Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе я разбираш психологията. Това беше сарказъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениее, може пък и да греша. Не съм врачка за да ми се доверява някой на предсказаниятаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеда стане около 700-800 $ до 2-3 години (това са мои очаквания)Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеБорсите падат, безработицата расте /истинската, а не стъкмисаната/, икономиката се забавя от месеци, долара поскъпва спрямо сриващото се евро, а това не е им отърва, акулите от уолстрийт са отворили големите усти за още и притискат ФЕД, Израел е 7-милионна държава, която се издържа единствено и само от парите на тъпите американци, предстоят избори и трябва да се излъска имиджа на настоящата власт, влошава се положението в Сирия и арабския провлак......още много причини мога да изброя.
Благодаря!
Коментар
-
marin1,
относно себестойността на Златото съм казвал, че има себестойност (производствена цена) средна за 2011 около 500-650 $, като съм казвал, че има и много ефективни мини, които произвеждат и на 200 $, разбира се има и такива, които произвеждат и на над 1000 $. Последните ще фалират в следващите няколко години, след като цената падна. В определени мини вече имаме с до 10% спад на производството поради намалено търсене.
Това marin1,
не са мои очаквания, а данни от статистически институти. Аз съм фундаменталист и работя само с факти и данни
.
Това, че има мини които произвеждат на около 200 $ не означава, че очаквам, че Златото ще стане 200 $ и никога не съм го казвал. Може би да стане около 700-800 $ до 2-3 години (това са мои очаквания), но никога не бих държал късите които имам толкова дълго
. Все пак трябва да не ставаме алчни
.
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеА къде ли отидоха твоите "очаквания" за себестойност 200-300 $
а ако наистина си изкарал пари от среброто - да си ми жив и здрав и да си ги харчиш със здравеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМисля, че моето очакване за 1400 $ е много по-реалистично и ще се сбъдне сравнено с твоето от 5000 $.
п.с. виж колко глупости написа миналата година пролетта в темата за Среброто, когато аз скъсявах и правих пари, а вие "инвеститорите" купувахте. Някой път ви се чудя на наглостта с която пак се заяждате.
а ако наистина си изкарал пари от среброто - да си ми жив и здрав и да си ги харчиш със здравеremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКакво в този момент налага печатането на пари в САЩ?
Коментар
-
Мисля, че моето очакване за 1400 $ е много по-реалистично и ще се сбъдне сравнено с твоето от 5000 $.
п.с. виж колко глупости написа миналата година пролетта в темата за Среброто, когато аз скъсявах и правих пари, а вие "инвеститорите" купувахте. Някой път ви се чудя на наглостта с която пак се заяждате.
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеНе виждам защо ще купувам нещо по-скъпо, в момента, отколкото мога да го купя сега и веднага
Виж ако мога да го намеря по-евтино (според твоите очаквания) - ЗАЩО НЕ
а това за 1400 - го беше писал преди половин месец .......
да не се връщаме назад във времето за твоите "очаквания" че на някой може да му стане лошо - аз няма да съм от тях със сигурност - справка това което съм писал преди година, две три или пет годиниМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеmarin1,
"искаш ли тогава да ти продам Злато за 3000-4000 $ унция, т.к. ти миналата година беше казал, че очакваш, че ще стане 5000 $???"
п.с. по твоята логика защо аз да не ти продам Злато на цени по твоите очаквания
Виж ако мога да го намеря по-евтино (според твоите очаквания) - ЗАЩО НЕ
а това за 1400 - го беше писал преди половин месец .......
да не се връщаме назад във времето за твоите "очаквания" че на някой може да му стане лошо - аз няма да съм от тях със сигурност - справка това което съм писал преди година, две три или пет годиниremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеМоже ли на мен да ми продадеш. Имам само един въпрос - приемаш ли банкноти по $1250 и $1750 . По-евтини ми излизат като "себестойност" просто
Коментар
-
marin1,
очаквам до края на годината златото под 1400$ и догодина под 1100 $. Щом според тебе това означава, че мога да ти продам Злато за 1400 $ в момента, то аз тебе тогава те питам следното :
"искаш ли тогава да ти продам Злато за 3000-4000 $ унция, т.к. ти миналата година беше казал, че очакваш, че ще стане 5000 $???"
п.с. по твоята логика защо аз да не ти продам Злато на цени по твоите очаквания
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеОтговорих ти там където го писа най-напред горното а не обичам да се повтарям
а ти какво - да не страдаш и от раздвоение на личноста - освен другите разтройства които притежаваш .......Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеmarin1,
ако искаш мога да ти продам Злато на 3000-4000 $ за унция...ти нали очакваше да стане 5000 $
.
Коментар
Коментар