а нц 1,30 и после крякането
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениедобрютро , бай Ред дай да бутаме към 1.30 да има после - криз -криз -криз -криз -криз -криз -криз -криз -криз -криз -криз -криз -ааааааааааааааааааааааа
След това ще те чакам тука да се разкряскаш яко днеска !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
ТАТО с това ми се издигна поне с 3 степени в очите и сърцето (напълно сериозен съм)
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениети още ли гледаш новините- аз отдавна спрях да го правя щот бъркат много търговийката
Коментар
-
В Дания всичко е гнило, но от 750 IBEX35 си реве за издължаване....
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНещо гнило има в ДанияМоят бъкет цял ден не разрешава шорт на IBEX 35
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
на тез тореадорите им свалиха рейтинга..те зеха ,че изтарваха сите бичоци....нон стоп се нагоре
- аз отдавна спрях да го правя щот бъркат много търговийката
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНещо гнило има в ДанияМоят бъкет цял ден не разрешава шорт на IBEX 35
.
... .инак отиват камто '' junk'' и никой нема да им дава money (bananas)
Коментар
-
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеоправи мерника...
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАз пък скъсорих от 1.2920 ще го чакам да иде на 1.7000
Мече ставам вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениечакам си таргета 2992
по новините не ми се рискува
Коментар
Коментар