Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
егати пи4а!купи си кило
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБлагодаря ви момчета.Що годе ми се изясниха нещата.Остава да се реша колко да купя.Може би половин кило до 700 грама ще е предостатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеБлагодаря ви момчета.Що годе ми се изясниха нещата.Остава да се реша колко да купя.Може би половин кило до 700 грама ще е предостатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНе съм убеден в това и питам.
1 Унция е 28,349 523 125 гр.
Сега наясно ли си вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЗа тройунцията ясно колко грама е унцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГодината на маймуната! Размирна година - 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004. Всяка година по китайския календар започва малко след началото на февруари.
Но от друга страна: един маймуняк, който 8 години прави опасни за цял свят маймунджулуци ще бъде прогонен обратно на дървото, откъдето въобще не е трябвало да го смъкват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе дай нещо оптимистично!Примерно - купете си половин кило злато и ще преживеете Депресията!Или пък - продайте си наличното злато за да спите спокойно оттук насетне
Това са въпросите на тълпата и ако не получи отговорите които очаква ще те причисли към дървените философи,
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАко прибавим и геополитечската картина и я свържем с икономическата нещата стават направо много стряскащи.
Това са въпросите на тълпата и ако не получи отговорите които очаква ще те причисли към дървените философи,
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГодината на маймуната! Размирна година - 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004. Всяка година по китайския календар започва малко след началото на февруари.
Commerzbank?
Страшна картина отразяваща Европа.
И това са стълбовете на ЕС. ????
Baltik Dry Index - много важен показател невиждана катастрофална графика говореща многозначно.
И разбира се това е само върха на айсберга.
Всичко започна 2001 г. и най вероятно ще превърши до към 2020 г.
Ако прибавим и геополитечската картина и я свържем с икономическата нещата стават направо много стряскащи. И всичко това прилича на затворен съд под налягане на когото налягането се покачва с всеки изминал ден, а всички около него седят спокойно невярващи, че може да експлоадира и да ги убие или осакати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМного се кефиш бе мишоков , нали не ядеше гущери и довчера твърдеше че само в евро те интересува...YTD някакви мизерни 5-6% ти е дало само.
Пък и да не забравяме че Q1 винаги има сезонност заради индомангалските традиции. Към края на годината пак ще е 20% надоле.
Не бе ок ше скиваш аз кат ти каам, че златарите ше имат нови върхове ше имат казах ти и за твойте самобръсначки че ше дълдисат и тва е само началото аз не ти желая зло или загуби ти си имаш главонога на раменете и решавай после дан каеш мишоков не предупредиLast edited by michaelis12; 04.02.2016, 23:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнението ше скокне много повече и ше напрай нови върхове, ноо на наще не им се вярва - е ок после да не кажат не съм им казал ...
Пък и да не забравяме че Q1 винаги има сезонност заради индомангалските традиции. Към края на годината пак ще е 20% надоле.
Коментар
Коментар