IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми мечтаеш... мечтаеш.... как да стане 1450$ златото на пролет? Кое може да понижи цената му? Кризата ли ще е минала, лихвите ли ще са повишили????

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Чакай ся Пепи, разясни ми поста дето си написал и цитата какво общо имат?

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
      Днес разглеждах цените на апартаментите в София. По преебани от тези дет 2007-2008г. купуваха нЕма
      В квартали като Витоша, Бъкстон, Симеоново и Драгалевци цени от по 550 евро/м2 завършено на шпакловка и замазка. А само преди 4г. се арчеА за по 1500-2000 Е/м2.

Него време пък златото беше 670-720$ унцията, а сега с едни 1000$ отгоре....

диспропорции..... диспропорции..........
      Чакай ся Пепи, разясни ми поста дето си написал и цитата какво общо имат?

Коментар

• Днес разглеждах цените на апартаментите в София. По преебани от тези дет 2007-2008г. купуваха нЕма
        В квартали като Витоша, Бъкстон, Симеоново и Драгалевци цени от по 550 евро/м2 завършено на шпакловка и замазка. А само преди 4г. се арчеА за по 1500-2000 Е/м2.

Него време пък златото беше 670-720$ унцията, а сега с едни 1000$ отгоре....

диспропорции..... диспропорции..........

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Така, както товарите за зимата , да не запролетите на 1450!
        Тогава ще ви викам пре....ните катерички събрали скъпи златни лешници
        Last edited by ACTA; 15.10.2012, 23:38.

Коментар

• Скуиза при златото днес дойде заради понижената инфлация в Китай. Ама от 1727/8 си е само за дълги.... успех

Коментар

• Така, както товарите за зимата , да не запролетите на 1450!
            Тогава ще ви викам пре....ните катерички събрали скъпи златни лешници

Коментар

• Добрееееееееееее............ утре още толкова , вдругиден пак и така до изборите ноември................ да се нАтовара като тибетски як .......... яко , а пък хер Флик (Дянков) ще ми хване на коча мъ....те през 2013.................
              Last edited by БАЦЕ; 15.10.2012, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от studio9 Разгледай мнение
                Сега е момента да се граби
                И аз така смятам - чакам колкото падне до петък и товаря магарето за последно преди зимата Друг такъв шанс няма да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                  От утре почвам да броя трите дни и скоро пак 1770$ ще видим дълги съм 1731 и сааааааааамо нагоре
                  пИтроля показва големи зъби ... ко ли иде зимата
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• От утре почвам да броя трите дни и скоро пак 1770$ ще видим дълги съм 1731 и сааааааааамо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от studio9 Разгледай мнение
                      Още не - тука трябва да се появят първо едни пукачи ..та след тях брой три дни
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                        Да видим колко дълго ще продължи този път, изглежда ми сякаш може да задържат до края на изборите на нива под 1770$. Една евентуално корекция ще е чудесна за всички ,които не успяха да се качат на влака през август.

Коментар

• Да видим колко дълго ще продължи този път, изглежда ми сякаш може да задържат до края на изборите на нива под 1770$. Една евентуално корекция ще е чудесна за всички ,които не успяха да се качат на влака през август.

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                            Криза номер 2 вече чука на вратата, до изборите в САЩ металите ще консолидират или ще падат, а след изборите ще се сринат. Успех
                            И що да пада? За да може всеки цървуланко като тебе да си купи ли?
                            да,да ама не

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                              Криза номер 2 вече чука на вратата, до изборите в САЩ металите ще консолидират или ще падат, а след изборите ще се сринат. Успех
                              Нео..............ако не си нов аватар на Схемата , ..........остава Тринити да не е вдигнала навреме телефона............

Коментар

• Криза номер 2 вече чука на вратата, до изборите в САЩ металите ще консолидират или ще падат, а след изборите ще се сринат. Успех

Коментар

Working...
                                X