IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде да видим сега какво ше стане КЪСИ от 3037 1/2 лот , стоп 3074 , таргет 2882 риска малък а евентуалната печалба голяма

това от 3060 до 3015 на М1 мяза на петичка
    Last edited by ТАТО; 16.10.2012, 18:43.
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
      Ако е към мен въпроса -това е оня Елиот,но не трябва да минава предишния връх 3071-тогава тоз Е не фърфи.Та, ако НЕ бие 3071 би трябвало да видим 2670 някъде-3 вълна от С. Спада от 3071 до 2825 е 5-ца , а последното покачване от 2825 до 3060 е двоен зигзаг-доста ясно си личи.Тато по-ще се заинтересувя мисля на това броене
      3071 ако не бие тя работата е ясна и йоще ти казуваш петица надоле ''''''Спада от 3071 до 2825 ''''' за която съм съгласен то требе да съм съвсем сляп да не я видя
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Мамун....какво имаш предвид,по точно?
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Мамун....златото вобште неме интересува .....
          Тъй тъй. Те за това са стоповете

Коментар

• А най хубавото е че отново сме под 30.40

Коментар

• Мамун....златото вобште неме интересува .....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Взел си от моите Късо 3026/ 3080 от мен. И удължих киви ей ся 8114 Да видим моа ли да глътна дръвцето и в двете
                Е,ти па алчен си падаш ....без да гризваш,направо искаш да глътваш
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

PLP....До тук добре една позиция. След пробива на 30 мин даде....сега нека видим корекция поголяма времево от тренда от 30.62 и да влезем по нея за надоло
                  Ти очетвори ли златото бря? На колко ще го осморяваш

Коментар

• PLP....До тук добре една позиция. След пробива на 30 мин даде....сега нека видим корекция поголяма времево от тренда от 30.62 и да влезем по нея за надоло

Коментар

• Е затова е интересно -всеки си има мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                        Аз пък току що добавих у дълго евродолар

Успех
                        Взел си от моите Късо 3026/ 3080 от мен. И удължих киви ей ся 8114 Да видим моа ли да глътна дръвцето и в двете

Коментар

• Аз пък току що добавих у дълго евродолар
                          Какво ще гоня ...абе и на редовото 1.33 нема се разсърдя .стопа е нулев и го оставям на съдбата.Все пак Ония лъжат професионално,и по-важното че им вярват като за последно ....така че - дълго.

Успех
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                            Е да де имах предвид Голдманите ,но нещо се прецака клавиатурата и гледах да не използвам определени букви
                            До сега търсих на Астролога писанките

Сецялно за пощальона:
                            Не е нова версия!!

$$fxdict 3.09a

Основни термини:
                            Жиуотно - надарен трейдър.
                            Кака - форекс индикатор Moving Average.
                            Стамбова кака, дърта кака - Moving Average с голям период, колко е точно пише в темата
                            Колачка - японски вариант на Българското изобретение "каракулак". Японците му казват "катана". С него Редa фърля в размисъл ЧЕРНОПРАС.
                            Банани по пижами - Голдмън Сакс, особенно азиатския клон.
                            Бъкет, Бъкет шоп - Обикновен измамник ИП.
                            Ливиридж, Лост - Тояга, с която бъкетите бият желаещите да спечелят трейдъри.
                            Суап - Аз на мене, ти на мене положение.
                            ЦК на КОМЪРДЖИТО - виртуален DJ с огромен миш-пулт. На всеки плъзгач е изписана двойка валута.
                            Бренеке - Шефа на Американското ЦК. Б.Б. да не се бърка с Бат'Бойко
                            Тирбушон - европейски сФинчо, хитър като стадо женски ЛИСИЦИ французки розоФ Прасчо! Шеф на Европейското ЦК! Изкарва тапите с звучния звук "хлЪц"
                            Марио Брос - Наследника на Тирбушона. Първото му действие след като дойде на всласт беше да свали лихвата, която услужливо предшественика му беше вдигнал.

