IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Емилио докато спи успяхме да посъборим малко курсо, заедно с бай Бернанке
    Ne spq- gledam seira ot blizo.
    Shtom sled kato Ben ne kaza nishto za QE3-zlatoto ne padna-pravete mu smetka kakvo sledva :-)

p.s. sorry za maimunicata-pisha ot telefon.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ха - Шемата

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Пуккккккккккк!!!
      Само толкоз ли бе днешния Пуккккккккк!!!
      Гледам - пак сме на ЗЕЛЕНА територия
      remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Има си пазарна цена/борсова...ако те устройва купуваш, а пък ако не те устройва не купуваш!
        Шемата - аз Злато на пазарна/борсова цена - има от къде да си купувам и го правя

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        1592 $ ???

Много скъпо това Злато !!!

Хайде ПУКкккккккккк и към 1400 $
        Горното, обаче си го писал на 2-ри Юли 13:03 часа
        Та затва - рекох - може да ти се понамира нещо
        Ма май НЯМАШ
        Все пак - не съм с такава развинтена фантазия - че да си измисля това число (1400) ей така от нищото
        Last edited by marin1; 17.07.2012, 23:25.

Коментар

• Има си пазарна цена/борсова...ако те устройва купуваш, а пък ако не те устройва не купуваш!

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          Не
          Чаках ти да ми продадеш - ОЩЕ ПО ЕВТИНО
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Емилио докато спи успяхме да посъборим малко курсо, заедно с бай Бернанке
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Тия дни пак ли успя да си купиш "евтино" злато и сребро???
              Не
              Чаках ти да ми продадеш - ОЩЕ ПО ЕВТИНО

Коментар

• Тия дни пак ли успя да си купиш "евтино" злато и сребро???

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                Я Кой Бил ТУК Отново

Коментар

Пуккккккккккк!!!
                  Я Кой Бил ТУК Отново

Коментар

• Пуккккккккккк!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      След 100 години може би поколенията ще ни се смеят и ще се удивяват.
                      Съгласен. Особено, ако Инвестор е оцелял дотогава и архивирал прилежно постовете ти.

Шегата настрана. Днес има много важно изказване на Бен след данните за инфлацията. Идеално време за нова опционна игра, в която, разбира се, пак ще изгубя.

Коментар

• С тези светищи връзки за обувки, така си изцъклил погледа, че нищо не виждаш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                          А ще обясниш ли и защо еврото слезе от 1.3 на 1.2 и златото не помръдна
                          Причината е очевидна! Причината е, че не доларът поскъпва, а еврото отслабва. Доказателството за това твърдение е, че не само "златото не помръдна" но не са помръднали и всички черни и цветни метали, горива, суровини, храни и прочие стокови групи, които не може да се печатат!

Казвал съм го и пак ще го кажа. Цената на златото не се променя. 1 грам злато е струвал преди 5 хил. години точно 1 грам злато. Толкова струва и сега. Толкова ще струва и след 5 хил. години. Просто цената на долара и еврото измерена в злато се променя. След 100 години може би поколенията ще ни се смеят и ще се удивяват - "Представяте ли си, цели 40 години светът е използвал за пари нищо не значещи цветни хартишки, без никакво покритие и ангажимент от издателят им? Каква лудост само е било?!"
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            Ами да се пробвам аз, щом колегата не успява. Причината е, че тези графики, на които се дзверите, не определят бъдещето. ФорексМастър-а ви го каза няколко поста по-надолу. Колкото и да ги гледате, няма как да разгадаете бъдещето по събития от минали периоди при положение, че всички гледат същото. Знам, че на много от вас тези ми слова няма да се харесат, ама нищо не може да се направи по въпроса.
                            Има достатъчно много хора които използват вълнов анализ и печелят. Може сам да си потърсиш информацията в интернет .....Естествено когато някой не може нещо- гроздето е кисело. А фундамента не го ли виждат всички а ???? Така , че къде точно ти е логиката в това което си написал , че всички виждали графиките ? Като излезе една новина , как само се набълбукват масата от играчите , за да се окаже че след 1-2 дена цената се обърнала .... Графиката представлява мнението на всички пазарни участници, но естествено трябва някой да го проумее.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                              Ми защо врънках Шемата толкова време да ми продаде на 1400 $/XAU
                              То е ясно че го няма - ма знам ли можеше да ме изненада нещо
                              Сега вече - не мисля че ДОРИ и Шемата би продавал на 1400
                              Професионалистите купуват над текущите цени...но маЛинчо таЛиката иска 10 % под пазара да му се продаде....Айде аз съм добра и ще ти продам едно грамче в/у 1400 $/унция....дай адреса да ти го пратя - наложен платеж , няма да те тормозя с предварително плащане...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                А ще обясниш ли и защо еврото слезе от 1.3 на 1.2 и златото не помръдна
                                Ами да се пробвам аз, щом колегата не успява. Причината е, че тези графики, на които се дзверите, не определят бъдещето. ФорексМастър-а ви го каза няколко поста по-надолу. Колкото и да ги гледате, няма как да разгадаете бъдещето по събития от минали периоди при положение, че всички гледат същото. Знам, че на много от вас тези ми слова няма да се харесат, ама нищо не може да се направи по въпроса.

Коментар

Working...
                                X