If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много гадно взе да се вдига златото (няма по-печален емотикон)
Не е само златото. Нефта също се вдига. Изобщо всичко което не може да се печата се вдига. Това е добра, защото друг път за лечение на световната икономика няма!!! Планините от дългове обезпечена с планини от нищо не значещи хартишки рано или късно ще лумне пожара. Златото, среброто, биткойна, нефта просто са клечките кибрит! То затова са и тези диви напъни да се манипулират цените им надолу!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Биткоините са и продължават да бъдат пирамида. Все пак дори и на лалета в холандия са им трябвали няколко години че да се спукат.
Няма как златото, среброто или биткойните да са пирамида. Никой не може да ги печата. Виж, доларите, еврото, паунда, йената, фондовия пазар отговарят на всеки един критерий за пирамида. Но... щом не слушаш, чупи си главата- Дано поне да трошиш само свои пари, щото ако загробваш чужди пари в пирамиди е безкрайно тъпо.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
2008 г. в началото ви казах че предстои невиждана криза и да си продават всички акции. Някои урунгели ми се смееха...
2009 г. ви казах, че най-печелившата инвестиция през следващите 3-4 години ще е банковия депозит. Някои урунгели взеха да спорят с мен че това не било инвестиция, защото само пенсионерите го правеле шото нищо не разбирали от фондов пазар.
2012 г. ви казах, че трябва постепенно да прехвърляте депозитите във физическо инвестиционно злато и сребро. Някои урунгели пак взеха да ме убеждават как златото и среброто вече не били пари.
Ноември 2012 г. ви казах да купувате биткойни. Тогава курсът им бе около 10 долара парчето. Сега е 120 долара. Много урунгели взеха да ме убеждават как биткойн е смешка и пирамида. Когато курсът отиде над 200 долара се изпокриха като хлебарки при светната лампа.
В началото на 2013 г. ви казах, че съм закрил всички депозити и всичко съм инвестирал във физическо инвестиционно злато, сребро и биткойни. След 3 месеца последва конфискацията на депозитите над 100 хил. евро в Кипър.
И след всичко това да твърдиш, че който ме бил слушал бил направил голяма загуба... Тъпо е, равновесенов. Много тъпо. От самолет се вижда причината за това несъстоятелно и голословно твърдение... Чиста и разбираема, обикновена човешка завист!
От 2009 западните пазари направиха по над 100% нагоре - ти предричаше едва ли не че ще се нулират. то дори и БФБ направи 70% нагоре. Така че от пролетта на 2009 до днешен момент май всички борси се представят по-добре от златото.
2011 предвиждаше среброто на 100 долара, а златото на 3000
Когато каза че ще превръщаш депозитите в злато и ти казах че ще правиш голяма глупост между другото.
Биткоините са и продължават да бъдат пирамида. Все пак дори и на лалета в холандия са им трябвали няколко години че да се спукат. Това дали някой решава да участва или не в пирамида си е въпрос на лична преценка.
И то при положение че би трябвало да съзнаваш че всеки който те е послушал е направил изключително висок процент загуби.
Това е лъжа от безсилие...
2008 г. в началото ви казах че предстои невиждана криза и да си продават всички акции. Някои урунгели ми се смееха...
2009 г. ви казах, че най-печелившата инвестиция през следващите 3-4 години ще е банковия депозит. Някои урунгели взеха да спорят с мен че това не било инвестиция, защото само пенсионерите го правеле шото нищо не разбирали от фондов пазар.
2012 г. ви казах, че трябва постепенно да прехвърляте депозитите във физическо инвестиционно злато и сребро. Някои урунгели пак взеха да ме убеждават как златото и среброто вече не били пари.
Ноември 2012 г. ви казах да купувате биткойни. Тогава курсът им бе около 10 долара парчето. Сега е 120 долара. Много урунгели взеха да ме убеждават как биткойн е смешка и пирамида. Когато курсът отиде над 200 долара се изпокриха като хлебарки при светната лампа.
В началото на 2013 г. ви казах, че съм закрил всички депозити и всичко съм инвестирал във физическо инвестиционно злато, сребро и биткойни. След 3 месеца последва конфискацията на депозитите над 100 хил. евро в Кипър.
И след всичко това да твърдиш, че който ме бил слушал бил направил голяма загуба... Тъпо е, равновесенов. Много тъпо. От самолет се вижда причината за това несъстоятелно и голословно твърдение... Чиста и разбираема, обикновена човешка завист!
Коментар