28.76 ште издаржи ....атаката на късите.....ако видим пробив там ....отиваме на 26
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеАйде днеска Супер Марио да подскача за еврото!
А то да скочи поне до 3124!
Май рано станах! Нема още никой!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеАйде днеска Супер Марио да подскача за еврото!
Май рано станах! Нема още никой!
Коментар
-
[QUOTE=yavoraki;1059326021]Дневен пазарен анализ на Явор Спасов, брокер от ИП БМФН ЕАД
Видео: http://www.youtube.com/user/BMFNSofia
История: http://yavorspasov.blog.bg/
EURUSD
Търсенето на европейската валута все още диктува котировките и двойката продължава да се търгува над линията на възходящия тренд на четиричасовата графика. Следваща цел в посока нагоре е 1.3171. Ако преди това трендът бъде преодолян, ще очаквам корекция, която да се приключи над подкрепата 1.2440.
Подкрепи: 1.2940/1.2810
Съпротиви: 1.3171/1.3281
QUOTE]
Муахаха! По-големи смешки не бях чел. Значи отскока на лихвата по испанските облигации не значи нищо за вас, а?!!
Еврото най-вероятно ще пада ПАК до под 1.20."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
-
Май рано станах! Нема още никой!
За днес си мисля че новините от маляшко и испания няма да са добрии при това положение € би трябвало да падне , ама то винаги ни е изненадвало
п.п. Късо €/$ 1,2976 цел 1,2919 стоп за сега нямам , ще го мисля после
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениефанааате ли го ,бря ?
Еле пак дедовия
пп на Мамун , Мамунчето страотно!
аха, аха да ти проговори
Аз знам, че си тръбЪ, ама що требе
публично да си го признаваш????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар