Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБЛАГОДАРСКО ЖАБОК !!!
Малко след 9:00 часа ми дължиш едно
МОЩНО и МАЗНО
кризааааааааааааааааааааааа !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениенали днеска се благодари . искам да благодаря на еврото , на филмовата колегия , на мама и на татко , на режисьорите и списиално на бай Ред за моралната подкрепа давай иевроооооооо
Малко след 9:00 часа ми дължиш едно
МОЩНО и МАЗНО
кризааааааааааааааааааааааа !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе ми харесва този Дакс Реде. Ей ся и още едно късо ще открия след малко, а то не тръгва и не тръгва.
маймунджалъци ли правиш или финтовеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН ти нали на 6969 разтовари????
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе ми харесва този Дакс Реде. Ей ся и още едно късо ще открия след малко, а то не тръгва и не тръгва.
Ако не завий ДАКСа към под 7130
ще иде към 7444 което значи евро към 1,31-1,3333
и вероятно РАЗКИКЕРЧЕН МАМУН !!!Last edited by REDA; 22.11.2012, 08:56.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениедека е МАМУНЧЕТО бря МАМУН да го видим и ние
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДа одиш толкоз рано парното да им пущаш бря??
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАми, аз от вчера разправям че скоро ще почнем да се напикаваме Иначе се радвам, че на мен се падна честа да бъда напсуван
А аз съм на работа даже вечеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЩото се ОКОКОРИХ още в 5 часа !!!
Нямаше кой друг да напсувам и,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Прощавай за което де МАМУН !!!
А аз съм на работа даже вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Реде що плачеш бре?
Нямаше кой друг да напсувам и,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Прощавай за което де МАМУН !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар