If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
къф е проблема, стига да е на сметка? Достатъчно ми е дори да ми остане уикенда във Виена безплатно
В Тавекса разликата купува -продава на кюлче 100 гр е 300 лв. = 200 $.......... Колко по-евтино да е там.......... най-много 30-40 $ , айде 50 $. Съответно и изкупната цена е висока ......да предположим пак 50 $ (тия требва да работят на печалба 100$ за 100гр.) Повече не може да е , защото иначе ще се получи арбитраж (купуваш там ,продаваш тук). Е ?? Излиза ,че требва да купиш кило за да спестиш 500 $. Ами път, спане ,тичане като улав из Виена ? Така че Тавекс-чето си е много добро за ''наше село''........
За Тавекс не искам и да чувам. Имам често ходене до Виена, така че не са ми притрябвали с техните цени.
Очаквам златото да мине 1800 другия месец, че и много повече
Това, което се случи тази седмица не беше корекция, а малка търговска схемичка за да не гръмне пазара с предходния възходящ тренд.
Това е моето мнение. Ти си прецени
Каква е разликата (ценова) между Тавекс и Виена ( от където го купуваш) . Дай някъкав '' виенски '' линк , ако е възможно .
За Тавекс не искам и да чувам. Имам често ходене до Виена, така че не са ми притрябвали с техните цени.
Очаквам златото да мине 1800 другия месец, че и много повече
Това, което се случи тази седмица не беше корекция, а малка търговска схемичка за да не гръмне пазара с предходния възходящ тренд.
Това е моето мнение. Ти си прецени
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
10% спад в индексите ще отнесе и златото 5-6%. В момента повечето фондове го ползват за хедж и ще кешират за да покрият загубите. Далеч сме от момента когато ценните метали ще са основна част от тяхното портфолио - 30-35%. В момента те са между 5-7%.
Не вярвам 2008-а да се повтори близките месеци. Основно суровините направиха дъно това лято и обещанията на Бен за изливане на пари ще насочи инфлацията точно в тези сектори. До края на месеца очаквам да се отвори много добра възможност за влизане в дългосрочна позиция при ценните метали.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар