If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лично ас от 29 сам отново къс сас стоп на 71 ....незнаем дали е дъно......единственно на седмична сме с подкрепа на 27.54 .....поне оште едно късо имаме ....и тогава от зона 27.80 до и 28.20 може дасе пробва едно дълго сас стоп на 27.50 ....съшто така и в предвид на тренд подкрепяштата линия.
Лично ас от 29 сам отново къс сас стоп на 71 ....незнаем дали е дъно......единственно на седмична сме с подкрепа на 27.54 .....поне оште едно късо имаме ....и тогава от зона 27.80 до и 28.20 може дасе пробва едно дълго сас стоп на 27.50 ....съшто така и в предвид на тренд подкрепяштата линия.
строто осъждам КРИЗАТА в испания , хората там изкльощавяха от глад , ще им отпусна от моите депозити едни 500 млрд да се охранят , муха хаааааааааааааааааааааааа
Муите скоро ще свършат, но
кризаааааааааааа ще има дълго !!!
Пак не крякаш !!! (((
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
строто осъждам КРИЗАТА в испания , хората там изкльощавяха от глад , ще им отпусна от моите депозити едни 500 млрд да се охранят , мухахаааааааааааааааааааааааа
Вчера четох, че банк оф америка и още една от Германия са казали да се купува злато, така че не знам дали няма да си сбъркал като си купил
Обикновено след такива изявления, следва тренд в обратната посока.
То милярдерите са мн отдавна в златото но сега дочувам, че се връщат. + тва четох някаде че Щатските банки проджектват злато над 2000 до 6 8 месеца сичките
Дългоучаквания вход на златото най после се осъществи дълги от 1740 ся 2 месеца не пипам
Вчера четох, че банк оф америка и още една от Германия са казали да се купува злато, така че не знам дали няма да си сбъркал като си купил
Обикновено след такива изявления, следва тренд в обратната посока.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Аз съм си златар по душа 12 години ъп тренд не се пренебрегва
Хубаво - обаче удължаваш близо до непробития абсолютен месечен връх (1920)...И ако не усредниш или долееш,работата ще е зле ....Освен ако не ползваш стопове,де....
ПС: Иначе и аз твърдя, че върхове ще има още много занапред ...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ето ти една идея за вход - 1.2860 е сега - я стигне 80 я не - продаваш. В 17:00 новини от САЩ - очаквам спадане - слагаш един стоп много малко под цената която си продал когато достатъчно се отдалечи и чакаш петък следобед
Ако ти удари стопа - ще продадеш на по-висока цена и пак си чакаш петъка
Това злато не зная кой ти каза този вход, ама силен ли е долара - цената му пада. Тъй, че още ще има за вход
Дългоучаквания вход на златото най после се осъществи дълги от 1740 ся 2 месеца не пипам
Да ти имам еврооптимизма
Ето ти една идея за вход - 1.2860 е сега - я стигне 80 я не - продаваш. В 17:00 новини от САЩ - очаквам спадане - слагаш един стоп много малко под цената която си продал когато достатъчно се отдалечи и чакаш петък следобед
Ако ти удари стопа - ще продадеш на по-висока цена и пак си чакаш петъка
Това злато не зная кой ти каза този вход, ама силен ли е долара - цената му пада. Тъй, че още ще има за вход
Коментар