Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе, просто напомня за the number of the beast...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЗапочваш да вдигаш мизата? Движиш се в правилната посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВъзможно е преди да почне да пада с много да стигне горната граница на рейнджа, която р 1666 $.
Коментар
-
Възможно е преди да почне да пада с много да стигне горната граница на рейнджа, която р 1666 $.
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеТръцццццц!!! Предстои пробив на 1626 и оттам за 2 дни над 1650Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПУККККККККККккккккккккк!!!
От 1616 $ бързо към 1500 $.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеА как ще коментираш, че съотношението между злато и сребро е било хиляди години 15:1 като цена, а сега ножицата е твърде разстворена?
Тук сме го коментирали това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеА как ще коментираш, че съотношението между злато и сребро е било хиляди години 15:1 като цена, а сега ножицата е твърде разстворена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеСпоред мен ще се отвори още повече ножицата между злато и платина. По простата причина че с наближаващите смутни времена хората ще се ориентират към хеджиране в злато и сребро като по-известни и по-ликвидни активи, докато платината е малко по-тегава за тази цел. Предполагам че и сегашната разлика в полза на златото е продиктувана от това - секат се сребърни и златни кюлчета и монети в огромни количества паралелно с нормалното промишлено потребление, а платината се изкупува основно с промишлена цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми не намирам естествено златцето да е по-скъпо от платинчичката. Дори е противоестествено.
Коментар
-
.....а кога ще прекратим престъпните концесионни договори и ще прогоним от страната крадливите канадски концерни, кога ще съдим за държавна измяна подписалите тези договори?
Канадски хиени разграбват Отечеството ни !!!
http://nekov.blog.bg/politika/2011/1...voto-ni.865578Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПлатината дъни нагоре, златото сидиии. Ще яде ли Мечо мед ???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар