If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да ми каже има ли такова правило ако гледаме месечната свещ от 1.25011 до 1.31714 са 670 пипа. Ако закрием месеца над половината то той ще се приеме като бичи ако ли не като мечи ?
Да не съм сбъркал форума с някой за клипове ... или с новодошли тук не се коментира да си блъскат главата САМИ ...
Случва се това което искат големите а малките мишки като нас гледат и не вярват на екрана си ...
Края на месеца хората заплати имат да раздават трябва им кеш
В средата на седмицата министър-председателят Рахой съобщи официално, че Испания ще поиска спасителна помощ. По непотвърдени прогнози страната ще търси около 300 млрд. евро, което ще я направи своеобразен рекордьор измежду държавите членки, които вече поискаха заеми. В началото на лятото испанските банки получиха 100 млрд. евро за рекапитализация, а търсенето на еврото скочи чувствително. Може би историята ще се повтори и ако пълната помощ бъде договорена, възходящото рали на единната валута ще продължи.
Пазара се движи от неща които според мен са много далеч от това което се говори в публичното пространство и го четат всички малки мишки ... всичко е планирано кога как къде и защо ...
А днес хляб има за който знае как да си го вземе ... аз за съжаление само гледам днес
Коментар