Първоначално изпратено от 6969
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетоз чиляк въобще ше говори ли ? щот не се вижда на графиката че говори
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетоз чиляк въобще ше говори ли ? щот не се вижда на графиката че говори
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеЧичо бен ще даде ли заряд до 2970 и отгоре как мислите?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
http://www.federalreserve.gov/newsev...e20121001a.htm
трябва си цяла вечер да го прочетеш а разгадаеш надали ...Last edited by hristo72; 01.10.2012, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеАз имам от петък от 2880 не ги затворих днес не мога да взимам когато ми се дава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениетайна е
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеТвоите дълги от къде бяха ако не е тайна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение2880/2862......support
ако иде надоле..малеее сито кеч ...туш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениечекай сега да видим първо какво ке стане на 1,2884-2888
ако иде надоле..малеее сито кеч ...туш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениечекай сега да видим първо какво ке стане на 1,2884-2888
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеЧичо бен ще даде ли заряд до 2970 и отгоре как мислите?
Коментар
Коментар