IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
    За всяко нещо под слънцето си има време. Времето за скъсяване преключи преди 2 месеца. Сега е време за дълги.
    Това е успокоително, значи не всички са за надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Значи ако човек скъсява златото и го мрази в същото време е направо светец
      За всяко нещо под слънцето си има време. Времето за скъсяване преключи преди 2 месеца. Сега е време за дълги.
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
        Оригиналът е "любовта към парите" (сребролюбието, 1 Тимотей 6:10), а не самите пари. Това са две различни неща.
        Значи ако човек скъсява златото и го мрази в същото време е направо светец

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Оригиналът на тази приказка е по-различен... "Парите са корена на всяко зло"

Така че, издумкай всички пари, които имаш за да си далече от всяко зло и по-близо до Бог. Ако това ти е целта, на прав път си!
          Че то нали златото е било пари по време на римската империя. Поне се връзва в 10000 хоризонт.

Коментар

Така че, издумкай всички пари, които имаш за да си далече от всяко зло и по-близо до Бог. Ако това ти е целта, на прав път си!
            Оригиналът е "любовта към парите" (сребролюбието, 1 Тимотей 6:10), а не самите пари. Това са две различни неща.
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Златото е корена на всяко зло.

Така че късото злато е богоугодно дело

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Златото е корена на всяко зло.

Нали
                Он там гледа и всичко види.
                Скоро ще накаже фарисеите поклонници на златния телец.

Коментар

• Според мен направиха два опита на 1400. Сега чакайте китайците - дали ще има гап в понеделник
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Златото е корена на всяко зло.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                      Много гадно взе да се вдига златото (няма по-печален емотикон)
                      Не е само златото. Нефта също се вдига. Изобщо всичко което не може да се печата се вдига. Това е добра, защото друг път за лечение на световната икономика няма!!! Планините от дългове обезпечена с планини от нищо не значещи хартишки рано или късно ще лумне пожара. Златото, среброто, биткойна, нефта просто са клечките кибрит! То затова са и тези диви напъни да се манипулират цените им надолу!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                        Много гадно взе да се вдига златото (няма по-печален емотикон)
                        Споко, ще стигне към 1450 с цел да обере психопатите инвестиращи в него.
                        След това ще тръпне на 1120.

Коментар

• Много гадно взе да се вдига златото (няма по-печален емотикон)

Коментар

Биткоините са и продължават да бъдат пирамида. Все пак дори и на лалета в холандия са им трябвали няколко години че да се спукат.
                            Няма как златото, среброто или биткойните да са пирамида. Никой не може да ги печата. Виж, доларите, еврото, паунда, йената, фондовия пазар отговарят на всеки един критерий за пирамида. Но... щом не слушаш, чупи си главата- Дано поне да трошиш само свои пари, щото ако загробваш чужди пари в пирамиди е безкрайно тъпо.

Коментар

Това е лъжа от безсилие...

2008 г. в началото ви казах че предстои невиждана криза и да си продават всички акции. Някои урунгели ми се смееха...

2009 г. ви казах, че най-печелившата инвестиция през следващите 3-4 години ще е банковия депозит. Някои урунгели взеха да спорят с мен че това не било инвестиция, защото само пенсионерите го правеле шото нищо не разбирали от фондов пазар.

2012 г. ви казах, че трябва постепенно да прехвърляте депозитите във физическо инвестиционно злато и сребро. Някои урунгели пак взеха да ме убеждават как златото и среброто вече не били пари.

Ноември 2012 г. ви казах да купувате биткойни. Тогава курсът им бе около 10 долара парчето. Сега е 120 долара. Много урунгели взеха да ме убеждават как биткойн е смешка и пирамида. Когато курсът отиде над 200 долара се изпокриха като хлебарки при светната лампа.

В началото на 2013 г. ви казах, че съм закрил всички депозити и всичко съм инвестирал във физическо инвестиционно злато, сребро и биткойни. След 3 месеца последва конфискацията на депозитите над 100 хил. евро в Кипър.

И след всичко това да твърдиш, че който ме бил слушал бил направил голяма загуба... Тъпо е, равновесенов. Много тъпо. От самолет се вижда причината за това несъстоятелно и голословно твърдение... Чиста и разбираема, обикновена човешка завист!
                              От 2009 западните пазари направиха по над 100% нагоре - ти предричаше едва ли не че ще се нулират. то дори и БФБ направи 70% нагоре. Така че от пролетта на 2009 до днешен момент май всички борси се представят по-добре от златото.

2011 предвиждаше среброто на 100 долара, а златото на 3000

Когато каза че ще превръщаш депозитите в злато и ти казах че ще правиш голяма глупост между другото.

Биткоините са и продължават да бъдат пирамида. Все пак дори и на лалета в холандия са им трябвали няколко години че да се спукат. Това дали някой решава да участва или не в пирамида си е въпрос на лична преценка.

Коментар

И то при положение че би трябвало да съзнаваш че всеки който те е послушал е направил изключително висок процент загуби.
                                Това е лъжа от безсилие...

2008 г. в началото ви казах че предстои невиждана криза и да си продават всички акции. Някои урунгели ми се смееха...

2009 г. ви казах, че най-печелившата инвестиция през следващите 3-4 години ще е банковия депозит. Някои урунгели взеха да спорят с мен че това не било инвестиция, защото само пенсионерите го правеле шото нищо не разбирали от фондов пазар.

2012 г. ви казах, че трябва постепенно да прехвърляте депозитите във физическо инвестиционно злато и сребро. Някои урунгели пак взеха да ме убеждават как златото и среброто вече не били пари.

Ноември 2012 г. ви казах да купувате биткойни. Тогава курсът им бе около 10 долара парчето. Сега е 120 долара. Много урунгели взеха да ме убеждават как биткойн е смешка и пирамида. Когато курсът отиде над 200 долара се изпокриха като хлебарки при светната лампа.

В началото на 2013 г. ви казах, че съм закрил всички депозити и всичко съм инвестирал във физическо инвестиционно злато, сребро и биткойни. След 3 месеца последва конфискацията на депозитите над 100 хил. евро в Кипър.

И след всичко това да твърдиш, че който ме бил слушал бил направил голяма загуба... Тъпо е, равновесенов. Много тъпо. От самолет се вижда причината за това несъстоятелно и голословно твърдение... Чиста и разбираема, обикновена човешка завист!

Коментар

Working...
                                X