IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Лично ас от 29 сам отново къс сас стоп на 71 ....незнаем дали е дъно......единственно на седмична сме с подкрепа на 27.54 .....поне оште едно късо имаме ....и тогава от зона 27.80 до и 28.20 може дасе пробва едно дълго сас стоп на 27.50 ....съшто така и в предвид на тренд подкрепяштата линия.
    пиши по-грамотно, тиквеник
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Което нее гаранция че тренд подкрепяштата линия ште корегира на горе....но с оглед на моштният трент от 20.40 ,може и да очакваме дълги ....
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Лично ас от 29 сам отново къс сас стоп на 71 ....незнаем дали е дъно......единственно на седмична сме с подкрепа на 27.54 .....поне оште едно късо имаме ....и тогава от зона 27.80 до и 28.20 може дасе пробва едно дълго сас стоп на 27.50 ....съшто така и в предвид на тренд подкрепяштата линия.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          1,2835 това беше дъното сега сме няколко дена нагоре но под 1,3171
          на Н1 има поглъщане а на Н4 чук ли беше това ?
          2992....казана дума,хвърлен камък....искаме си го

Коментар

• 1,2835 това беше дъното сега сме няколко дена нагоре но под 1,3171
            на Н1 има поглъщане а на Н4 чук ли беше това ?
            Last edited by ТАТО; 26.09.2012, 20:50.
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
              строто осъждам КРИЗАТА в испания , хората там изкльощавяха от глад , ще им отпусна от моите депозити едни 500 млрд да се охранят , муха хаааааааааааааааааааааааа
              Муите скоро ще свършат, но
              кризаааааааааааа ще има дълго !!!
              Пак не крякаш !!! (((
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• строто осъждам КРИЗАТА в испания , хората там изкльощавяха от глад , ще им отпусна от моите депозити едни 500 млрд да се охранят , мухахаааааааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Вчера четох, че банк оф америка и още една от Германия са казали да се купува злато, така че не знам дали няма да си сбъркал като си купил
                  Обикновено след такива изявления, следва тренд в обратната посока.
                  То милярдерите са мн отдавна в златото но сега дочувам, че се връщат. + тва четох някаде че Щатските банки проджектват злато над 2000 до 6 8 месеца сичките

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                    Дългоучаквания вход на златото най после се осъществи дълги от 1740 ся 2 месеца не пипам
                    Вчера четох, че банк оф америка и още една от Германия са казали да се купува злато, така че не знам дали няма да си сбъркал като си купил
                    Обикновено след такива изявления, следва тренд в обратната посока.
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Аз съм си златар по душа 12 години ъп тренд не се пренебрегва
                      Хубаво - обаче удължаваш близо до непробития абсолютен месечен връх (1920)...И ако не усредниш или долееш,работата ще е зле ....Освен ако не ползваш стопове,де....

ПС: Иначе и аз твърдя, че върхове ще има още много занапред ...
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Скоро ще ти се наложи да долееш по акаунта ...Очертава се начало на дълбока корекция чак до към 1500 ....Вероятно ....
                        Аз съм си златар по душа 12 години ъп тренд не се пренебрегва

Коментар

Дългоучаквания вход на златото най после се осъществи дълги от 1740 ся 2 месеца не пипам
                          Скоро ще ти се наложи да долееш по акаунта ...Очертава се начало на дълбока корекция чак до към 1500 ....Вероятно ....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение
                            Да ти имам еврооптимизма

Ето ти една идея за вход - 1.2860 е сега - я стигне 80 я не - продаваш. В 17:00 новини от САЩ - очаквам спадане - слагаш един стоп много малко под цената която си продал когато достатъчно се отдалечи и чакаш петък следобед

Ако ти удари стопа - ще продадеш на по-висока цена и пак си чакаш петъка

Това злато не зная кой ти каза този вход, ама силен ли е долара - цената му пада. Тъй, че още ще има за вход
                            Не просто системата ми даде сигнал за вход там

Коментар

Да ти имам еврооптимизма

Ето ти една идея за вход - 1.2860 е сега - я стигне 80 я не - продаваш. В 17:00 новини от САЩ - очаквам спадане - слагаш един стоп много малко под цената която си продал когато достатъчно се отдалечи и чакаш петък следобед

Ако ти удари стопа - ще продадеш на по-висока цена и пак си чакаш петъка

Това злато не зная кой ти каза този вход, ама силен ли е долара - цената му пада. Тъй, че още ще има за вход

Коментар

• Дълъг съм и при aud nzd от 1.2621,стопа тук е на 1.2559,цел 1.2732

Коментар

Working...
                                X