If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Времрвата рамка на корекцията от 29.20 досега е по голяма от корегцията от 30.30 до 30.85 Което ме навежда на мисалта на въсходяш тренд ,но това штесе разбере след пробив на 30.85.Или след пробив на дъното 29.20 на поголямо пропадане поради по голямата времева рамка на последната корекция.Но давидим
От 1.3171 еврото върви надолу канал. Тази цена е и втори връх преди да слезе надолу.
Волатилните движения нагоре надолу са все още в канала за надолу. Днес сме къси, защото цената на едночасова графика е надолу. Другата седмица сме дълги, защото графиката на 4H e нагоре и тн.
Аз нямам икономическо образование и не съм учил финанси, но се старая да знам повече и повече. А това изисква усилия, много усилия. Обаче някои хора ги мързи и искат да си отворят форум и всичко да им е наготово. Е не става!
Да Реда имам ,учих в частно френско учелище 7хил $ годината...Правилно ли слагам запетайките вече?А можели да чуем Вашата позиция Гн Реда? Господин е с главна буква ,нали? Чакам с трепет позицията Ви ....че мие Много Много интересна....несамо на мен а на Всички във форума !
Форума чее Бг неси личи...личи си чее елементарен заштото когато се дава позоция се Обеснява зашто.....анне така Хоп или да цетираме някой си друг сайт ....какво Казал някой.Както сега колегата казва Дълги ,ама зашто и как каде е стопа Ништо и Ништо.Ас пак сам къс от вход 29.71 стоп на 30.86 сас обем 1% от капитала.Зашто ли заштото от там започва распродажбата слад корекцията .Целта ми е тест на зоната 27 .
Коментар