Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Националният дълг на САЩ подмина $16 трл.
Collapse
X
-
-
SUPPLEMENTAL NUTRITION ASSISTANCE PROGRAM (Купони за храна получавани от социално слаби в САЩ):
1)
- през 1969г. - 2,878 хил. души или по-малко от 1.4% от населението на САЩ
2)
- през юни 2012г. - 46,670,373 души или над 14% от населението на САЩ
http://www.census.gov/popest/index.html
http://www.fns.usda.gov/pd/snapmain.htm
Коментар
-
Оттук се вижда, че и към 30 август 2012 г. федералният дълг на САЩ все още е бил под
16 000 000 000 000 щатски долара: https://www.fms.treas.gov/fmsweb/vie...e=12083000.txt
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеРеспект пред това прозрениe! Това сподели един човек в мрежата преди години, но той вече не е между живите Доверието ще е новата световна валута, а малко по-късно ще ви напиша защо според мен
Ако се замислиш по време на 'ония' години в България книжните пари ги имаше ама много не можеше да си купиш каквото искаш, златото е било незаконно че да спестяваш. Така, че пазарът родил уникалната валута базирана на доверието: 'мой човек'. Човек бил богат като има връзки и хората са вярвали в тях. Новите пари ще са нещо в което всички ще вярвамеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКак на каво базирана на доверие махаш нулите от старата и правиш деноминация и така следващите петдесет години и после пак е може да има малко социално напрежение някой и друг линчуван политик или диктатор тук таме гражданска войница ма голямо чудо винаги е било така така е и така ще бъде занапред още откато китайците са въвели първите книжни пари до краят на света
Коментар
-
Някой беше казал, че федералния дълг на САЩ е надхвърлил 16 000 000 000 000 щатски долара на 29 август 2012. Преди да скъсат от подигравки тази особа, нека тя самата да види официалните данни за дълга на 29 август 2012:
https://www.fms.treas.gov/fmsweb/vie...e=12082900.txt
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТака ето ще гласувам за тебе ама искам да разрешиш притежанието на автоматично оръжие като Швейцария да станеме и ние, а относно лудите те са 99% от цялото население навсякъде по земното кълбо така че фиатните пари винаги ще ги има или по скоро ще изчезват реалната им стойност винаги достига нула и после се появяват други и така цикъл след цикъл в добавка може и като в САЩ да направиме народни милиции и да можеме да си купуваме танкове хеликоптери итн. в много щати народните милиции са въоражени колкото и армията имат си финансиране от непревителствени организации въобще готина работа
Влиза хъхрякът да те ограби или убие - разстрелваш го и викаш спецбригадата боклукчии (интегрирани цигани) да отнесат останките.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императорът
В девалвацията на основните валути няма нищо страшно. Ти като император трябва да знаеш, че недевалвацията е затрила много империи.
След деварвацията може компютрите да се наложи да се правят в Европа, че това е хубаво! При недевалвация тенденцията е и автомобилите да почнат да се правят в Азия.
Това за липсата на суровини и че с една скъпа валута те може да се осигурят само, са глупости. На тези суровини и технологии им е минало времето. Идва време в което хората , ще се страхуват да живеят в градовете..урбанизацията приключи и трябва да заживеят в къщи със собствени енергийни източници.Метали да искаш , улиците са пълни с такива.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамо луд може да има доверие на политиците.
Ако аз стана политик - на мене може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеКак на каво базирана на доверие махаш нулите от старата и правиш деноминация и така следващите петдесет години и после пак е може да има малко социално напрежение някой и друг линчуван политик или диктатор тук таме гражданска войница ма голямо чудо винаги е било така така е и така ще бъде занапред още откато китайците са въвели първите книжни пари до краят на света
Ако аз стана политик - на мене може.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКоято ще е не каква, а какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКакво толкова се чудиш!? Тогава ще дойде на власт новата световна валута!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова, че финансовата система тотално е изгърмяла - и не знам какво ще стане в един момент.... т.е. по-скоро не зная какво ще се прави после.
Парите вече не са истински. Допреди рисуваха и печатаха банкноти, сега ги фабрикуват електронно. Това с безконтролното печатане на сухо се е случвало на много места по светът - и резултатът винаги е бил един и същ - финансова катастрофа. Само дето преди това се е случвало в отделни държави - а сега - в цял свят.
И после какво? Да се върнем към златцето и сребърцето? - Няма да стигнат. Да направим нови електронни или книжни пари? - Ми пак ще стане същото. Да направим комунизъм? - Рано е...
Дори аз нямам идея, дявол да го вземе.
А като изпуши всичко - какво ще стане с кредиторите на такива лапачи като Щатите? Ще са навити ли те милиардите и трилионите им да се изпарят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениепомня как на 14 трилиона пак някой се жалваше .... сега на 16 ...след 3-4 г. на 20 и какво от това.
Парите вече не са истински. Допреди рисуваха и печатаха банкноти, сега ги фабрикуват електронно. Това с безконтролното печатане на сухо се е случвало на много места по светът - и резултатът винаги е бил един и същ - финансова катастрофа. Само дето преди това се е случвало в отделни държави - а сега - в цял свят.
И после какво? Да се върнем към златцето и сребърцето? - Няма да стигнат. Да направим нови електронни или книжни пари? - Ми пак ще стане същото. Да направим комунизъм? - Рано е...
Дори аз нямам идея, дявол да го вземе.
А като изпуши всичко - какво ще стане с кредиторите на такива лапачи като Щатите? Ще са навити ли те милиардите и трилионите им да се изпарят?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеАко става въпрос само за федералния дълг на САЩ и не се вземе предвид дълга на отделните щати и дълговете на отделните общини и градове, то дълга е все още по малко от 16 000 000 000 000 щатски долара, но след няколко дена ще премине и тази кота. Май само един човек в света не е разбрал, че още не е премината тази кота.
www.brillig.com/debt_clock/
Коментар
Коментар