If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лично аз се надявам да има още едно слизане до 1520-40 преди това, че се събра лихвичка от левовите депозити и трябва да купя физическо инвестиционно злато с нея. Скоро обаче ще трябва да тегля и самата главница и с нея да купувам злато.
Когато по-голямата часто от пишман инвеститорите в хартии осъзнаят че предстои свирепа рецесия ще се юрнат по инерция да продават суровини, горива и ценни метали, но ще сгрешат защото тази рецесия не е циклична а структурна. Именно на тази грешка се надявам и аз за да си купя злато и сребро на възможно най-тънки цени!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Спасението на вашите пари е само едно - покупка на физическо инвестиционно злато и сребро! Времето за това изтича...
Мастъре, всяка вечер като пийна леко, вадя жълтиците от шкафа. Едни турски лири и френски наполеони-инвестиционни от войната , досущ като днешните. Тези най-ги обичам, щото цената им върви на материал и не се пазаря за нумизматична стойност щото и нумизматите взеха да ме изморяват. За тях всичко е материал, като купуват и всичко е ценно като продават.
Та думата ми беше, като си ги вадя тез жълтици всяка вечер и ги съзерцавам, нито една от тях не ми досипа ракия, нито една от тях не ми сложи нищо на масата, нито една от тях не рачи да ми даде една стинка! А пък недвижимите ми имоти, освен , че са ми голяма грижа като децата, носят ми доходче. Ей това му мразя на благородния. Иначе една жълтица /пендара или кръщенка както я нарича един алчен тип/ я закупих през 1993г. за крупната сума от 10лв. от мотивиран продавач /тоест такъв в нужда/, а сега струва 500.
Дали да я продам сега или да чакам още 20 години когато ще струва 5000лв.?
Предлагам ти и друго, въпреки, че си фен само на материала, имам много нумизматика, филателия + инвестиционни монети и бижута, които ще ти дам само срещу едно скромно студио на Съни Бийч с панорама море!!! Помисли сериоэно.
Пукльо...... а ако случайно можеш да видиш и заформилите се Бул флагове в златото и среброто, то тогава със сигурност ще ти пукне задника.
Майстореееее, трябва да си научил от пазара за толкова години, че нервите трябва да се пазят. А този флаг, който си видял е надгробен. Що не го оставиш на мира този форекс и да си гледаш курсчетата и телевизията?
Коментар