If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И какво всъщност е "хартиено" злато?
Ти си купил актив ! И макар да е на "хартия" (то отдавна всичко е виртуално), ти си притежател на този актив докато не го продадеш и не касираш печалба или загуба!
Хайде малко по-ГРАМОТНО и внимавайте със словесните полюции.
ша ма извиняваш, ама когато нещата отидат на "няма накъде повече" първото нещо е да занулят хартиените/виртуални/ активи независимо как се казват. Или да се обезценят което е все тая.
Когато хората се усетят, че продаденото злато на хартия е доста повече от наличното, ще стане една....
И запомнете от мен: не е далеч деня когато ще имаме две различни котировки - за хартиено и за жълто ...
мисля, че без реално QE всичко е ясно . Само стойте и гледайте .
Optic,
радвам се, че се появи . Погледни си постовете от миналата години за Среброто и виж аз когато скъсявах сребро, а ти ми се смееше...какво стана после? Защо изчезна от темата за Среброто в последните 1-а година и половина??? .
Сега на нива 1750-1770 успя ли да купиш Злато и да чакаш тук 2000-2500 $ както се надяваше миналата година за 100-200 $ Сребро .
И какво всъщност е "хартиено" злато?
Ти си купил актив ! И макар да е на "хартия" (то отдавна всичко е виртуално), ти си притежател на този актив докато не го продадеш и не касираш печалба или загуба!
Хайде малко по-ГРАМОТНО и внимавайте със словесните полюции.
Че на физическо е неразумно само фондово злато и сребро избягват се 5% надценка а това си е много сериозна сума обичам отрицателните реални лихвени равнища ПУККККККК и нагорееееееееее цел 2000 психо границата
Да не останеш само с ратишките че имаш злато , заради тия 5 % .......иначе си прав. А и трудно се крие. Два дена преди да заминеш на някъде почваш да играеш на ''стражари и апаши '' у собствения си дом
FED ти гарантираха,че до средата на 2015 г. (ако икономиката не се подобри....а тя доказано ще затъва все повече.....) ще си на печалба много над досегашния минус....Особено ако си купил физическо злато ....Аз ако видя пробив на 1920 в рамките на месец считано от днес,ревизирам средносрочната си цел от 2880 на 4250 долара/тр.унция
Че на физическо е неразумно само фондово злато и сребро избягват се 5% надценка а това си е много сериозна сума обичам отрицателните реални лихвени равнища ПУККККККК и нагорееееееееее цел 2000 психо границата
FED ти гарантираха,че до средата на 2015 г. (ако икономиката не се подобри....а тя доказано ще затъва все повече.....) ще си на печалба много над досегашния минус....Особено ако си купил физическо злато ....Аз ако видя пробив на 1920 в рамките на месец считано от днес,ревизирам средносрочната си цел от 2880 на 4250 долара/тр.унция
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Заради фундаментите на Схемич не купих на 1540 , а на 1690 (средно ). Ама не го обвинявам - да съм учил икономика ,а не две други - неизползваеми ! 150 долара на тройунция.................. 20 тройунций - 2250 $ назад ..................беегай да ида да си дОпия ракията че мъ блъснА глАва...............
Да забелязваш, че повечето "златари" тук не сме икономисти и това не ни пречи? Мисля си, че имаме по-трезво мислене, защото не сме облъчени от постоянното дзверене в графиките, които всъщност рано или късно винаги прецакват трейдъра.
Как си бе, пъшкул? Що не слушаш, когато ти говорят по-умните от теб?
Мастъре , ти да не си г-н Фердинанд Липс. Прочетох неговата книга "Конспирация срещу златото" и виждам, че твоето мнение напълно се припокрива с това на автора!
А и вече съм фен на златото, само, че нямам кинти да го купувам. Всичко съм набил здраво в имоти. Е, имам колкото за 15 монетки, ама това не е нищо нале?
Заради фундаментите на Схемич не купих на 1540 , а на 1690 (средно ). Ама не го обвинявам - да съм учил икономика ,а не две други - неизползваеми ! 150 долара на тройунция.................. 20 тройунций - 2250 $ назад ..................беегай да ида да си дОпия ракията че мъ блъснА глАва...............
Коментар