IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Интересно..Засега най-лошия сценарий е падане под 1600, който е и най-малко вероятен. Другите два са атака на 1700 или консолидиране и корекция до 1630/35. Само търпение и.. скоро може да товарим каруцата
    +1

Коментар

• стискаме палци за 1440 до края на септември

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Срещата на ФЕД на 12-13 Септември ще определи посоката .
        Малка тайна, не е балон. Само не го раздухвайте много.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Интересно..Засега най-лошия сценарий е падане под 1600, който е и най-малко вероятен. Другите два са атака на 1700 или консолидиране и корекция до 1630/35. Само търпение и.. скоро може да товарим каруцата
          Като ме турите за Дуче - ще товарим каруцата - като наредя да се изкопат сичките 20 000 тона златце от Българските находища.

Разбира се - голяма част ще копаме тайно-тайно - и ще крием в специално изградени стоманени хранилища - за да не сринем световният пазар.
          5000 тона ще трампим за 5200 тона платинчичка - по-шаренко да е. Други 5000 тона ще надялкаме на всевъзможни секси монети - розаво златце, лилаво златце, бяло златце, синьо златце, зелено златце... разбира се и жлъто златце.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            В петък купих още 100 гр . и май се набутах на тия цени на златото.....ама карай , имам и на по-ниски нива , така че ще се успокоявам с осредняване ( ако тръгне надолу ,де)
            Кюлченце ли - аферим !!!

Коментар

• бях си оставил някакви пари кеш да "диверфицирам" риска, ама майната им. Купувам злато (истинско) на монети предпочитам наполеони, който иска да предлага, че нали ще пада златото...

Коментар

• Интересно..Засега най-лошия сценарий е падане под 1600, който е и най-малко вероятен. Другите два са атака на 1700 или консолидиране и корекция до 1630/35. Само търпение и.. скоро може да товарим каруцата
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                  В петък купих още 100 гр . и май се набутах на тия цени на златото.....ама карай , имам и на по-ниски нива , така че ще се успокоявам с осредняване ( ако тръгне надолу ,де)
                  Туй злато...а маратонки за детето ?
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                    Надали още толква дълго ще успеят да се задържат тея ненормални нива. До 12-13 ще сме под 1500 най вероятно.

Коментар

Надали още толква дълго ще успеят да се задържат тея ненормални нива. До 12-13 ще сме под 1500 най вероятно.

Коментар

Грешка!
                        Фед имат сила да определят само посоката НАГОРЕ, защото постоянно печатат и обезценяват долара. Ако ги изземваха от пазара, тогава можеше да определят и посока надолу. Но това може да стане само с драстично повишаване на лихвите, което в близките години е абсурдно. Бъртвежите и празното дрънкане на шефовете на Фед влияят единствено на краткосрочните корекции, но това едва ли интересува толкова реалните инвеститори в метали. Само до преди 2 месеца бяха категорични, че повече вливания НЯМА да се предприемат. А сега какво стана? А какво ще стане след още 3-4 месеца? Пак същото. Селяните си имат една приказка - Научи ли се една свиня да рови в нивата, муцуната да и отрежиш тя пак ще си рови!
                        П.П. С Иван май едно и също написахме по различен начин

Коментар

• а какво е ФЕД? а какво е среща? а какво е посока?
                          спрямо кое?

златото има само една посока от векове насам: нагоре. Особенно сега. Да не би да вземат решение да спрат печатницата? Да не би да им е свършила хартията или мастилото?

Аха, досетих се. Ще изтеглят милярди долари и ще пуснат тонове злато на пазара

Коментар

Така е !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Срещата на ФЕД на 12-13 Септември ще определи посоката .
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                В този ред на мисли "пукачите на балони" са абсолютно прави. Фючърсното /хартиено/ злато не би трябвало да струва дори мечтаните от тях 7-800$ за унция, а дори 10$, дори 1$, защото това е набалонизирано и несъществуващо в голямата си част празно обещание. Но поради лакомията и склонността към неоправдани рискове заложени у човеците, тези балони се създават и раздуват постоянно по борсите. Така Ротшилд и бангстерите му постигнаха вековната си мечта - да "печатат" и "произвеждат" злато от нищото и да го продават на баламурниците срещу също напечатани от нищото пак от тях долари. Голям бизнес развъртяха тия тарикати последните 100г, успяха да направят зависим от тях целия свят!
                                Но до кога може да продължи тази измама? Вечно? Надали!
                                Така е. Иначе аз отдавна казах, че истинското златце е небалон. Особено ей-такова-те:

Коментар

Working...
                                X