Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе ти май не разбра. На ханът не са му били необходими нито златни дрънкулки нито кинти. Имал е правилните закони и мечът. Е и черепахата на василевсът ... разбира се... Византия (с цялото й злато, сребро и скъпоценен камък) е треперела... ама какво да ти разправям, като си фен на златото. Изобщо за какво ви е метал, който ще ви надживее. И едно кило ориз не можеш да си купиш с него. Трябва да мине през кинти, преди да стигне до ориза.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАхам..сигурно хана е имал някой друг сандък с 'алековчета' ;-)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениес кинти. с какво очакваш друго. Златото е залъгалка за индийчетата и мангалчетата.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеА как и с какво ще се плаща на изпълнителите да слушат каквото им заповядат ?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт това по-лесен въпрос няма.
Правилните пари са били законите и мечът за тяхното изпълнение (на хан Крум)I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеами аз виждам ниска цена в сравнение със земята в добричко, голям марж, както и ниска ликвидност тоже...
кажи ми какво е решението на дълговата криза, първи кръг на ада-гърция, втори-испания и италия, трети-щатите, тогава да говорим за балона на златото
По повод добива, когато златото удари 4к съм сигурен, че някой умник ще бие картата за "народни мини" и спечели нещо от електората на избори като обещава да изгони 'гадните концесионери'. Естествено това няма да стане.. Те ще си тръгнат когато балона се спука.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеами аз виждам ниска цена в сравнение със земята в добричко, голям марж, както и ниска ликвидност тоже...
кажи ми какво е решението на дълговата криза, първи кръг на ада-гърция, втори-испания и италия, трети-щатите, тогава да говорим за балона на златото
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМоже ли исторически да посочиш кои са били правилните пари
Правилните пари са били законите и мечът за тяхното изпълнение (на хан Крум)Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВидинско е един от най-избушените райони в северна България - не ти го препоръчвам. Златото за мен си е балон. До година-две очаквам да го разбалончат ...Няма никаква производствена, индустриална причина то да нараства, отдавна е обикновена стока. Все още някои си го мислят (по исторически причини) за заместник на парите - напълно погрешно становище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМислех че фаворити са ти Дънди ПМ
http://www.saprotiva.com/kanadtsite-...-v-krumovgrad/
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВидинско е един от най-избушените райони в северна България - не ти го препоръчвам. Златото за мен си е балон. До година-две очаквам да го разбалончат ...Няма никаква производствена, индустриална причина то да нараства, отдавна е обикновена стока. Все още някои си го мислят (по исторически причини) за заместник на парите - напълно погрешно становище.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениемоите фаворити са физическо злато, харесвам Тавекс, и земя, може би във видинско, след като премине ПКБ-истериятаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениемоите фаворити са физическо злато, харесвам Тавекс, и земя, може би във видинско, след като премине ПКБ-истериятаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеами уж малко, малко, но ако се спраска, може и да ни опръска ...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар