If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Семейство Хъниуел в Щатите най-после "осъзнали", че билетът им от лотарията печели 217 млн. щатски долара... Първото, което са единодушни, че ще си купят - било нов автомобил, защото старият бил на над 270 хиляди км...
Джакпотът от 5 млн. вчера е спечелил варненец.
Да имаш късмет на фона на метеоритните атаки - означава, че природата ще им даде шанс да си изхарчат спечеленото /ако се затрудняват - със сигурност ще има кандидати да помагат/. Иначе, каква би била логиката на дългоочакваната печалба.
Абе търгуваi бря ....дори и днес да е последният ден прави това което ти харесва .....трейдинг нали знаеш какво е казал Дjобс в речта си пред някакви завършващи колежани ...Аз например на 21.12.2012 пак бях пред графиката ко като е край на света ...кой като мен
Братушките току що казаха че в 21:20 сегодня вечером ще долети и втория метеорит - дано изгори в атмосферата ,че е май по голем от сутришния и май ке бъде от същия състав железно никелов уж бил
Братушките току що казаха че в 21:20 сегодня вечером ще долети и втория метеорит - дано изгори в атмосферата ,че е май по голем от сутришния и май ке бъде от същия състав железно никелов уж бил
Коментар