Май започва началото на нов импулс и атака на 1.2880 -> 1.2930/40 и 1.3030 ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНякой ште кажели Американо днес работят ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНеползвам мувинги....но това че е има неозначява че няма дае мине и бес новина...принципно 29 на седмична отвори сие Зона.Мен ме интересува закакво дасе хвана...сега това е ниво 56 за дълги и къси......но мерси за инфото....Днес американците почиват ли? Е това е важно
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеЗа сега Фед според последната информация от нюза е че няма да налива пари на пазарите това ще окаже спад в двойката евро-долар за сега и е възможно да падне до 1.26 но да видим.Я обясни тая врътка дето я написа...
Коментар
-
Неползвам мувинги....но това че е има неозначява че няма дае мине и бес новина...принципно 29 на седмична отвори сие Зона.Мен ме интересува закакво дасе хвана...сега това е ниво 56 за дълги и къси......но мерси за инфото....Днес американците почиват ли? Е това е важноЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ няма такова паданеТака се издрънчах на излизане от банята
Да еВа и самолета и Атлантата
МАМУН бил си предупреден !!!
ВНИМАВАЙ !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ няма такова паданеТака се издрънчах на излизане от банята
Викай....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНЕРАЗБРАХ ЗАШТО ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ДО 26???????
'' follow dips and bottoms''.....!!!
2626
2502
.....горе имаме 200ma дневна....требе яка новина за пробива
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЩот показва, че нещо ще му пада
на КРАТУНАТА на МАМУН, ама не БАНАНТака се издрънчах на излизане от банята
Коментар
Коментар