Формации, ФБ групи и други подобни:

Първата формация която искам да предложа на Вашето внимание е изветна като тесен кръг ИЛЮМИНАТИ. Някои от тях, но не всички са:
                            ЧЕРНОПРАС - Фицката
                            Редa - особенно активен озарен трейдър който си отглежда жиуотни. Обича да бере гъби с чадър по ул.Витошка когато се сурва курса.
                            Мирко - отгледано и пожертвано по коледа жиуотно на Редa. Гергьовския вариант е Митко (аз обаче го изпреварих с хайванчето)
                            E-Bat-Sedefcho трейдър който пие почти колкото мен но когато търгува е РОБОКОП!
                            Наивник - бръмчи по Найзе i ДАКС и обича да контри ФОРЕКСО. Също така форекса обича да контри НАИВНИКА. Разиграва някакви нахапани ябълки.
                            Стамбата - единм от откривателите на дъртите КАКИ. Когато Стамбата вземе мярка на курсО и Голдман-Сакс не могат да помогнат.
                            Спарт и Пенчев - Много особенни трейдъри, да не ти пресичат курса.
                            Един от главните участници е Анонимния, но той спря да пише. Ако напиша защо, ще получа още един БАН. (редакция окт-2011: почна да се завръща)
                            Иската - подвизава се някъде по острова и нещо не мога да му намря пълния ник (IS*)
                            ingivo1 - водач на пиратската фракция. Да не му попадаш под мечовете, въпреки че смени мечовете с мотика за известно време.
                            Ефчето, F4, ф4то: Магьосница със зелена шапка. Вдъхновява повечето народ в Темата. Пада си по Фицката, но се пече гола на самотни плажове по Южното Черноморие. Ако намери изгодно турски лири, се кандилка на кораби около Бодрум. Добра е, и слуша себе си!
                            ОвсЪта, Овча Мисъл, Овчи или обикновенно агънце: (редакция от лятото) - Едно от много лица на Буда!
                            Руки, NYSERookie, КРАДЛИВАТА МИЖИТУРКА: Този освен че е опасен реже сичко на секундата. Мине ли през форума, тренда обръща. Обича бира, така че ако сте закъсали с криви позиции опитайте се да повикате реверсивния могъщ ФОРЕКС-ДЕМОН!
                            Др. Ебльо, Ебльо Еблев (да не се бърка с ПРАСЕТО Ебльо): Този колега е спретнал някаква система включваща Cloud Computing и Института по паралелна оработка на информацията (ИПОИ-БАН) и като вади едни ми ти сделки сички цъкат.
                            ПЛП - Много премерен, нема за какво да се хванеш
                            Чунчо - залужил дразнител (но си го признава). Обича да се заяжда с Анон (може и да греша).
                            Анон - Обича да чете между и е майстор на четенето между редовете. Един път успя отмежду 2реда (не РЕДА) да измъкне "Енциклопедия Британика". Прочете я и я върна обратно. Опре ли се до Фундамент обаче, може да се каже че той му е производна.
                            Доби: Трейдър с аватар некъфф черно-розов. Полска принцеса. Защо полска? Ами смета некви полета и напрегнатости
                            JDeel: Спечели няколко конкурса по MQL4 преди да му пуснат документацията !!!

Аре стига толкова, за останалите по-нататък.

Друга група е клуба на форекс-милионерите.
                            Някои от по-известните членове (по-голямата част са тайна) включват:
                            ПК, Алън и т.н. - Този трейдър спечели милиони след като с хитри трикове успя да привлече огромна аудитория и реализира огромни приходи от реклама във неговия си форум. В момента ги проиграва в демо-акаунтите на форекса. Има една издадена книга и тя се продава апокрифно само с подпис от автора. Последно продаваше флашки на които е записан курса за следващите 2 седмици! Последната му изява беше да уличи шефовете на БФБ в спекула с фючърсите на пчелния мед. Също така продава и светещи маратонки.
                            Черкезов, Ph.D., M.D., Ltd, JsC, Inc. - Особенно талантлив трейдър който обаче инвестира в селското стопанство. Ако искате да разберете дълбочината на мислите му, трябва да прочетете 30 редовия му подпис.

Има и други групи но го оставям на Вас!

Естественно от съображения по скромност не съм включил себе си в списъка. Който иска просто да го копира и допълва.Обещал съм на НАИВНИКА да дам курбан на 1.34 (РЕДЕ!) И като добавка, ще му сложа карта в ГПС-а на САПУНЕРКАТА (малко се разминахме тук де, но .... )

Нямам желание да обиждам никой, просто се забавлявам! Надявам се и на Вас да ви е забавно!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Бананите не бяа ли торанагите??? Обърках се вече
                              Е да де имах предвид Голдманите ,но нещо се прецака клавиатурата и гледах да не използвам определени букви

Коментар

Кое ти дава основанив да мислиш така
                                Ако е към мен въпроса -това е оня Елиот,но не трябва да минава предишния връх 3071-тогава тоз Е не фърфи.Та, ако НЕ бие 3071 би трябвало да видим 2670 някъде-3 вълна от С. Спада от 3071 до 2825 е 5-ца , а последното покачване от 2825 до 3060 е двоен зигзаг-доста ясно си личи.Тато по-ще се заинтересувя мисля на това броене

Коментар

Working...
                                X