Заштото такава зона играе и ролята на дъно или връх по правилото за тренд
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВчерашният ми стоп одаре...отново къс от 29.30 със 1/3 от 1 % от капитала
Тест на 1.30 мисля .че ще има !
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеПазара дали ще реагира довечера ако ФЕД остави основния лихвен процент непроменен? Ще пада ли еврото искам да питам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН то днеска ще е клането на ЖИУОТНИТЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма марджинкол бряВ момента съм предприел стратегия за постепенно затваряне на даксита и ролване с нещо щатско до понеделник. Фючъра изтича утре и бъкето ще ги затвори служебно. Не ща да оставам без къси прей уйкенда
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН де ти е марджин кола?????
С тоз ДАКС взех да тЪ мисля
То уж лихви зимаш като инвеститор ама,,,,,
++++++++++++++++++++++++++++++++
EЙ АКАР не се обаждсай от ъгъла и ти !!!!
Там от четери месеца не е валяло дъжд
и комари по това време няма хич !!!!В момента съм предприел стратегия за постепенно затваряне на даксита и ролване с нещо щатско до понеделник. Фючъра изтича утре и бъкето ще ги затвори служебно. Не ща да оставам без къси прей уйкенда
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеРеде, не си подготвен, преди 4 дни се върнах от там и гадините ми изядоха дятето, с жената до 4 часа сутрин ги гоним
пп. Анди озито скъсяваш ли го вече или още му се кумиш))
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Реде, не си подготвен, преди 4 дни се върнах от там и гадините ми изядоха дятето, с жената до 4 часа сутрин ги гоним
пп. Анди озито скъсяваш ли го вече или още му се кумишLast edited by tarantulata; 13.09.2012, 09:39.
Коментар
-
МАМУН де ти е марджин кола?????
С тоз ДАКС взех да тЪ мисля
То уж лихви зимаш като инвеститор ама,,,,,
++++++++++++++++++++++++++++++++
EЙ АКАР не се обаждсай от ъгъла и ти !!!!
Там от четери месеца не е валяло дъжд
и комари по това време няма хич !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар