If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента си търся 2ма скалпери. Условията ми са много прости - искам всеки от тях да прави по 5мио. оборот на ден и поне +1 пип печалба на тази сума. Ако смяташ че ще можеш да се справиш, добре си ми дошъл. Бачка се по 12ч. на ден на смени, малка заплата + 15% от печалбата която си реализирал.
Пешо +1 дневно е твърде малко за скалпер,съмнявам се,че го казваш сериозно това,минимум +10 пипса дневно е стандарта,като се действа с позиции от по 100 лота(1лот=100 000),но са много малко брокерите,които на реал може да ти предоставят такива обеми!
Аз съм скромен - 1пип на 5мио. оборот са ми достатъчни......някакви си 5000$ , к'во са за майстори-експерти като ptj_12345 ? ;-)
Да бе. Вярваме ти. То затова преди време ти се разнасяха записните заповеди за 30000 лева. Седмичната заплата нали?
Освен това,ако се споразумеете,може да си оставиш позицията за другия ден,като брокерът си прибира 5-те пипса от сумарно спечелените ти през предните дни-понякога се налага да се остави позицията отворена или ако си хванал дъно и си сложил стоп на +10 пипса,защо да бързаш,може да ти излезе късмет и да гепиш примерно 100 пипса на другия ден!Така че варианти има много,важното е всичко да е коректно в отношенията
Знам какво е скалпиране, но не ми допада. Не мисля, че с него може да постигнете съществено по-добри резултати от мен , при условие, че започнем с две еднакви сметки за период от една година.
Чакай малко, теб крайния резултат ли те интересува или оборота. Да не взимаш и процент от брокера за подаръците, които му правиш?
Ами колега при скалпирането е така,всеки ден се гони норма,като системата ти може да е със стопове(което си е чиста лотария) или по някаква система с добавяне(било Мартингейл,било друга) - в случая с добавянето ако отвориш позиция и пазарът тръгне срещу теб,товариш по някаква система позицията и чакаш корекцията на импулса,за да излезеш сумарно на кяр,това е философията най-общо казано.Може да се работи и с обратни поръчки,вместо стопове,зависи от брокера
Пешо +1 дневно е твърде малко за скалпер,съмнявам се,че го казваш сериозно това,минимум +10 пипса дневно е стандарта,като се действа с позиции от по 100 лота(1лот=100 000),но са много малко брокерите,които на реал може да ти предоставят такива обеми!
Преди време бачках за един швейцарски брокер,контактувах чрез някакъв руснак,служител на компанията и работех по системата минимум 10 пипса кяр дневно,като 5 пипса отиваха за мен,5 за брокера,имаше и клауза ако излезна на минус даден ден,то си покривам минуса със заработените пипсове от по-рано,а ако успея да направя над 10,то 75% отиваше за мен,25% за брокера.Системата ми беше с добавяне,като в рамките на деня имам право и задължение да товаря позицията до 100 лота ,на които сумарно да направя минимум 10 пипса печалба,това беше общо взето.
В момента си търся 2ма скалпери. Условията ми са много прости - искам всеки от тях да прави по 5мио. оборот на ден и поне +1 пип печалба на тази сума. Ако смяташ че ще можеш да се справиш, добре си ми дошъл. Бачка се по 12ч. на ден на смени, малка заплата + 15% от печалбата която си реализирал.
Аз съм скромен - 1пип на 5мио. оборот са ми достатъчни......някакви си 5000$ , к'во са за майстори-експерти като ptj_12345 ? ;-)
Добре де, пиши ми ЛС с конкретни параметри. Ако ме устройва може да сключим договор, но не и за типа търговия. Просто това, с което работя, не върви на малките графики.
Коментар