Дон карлос...моите уважения....но нечета вестници и ТВ.....Техническият анализ е един и даже одарен стоп нете хв ърля от играта...... А ти да ва насока....а тези др глипости са за разбъркване на мозака....и сега ако бернеке се изцепи и одидем до 28.80 това значили чесме дълги......не просто утре ще му прочетем изцепките.....импърви щеги видим на графиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениезнам и под 2763 КЪСИИИИИИЙЙЙЙЙЙЙЙНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
евро/долар
Здравейте, уважаеми колеги!
Чета и се чудя и се мая! Щяло да отиде първо тук, после там, после онам...И от какъв зор ще стане така, никой не обяснява.
Аз пък си мисля, че няма такива али-бали. Има индекси и токова! От както е криза, малко или много е така. Затуй гледайте накъде вървят индексите и си свиркайте. Не си усложнявайте живота с небивалици и приумици.
Нека обаче това да не бъде разбрано едно към едно. Освен посоката на индексите е редно да се отчетат редица други фактори. Например : 1.Започващата среща на Еврогрупата, която ще умува и ще реши нещо за Гърция /може би едва ли/. Неочаквания срив на икономкиките на страните от "Северната лига" - Холандия, Финландия... Те сега ще бъдат още по-скептично настроени към раздаване на помощи, т.е. наливане в каца без дъно. 3. Напрежението в Близкия изток. 4. Кипър се нарежда на опашката за помощи и пр и пр.
За мене лично в движението на евро/долар има задържащ фактор, иначе отдавна да сме сложили ските, както казва ТАТО. Всеки има очи, уши и ум, нека всеки сам да си решава кое, какво, докога и колко.
Но гадаенето сега до там, после до там и после още по-натам е безмислица, да ме простите, ако съм засегнал някого.
На всички желая късмет!
ПП. Да добавя, че според мене "задържането" е и в двете посоки.Last edited by Дон Карлос; 20.11.2012, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато неси учил обръщане на трнд несе сарди но стопа е 27.63 и е ново критично ниво на дългитеТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениекукузела ли чекаш бря......
тъй верно ама за дълги
до тогаз 200 пипа надоле
демек 2628Last edited by ТАТО; 20.11.2012, 17:46.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеобаче моите позиции никой не ги ебаа мааму деа..
поиче няма да ви казвам как да праите пари.
наивник не се ли качи на влака с 4 лота и 5 пипа стоп.. щеше да го хванеш кьорчо..Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
TATO кат извика ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮББББББББББББББББРРРРРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
и слагайте ските
майтап да става да не вземете да сложите ските
пп.2828 точно ама много точно до ПИПЕТ е добър локален връхLast edited by ТАТО; 20.11.2012, 17:38.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКъс Дакс 7100, 7133. Дълги VXX, ZNGA, GRPN
Късо EUR/USD 2804/28 за 2100Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар