IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.13

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.13

Валутна търговия - FOREX Архив 2.12:
    http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12829
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от ptj_12345
      Първоначално изпратено от kaloian
      хайде сега и 1.4210
      1.4350 може, но твоята цел още не я излязла на хоризонта.
      През 1.4350 според мен трябва да минем повече от веднъж ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
        хайде сега и 1.4210
        1.4350 може, но твоята цел още не я излязла на хоризонта.

Коментар

• хайде сега и 1.4210

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от клюкавицата
            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            В момента си търся 2ма скалпери. Условията ми са много прости - искам всеки от тях да прави по 5мио. оборот на ден и поне +1 пип печалба на тази сума. Ако смяташ че ще можеш да се справиш, добре си ми дошъл. Бачка се по 12ч. на ден на смени, малка заплата + 15% от печалбата която си реализирал.
            Пешо +1 дневно е твърде малко за скалпер,съмнявам се,че го казваш сериозно това,минимум +10 пипса дневно е стандарта,като се действа с позиции от по 100 лота(1лот=100 000),но са много малко брокерите,които на реал може да ти предоставят такива обеми!
            Аз съм скромен - 1пип на 5мио. оборот са ми достатъчни......някакви си 5000$ , к'во са за майстори-експерти като ptj_12345 ? ;-)
            Да бе. Вярваме ти. То затова преди време ти се разнасяха записните заповеди за 30000 лева. Седмичната заплата нали?

Коментар

• Освен това,ако се споразумеете,може да си оставиш позицията за другия ден,като брокерът си прибира 5-те пипса от сумарно спечелените ти през предните дни-понякога се налага да се остави позицията отворена или ако си хванал дъно и си сложил стоп на +10 пипса,защо да бързаш,може да ти излезе късмет и да гепиш примерно 100 пипса на другия ден!Така че варианти има много,важното е всичко да е коректно в отношенията

Коментар

• Знам какво е скалпиране, но не ми допада. Не мисля, че с него може да постигнете съществено по-добри резултати от мен , при условие, че започнем с две еднакви сметки за период от една година.

Коментар

Чакай малко, теб крайния резултат ли те интересува или оборота. Да не взимаш и процент от брокера за подаръците, които му правиш?
                  Ами колега при скалпирането е така,всеки ден се гони норма,като системата ти може да е със стопове(което си е чиста лотария) или по някаква система с добавяне(било Мартингейл,било друга) - в случая с добавянето ако отвориш позиция и пазарът тръгне срещу теб,товариш по някаква система позицията и чакаш корекцията на импулса,за да излезеш сумарно на кяр,това е философията най-общо казано.Може да се работи и с обратни поръчки,вместо стопове,зависи от брокера

Коментар

С индекси не се занимавам, защото стратегията и техниката ми не върви при тях. Правилата им са други, ако ги има изобщо...
                    DOW - 20$ do tuk

Коментар

• С индекси не се занимавам, защото стратегията и техниката ми не върви при тях. Правилата им са други, ако ги има изобщо...

Коментар

• Първоначално изпратено от arhonbg
                        Първоначално изпратено от ptj_12345
                        Следващата подходяща за игра позиция ще е USD/JPY от нива около 92.10, с лимит 93,60(+) и стоп 91.15.
                        kys sym tam ot predi 4 chasa

za sega dobre

USD/JPY nivo 93.23 be idealno za vhod - zapylvaneto na gapa

Sega kartinkata pri DOW e podobna
                        ptj - vij DOW ?

Коментар

• Чакай малко, теб крайния резултат ли те интересува или оборота. Да не взимаш и процент от брокера за подаръците, които му правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата
                            Пешо +1 дневно е твърде малко за скалпер,съмнявам се,че го казваш сериозно това,минимум +10 пипса дневно е стандарта,като се действа с позиции от по 100 лота(1лот=100 000),но са много малко брокерите,които на реал може да ти предоставят такива обеми!
                            Преди време бачках за един швейцарски брокер,контактувах чрез някакъв руснак,служител на компанията и работех по системата минимум 10 пипса кяр дневно,като 5 пипса отиваха за мен,5 за брокера,имаше и клауза ако излезна на минус даден ден,то си покривам минуса със заработените пипсове от по-рано,а ако успея да направя над 10,то 75% отиваше за мен,25% за брокера.Системата ми беше с добавяне,като в рамките на деня имам право и задължение да товаря позицията до 100 лота ,на които сумарно да направя минимум 10 пипса печалба,това беше общо взето.

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              В момента си търся 2ма скалпери. Условията ми са много прости - искам всеки от тях да прави по 5мио. оборот на ден и поне +1 пип печалба на тази сума. Ако смяташ че ще можеш да се справиш, добре си ми дошъл. Бачка се по 12ч. на ден на смени, малка заплата + 15% от печалбата която си реализирал.
                              Аз съм скромен - 1пип на 5мио. оборот са ми достатъчни......някакви си 5000$ , к'во са за майстори-експерти като ptj_12345 ? ;-)

Коментар

• Мда, изтървах милионите...

Добре де, пиши ми ЛС с конкретни параметри. Ако ме устройва може да сключим договор, но не и за типа търговия. Просто това, с което работя, не върви на малките графики.

Коментар

Working...
                                X