If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PS2: Гледам тука некви нови форумни екстри - браво!
Благодаря, SPARТ, благодаря! Наздраве и на тебе! И хубавото да ти се връща двойно!
ПП. Има вероятност за леко покачване на еврото. Най-малкото задържане на и около тези нива. И така вероятно ще бъде докато продължават да "помагат" на Гърция, т.е. докато протакат помощта. Парадоксално, но факт! След като отпуснат най-сетне /може би едва ли/ хваналата вече мухъл помощ от 31.3 млрд. евро и след като минат законните три дни за "чудото", очаквам еврото да започне да пада.
да го ева да го ева да го ева да го ева да го ева ТАТО вместо 4005$ взе 1590$ срамота цял месец кикерчене и накрая 1590$ егати заплатата
пп.веке съм на дълги с 1/2 лот след ударения стоп и се оглеждам за още дълги
споко Тато, пак ще си ги вземеш до 4000, и аз тъй миналия месец половината ми печалба замина от едно дълго де го чаках 20дни
да го ева да го ева да го ева да го ева да го ева ТАТО вместо 4005$ взе 1590$ срамота цял месец кикерчене и накрая 1590$ егати заплатата
пп.веке съм на дълги с 1/2 лот след ударения стоп и се оглеждам за още дълги
10 януари 2011 1.29.07...10 на линия бе подкрепа на възхода до 49.50 както и ключово ниво на дългите .....таргета и сега е 29.07 .....затова търся къси от тук.
Освен това което казваш, 1.2907 се явява и 50.0% на фибо (гледам дневна) на низходящия тренд от 1.3140 което може да значи край на корекцията и следва....спускане
10 януари 2011 1.29.07...10 на линия бе подкрепа на възхода до 49.50 както и ключово ниво на дългите .....таргета и сега е 29.07 .....затова търся къси от тук.
Прочетох че си фенка на Дон Карлос и само да вметна,че той не се занимава с лост и марджин (в случай че не ти го е обяснил или пък ти не си разбрала) !
========================================
Наздраве Доне за Тенксгивинг-а !
========================================
PS : Цел на еврото - 3075 - 3140
PS2: Гледам тука некви нови форумни екстри - браво!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Стони сстнощните къси ги затворих кога лягах имах обем....сега търся изненадата....принципно тренда сие нагоре...но по едни др неща го смятам и стопат мие на 29.05
Айде 27.93........еее с Тато нема дасе шегувате .....Искам побив на 28.32 директно а не с АБС... Тренда от 28.01 до 26.89 е А ане АВС......значи сме надоло
Айде 27.93........еее с Тато нема дасе шегувате .....Искам побив на 28.32 директно а не с АБС... Тренда от 28.01 до 26.89 е А ане АВС......значи сме надоло
Коментар