IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
    Явка стига си спамил глупости мен ,ако си добър ще търгуваш на форекс няма да работиш в ИП БМФН ЕАД за 1000 лв
    E чак толкова много ли им плащат

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
      Явка стига си спамил глупости мен ,ако си добър ще търгуваш на форекс няма да работиш в ИП БМФН ЕАД за 1000 лв
      Едва ли му плащат 500 евро заплата.Ама нищо ще им дойде акъла и на тях.

Коментар

• Времрвата рамка на корекцията от 29.20 досега е по голяма от корегцията от 30.30 до 30.85 Което ме навежда на мисалта на въсходяш тренд ,но това штесе разбере след пробив на 30.85.Или след пробив на дъното 29.20 на поголямо пропадане поради по голямата времева рамка на последната корекция.Но давидим
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Явка стига си спамил глупости мен ,ако си добър ще търгуваш на форекс няма да работиш в ИП БМФН ЕАД за 1000 лв

Коментар

• От 1.3171 еврото върви надолу канал. Тази цена е и втори връх преди да слезе надолу.
            Волатилните движения нагоре надолу са все още в канала за надолу. Днес сме къси, защото цената на едночасова графика е надолу. Другата седмица сме дълги, защото графиката на 4H e нагоре и тн.

Ето и графиката: http://dox.bg/files/dw?a=c20b489d8e

Аз нямам икономическо образование и не съм учил финанси, но се старая да знам повече и повече. А това изисква усилия, много усилия. Обаче някои хора ги мързи и искат да си отворят форум и всичко да им е наготово. Е не става!
            Last edited by cheff; 21.09.2012, 11:04.
            chef

Коментар

• Май само аз ще горя в ада с тия дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
                мойте искрени съболезнования за акаунта ти
                Акаунта ми е много добре. Затворих дългите и вече съм къс от 1.2990!
                chef

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  То личи и по неграмотното писане.
                  Котур поне основно образование имаш ли???
                  Kотарът е от малкото тук, които влагат смислено съдържание в това, което пишат.

Някога, много отдавна, преди да завъдиш зоопарка и ти беше така, ама напрежението от форекса си е казало думата

А това, че има проблеми с граматиката на умиращ и съвършено излишен език изобщо не знам какво отношение има към темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gerd Разгледай мнение
                    sell limit eur cad от 1.2747,стоп на 1.2810,лимит 1.2610
                    тази я махнах

Коментар

• Да Реда имам ,учих в частно френско учелище 7хил $ годината...Правилно ли слагам запетайките вече?А можели да чуем Вашата позиция Гн Реда? Господин е с главна буква ,нали? Чакам с трепет позицията Ви ....че мие Много Много интересна....несамо на мен а на Всички във форума !

Коментар

• То личи и по неграмотното писане.
                        Котур поне основно образование имаш ли???
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Форума чее Бг неси личи...личи си чее елементарен заштото когато се дава позоция се Обеснява зашто.....анне така Хоп или да цетираме някой си друг сайт ....какво Казал някой.Както сега колегата казва Дълги ,ама зашто и как каде е стопа Ништо и Ништо.Ас пак сам къс от вход 29.71 стоп на 30.86 сас обем 1% от капитала.Зашто ли заштото от там започва распродажбата слад корекцията .Целта ми е тест на зоната 27 .

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                            Немой със злоба момчета, що не го съжалиш като е на дълги, да му кажеш една добра дума. Да ама ние българите не знаем да си помагаме.

Фибо мибо грънците показват, че сме за на север. Опря до чертата на 23,6 и после се върна.
                            Незнам утре как ще е но чакам 1.3120 другата седмица.
                            мойте искрени съболезнования за акаунта ти
                            www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
                              дерзай си яд те е че си дълго ли
                              яд ли те е че някой печелят а ти само седиш и гледаш как губиш

Немой със злоба момчета, що не го съжалиш като е на дълги, да му кажеш една добра дума. Да ама ние българите не знаем да си помагаме.

Фибо мибо грънците показват, че сме за на север. Опря до чертата на 23,6 и после се върна.
                              Незнам утре как ще е но чакам 1.3120 другата седмица.
                              Last edited by cheff; 20.09.2012, 22:20.
                              chef

Коментар

• Ама верно си личи от 100км ,че си е Български форума-не иневерявате на Балкнджиските си гени-АФЕРИМ !!!!!!!!!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X