If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен звездите /и фундамента/ ми говорят,че кабелът ще изгуби част от текущите си стойности след 11:30,но по това може и да се спори,ако тоталната кризисна ситуация в Европа вече е калкулирана в текущите цени.
Не пия бре Чаша червено винце само. Даже и нямах шибан ден. Съвсем нормално си полегнах на дивана и си зяпах търговийката... По едно време, пак си лежа и пак си зяпам, ама вече 5 и двайсе
Мамунска работа значи снощи си заспал преди да си легнеш а си се събудил преди да станеш а жената не та ли събуди да си сложиш нощницата ???
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
туй ще да е от алкохоля МАМУН или някой друг стимулант дет си вкарал вчера в мамунското си тяло я се сети
Не пия бре Чаша червено винце само. Даже и нямах шибан ден. Съвсем нормално си полегнах на дивана и си зяпах търговийката... По едно време, пак си лежа и пак си зяпам, ама вече 5 и двайсе
мозе, мозе, а мозе и клин да стане,
нищо ще добавиш и на 2833 по мартингейл
и вс ще е ок
Цък, Мартингел освен да ти го намартингели на акаунта друго не прави, добавям само след като е в мойта посока и вече имам печеливша сделка и само по тренд. 3 пъти мартингел съм пробвал, три пъти Маржин кол е имало. Така че, "Thanks, but no thanks."
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Много дюшаш ми доде бре. Докато търкам гуреливи очи и напрайх надницата
все така да ти върви
аз още умувам.днес ми е малкия петък.гледам умно и РАЗСЪЖДАВАМ
СЕРВИЗЧЕТО ми ако не бие 1375 има път нагоре.ако бие обаче и аз продължавам да гледам умно.печалбата ми от началото на седмицата ще стане като на ТАТО пенсията
те такива мисли имам
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар