Аста ,така може ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
аман от тез къси, бря
Първоначално изпратено от aman_vd Разгледай мнениеспоред мен е сега времето късо от 1,2765
Коментар
-
Първоначално изпратено от aman_vd Разгледай мнениеспоред мен е сега времето късо от 1,2765Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащото лева първо беше обвързан към германската марка а долара в този момент беше 1,46 ....така че да не подавам различни съотношение
......
ПС: Тез операции между впрочем са хубави щото излизат извън понятията на спекулата и влизат в графата "инвестиция".Но проблемът,е че новобранците се бъркат като ви четат и почват да действат по подобен начин и по платформите....А там тоягите са доста яки.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеКак е момчета, шортите ли?
Коментар
-
От къде точно и къде да слагам стопа?
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ сега вече търсете вход за къси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеПоздравления, колега! Винаги ми е приятно, когато видя съмишленик! Отдавна вече търгувам предимно кеш. Но с други валути - основните. Просто превалутирам от една валута в друга, според виждането ми за курсови разлики. Е, поддържам и сметка на спота, колкото да не е без хич, но съм се убедил, че истината е в кешовата търговия. Няма стопове, лосове, марджинколове и пр. Няма зануляване на акаунти, няма дори и отрицателни суапове, дори лихва дават за всяка валута.
Обаче не ти разбрах въпроса, извинявай. Не можах да схвана какво общо има отписването на еврото с курса на лева спрямо долара. Да не говорим, че никога не съм търгувал лева - дори не съм се сещал за такава възможност. Нали курсът на лева зависи изцяло от курса на еврото. При това не мисля, че еврото ще изчезне ей така, отведнаж, ще има /то вече има/ много сигнали преди това. Още има много хляб в търговията с евра.
Желая ти успех!
Да не говорим че самото влизане в борда през гратисният период донесе 5% чиста печалба на спекулантите от марката и 10 % от долара...
Коментар
-
Монти
Поздравления, колега! Винаги ми е приятно, когато видя съмишленик! Отдавна вече търгувам предимно кеш. Но с други валути - основните. Просто превалутирам от една валута в друга, според виждането ми за курсови разлики. Е, поддържам и сметка на спота, колкото да не е без хич, но съм се убедил, че истината е в кешовата търговия. Няма стопове, лосове, марджинколове и пр. Няма зануляване на акаунти, няма дори и отрицателни суапове, дори лихва дават за всяка валута.
Обаче не ти разбрах въпроса, извинявай. Не можах да схвана какво общо има отписването на еврото с курса на лева спрямо долара. Да не говорим, че никога не съм търгувал лева - дори не съм се сещал за такава възможност. Нали курсът на лева зависи изцяло от курса на еврото. При това не мисля, че еврото ще изчезне ей така, отведнаж, ще има /то вече има/ много сигнали преди това. Още има много хляб в търговията с евра.
Желая ти успех!
Коментар
Коментар