и успешен ден
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добър ден!
                    Отново щурм към върха/занятието от вчера/ 1,3485

Коментар

• А до сряда - има време...

Investors remained optimistic that preliminary U.S. fourth-quarter growth rates due out on Wednesday and the January U.S. nonfarm payrolls report due out on Friday will meet or even beat expectations, which also kept the dollar lower.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Дубрутру-айде да я мятаме по с време
                        Бреййй, теб сън не те хваща Аз отдавна съм се излекувал от тази болест Станал съм и аз в 6:00, сега отидох на работа и още не съм поглеждал маркета. Което означава, че нямам зависимост Друго е с цигарите

Коментар

• Дубрутру-айде да я мятаме по с време

Коментар

• Forex - Dollar gains on Federal Reserve uncertainty, data weighs

Investing.com - The dollar traded largely higher against most major currencies on Monday after investors sought safety in the currency ahead of the Federal Reserve's Wednesday decision on interest rates and monetary policy.

Talk the Fed could hint at when it will consider winding down stimulus measures supported the currency, though solid indicators offset the dollar's advance. ....

А до сряда - има време...
                            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Абе ти не търси съмишленик при мен Моята сметка не е 5 цифрена ZNGA forever... Скъсвам я от търговия. Купувам всяко падане и им я продавам през 10-15 цента. Днес е 10% нагоре
                              Ох ЗИНГА, ЗИНГА -там съм дългосрочен инвеститор

Колко по 10 процента още трябва да вдига

Вече ще турям стопове,щот ми писна да държа позиции по няколко месеца,не ,че не мога да ги износя ама ми затварят ресурс

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Никой не карам да ме слуша

Само търся съмишленици-да се успокоя ,че не съм единствения Балък

П.С. и от къси се вадят кинти
                                Абе ти не търси съмишленик при мен Моята сметка не е 5 цифрена ZNGA forever... Скъсвам я от търговия. Купувам всяко падане и им я продавам през 10-15 цента. Днес е 10% нагоре

Коментар

Working...
                                X