IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я що мълчите по темата хора?
    Златото рипа,вие мълчите-явно на линия са само мечобиков и шемата
    Затворих си позицията на 1654-доволен профит
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      И я моем и тати мое, но козата си сака пръч......А платината купувач.....
      И ти си прав
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• я всички дето пукат да изкажат дефиниция на "БАЛОН"?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ся като си мисля, мое ли платината да удари 14 големи зелени без да спре !!!
          И я моем и тати мое, но козата си сака пръч......А платината купувач.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
            какво да кажа за покачванията освен че мога да поздравя всеки който е успял да ги отиграе. Но от тази година в продължение на 4-5 години напред, който продължава да купува по същия начин мисля че ще има сериозни проблеми. Това си е мое мнение.
            Ок, всичко е възможнно, но обоснови се. Явно имаш нещо в предвид, което аз изпускам?

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
              Моооже. И злото го може и силвъра може..........и ти също го можеш, щом взе да мислиш в правилната посока
              Аз не мисля. Аз съм заложил кинти !!!

1. Платината нагоре !!!
              2. Злото надоле !!!
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                Говориш само за падането 2008, а не споменаваш нищо за покачването преди това? Или за нивата 2007/2012? Тенденциозно.
                какво да кажа за покачванията освен че мога да поздравя всеки който е успял да ги отиграе. Но от тази година в продължение на 4-5 години напред, който продължава да купува по същия начин мисля че ще има сериозни проблеми. Това си е мое мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                  не им са вързвайте на мурафетите на металите, това което беше 2008 ще ви се види като малко падане в сравнение с това което ще е края на 2012
                  Говориш само за падането 2008, а не споменаваш нищо за покачването преди това? Или за нивата 2007/2012? Тенденциозно.

Коментар

• не им са вързвайте на мурафетите на металите, това което беше 2008 ще ви се види като малко падане в сравнение с това което ще е края на 2012

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ся като си мисля, мое ли платината да удари 14 големи зелени без да спре !!!
                      Моооже. И злото го може и силвъра може..........и ти също го можеш, щом взе да мислиш в правилната посока

Коментар

• Ся като си мисля, мое ли платината да удари 14 големи зелени без да спре !!!
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Златото се беше харзулнало, но кукловодите разпалиха един бунт в Южна Африка, изтрепаха 44 негри ( що ли никой не се застъпи за тях.?) и платината и златото литнаха...
                          Ще разпродадат на панираните калмарчета и ще чакат....
                          Платината нека лети
                          tnm

Коментар

• Споко скоро и злато ще стане над 2к и бензиня над 3 лева

Коментар

• Кукла ли е, рисунка ли е, не знам, ма некой неска силно надува балоня! 1644 и UP иска още нагоре!:
                              chef

Коментар

• За тъпоумието няма почивен ден, н'ъл тъй ?
                                Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Ехееееее много се изстреля това ЗЛО .

Коментар

Working...
                                X