If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 1705 сме на 61.8% корекция от 1650 до 1795 така, че градене на дълги трябва да започне от тук с малки обеми. Следваща подкрепа МА100 в дневна е на 1675 , а основната МА200 пак по дневна е на 1650
След 7-8 ноември сме само нагоре (да минат изборите в САЩ на 6-ти)
Тук спада го виждам докъм 1590 - 1630....Но още под 1700 може да се лонгва с цели над 2880 в средносрочен план - като се има предвид,че ФЕД ще завърти печатницата с повече от досегашните 40 млрд.(официално - а не официално,много повече ...) на месец
Тук спада го виждам докъм 1590 - 1630....Но още под 1700 може да се лонгва с цели над 2880 в средносрочен план - като се има предвид,че ФЕД ще завърти печатницата с повече от досегашните 40 млрд.(официално - а не официално,много повече ...) на месец
Да , бе ! За 5 години в най - силна криза качи 1000 долара на унция , сега му даваш нови 1000 за .................средносрочен план (една година) . А кризата май не е в стихията си вече . Ще падне до 1650 ......... и пак ще качи , но не повече от 2200 !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
"Ти Уред ли си бе човек?" - Такъв израз в тоя пазар не съществува.
Аз дълги не бих влязал ако ще с пистолет да ме заплашват. Не изключвам даже да направят няква мизерия и да видим нов връх, но истинското движение е единствено и само надолу. В момента златото е в консолидация. Когато започне да пада всеки ден с 30-50 долара значи е почнало да се срива. И най-вероятно аз ще затворя към 1200 , а то ще падне до към 700 и ще изпусна повече от 1/3 от падането. След това предполагам че ще върне до 900 - 1100 и там ще изпадне в многогодишна консолидация.
Лелееееееееее
Ти си по-голям мечок и от Шемата
Само,че той се предаде-ОФИЦИАЛНО си призна за грешката да е къс в Златото.
Аз също направих тази грешка преди година и половина-и платих много висока цена-занулих 5 цифрен реален акаунт!!! (Марджин кол!)
Така ,че приятел слушай патило!!!
Няма какво да накара цената на златото да падне до нивата за които говориш(700)
А напротив,предстоят събития,които ще го изтрелят в космоса,ама твоя си работа щом не взимаш от дума-паричките са си твои и никой не може да ти ги изхарчи по добре от тебе
Успех!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
"Ти Уред ли си бе човек?" - Такъв израз в тоя пазар не съществува.
Аз дълги не бих влязал ако ще с пистолет да ме заплашват. Не изключвам даже да направят няква мизерия и да видим нов връх, но истинското движение е единствено и само надолу. В момента златото е в консолидация. Когато започне да пада всеки ден с 30-50 долара значи е почнало да се срива. И най-вероятно аз ще затворя към 1200 , а то ще падне до към 700 и ще изпусна повече от 1/3 от падането. След това предполагам че ще върне до 900 - 1100 и там ще изпадне в многогодишна консолидация.
Former Treasury Secretary Lawrence Summers would be at the top of Obama's list to replace Bernanke, although his reputation for not being a team player could count against him
Лари Самърс освен с оснвен принос за имотния балон е известен и с вярата си "... that he can outspend the crisis"
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Ех, че ме е яд като стоя толква много веме на 1770, че не си изтеглих депозитите от банките и не ги набутах всички в късо злато. Ама айде човек не трябва да бъде толква алчен, макар че в такива балони много лесно се праят пари. Да успея да устискам до 1100 - 1200 пак ще е добре. Успех
Скоро пак ще те е яд, че не си изтеглил депозитите за да влезеш в дълги на 1700. Ама мноооого повече ще те е яд, запомни ми думите.................
Ех, че ме е яд като стоя толква много веме на 1770, че не си изтеглих депозитите от банките и не ги набутах всички в късо злато. Ама айде човек не трябва да бъде толква алчен, макар че в такива балони много лесно се праят пари. Да успея да устискам до 1100 - 1200 пак ще е добре. Успех
Ти Уред ли си бе човек?
Хората ти говорят,че това е шанс за влизане в дълги-той балон в главата му,ама Шемата се изгуби-трябва да има и последователи!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
На колко очакваш дъното, че едва ме свърта вече при тия цени?
Не знам..когато тогава - ще има паника. Доста залагам на развръзка утре. Копачите показват железен фундамент (за разлика от технологичните комапнии)...Всичко около 1660/70 ще е бонус. Сребро под 30 - може и да е за последно...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар