IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре в 9ч вечерта биг босовете ,ще решат на къде да поема златото

Коментар

• Вижте коя нация колко злато държи:

http://www.marketwatch.com/story/10-...0?pagenumber=1
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• На 1705 сме на 61.8% корекция от 1650 до 1795 така, че градене на дълги трябва да започне от тук с малки обеми. Следваща подкрепа МА100 в дневна е на 1675 , а основната МА200 пак по дневна е на 1650
        След 7-8 ноември сме само нагоре (да минат изборите в САЩ на 6-ти)

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Тук спада го виждам докъм 1590 - 1630 ....Но още под 1700 може да се лонгва с цели над 2880 в средносрочен план - като се има предвид,че ФЕД ще завърти печатницата с повече от досегашните 40 млрд.(официално - а не официално,много повече ...) на месец

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Тук спада го виждам докъм 1590 - 1630 ....Но още под 1700 може да се лонгва с цели над 2880 в средносрочен план - като се има предвид,че ФЕД ще завърти печатницата с повече от досегашните 40 млрд.(официално - а не официално,много повече ...) на месец
          Да , бе ! За 5 години в най - силна криза качи 1000 долара на унция , сега му даваш нови 1000 за .................средносрочен план (една година) . А кризата май не е в стихията си вече . Ще падне до 1650 ......... и пак ще качи , но не повече от 2200 !

Коментар

• Златото - Балон или не ?
            ако някой все още мисли че не е ке му дам пари на заем да купи злато -сакам само 30 % лихва на година ОК ?
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Тук спада го виждам докъм 1590 - 1630 ....Но още под 1700 може да се лонгва с цели над 2880 в средносрочен план - като се има предвид,че ФЕД ще завърти печатницата с повече от досегашните 40 млрд.(официално - а не официално,много повече ...) на месец
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Yahoo! Finance

Точно такива заглавия харесвам
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                  "Ти Уред ли си бе човек?" - Такъв израз в тоя пазар не съществува.
                  Аз дълги не бих влязал ако ще с пистолет да ме заплашват. Не изключвам даже да направят няква мизерия и да видим нов връх, но истинското движение е единствено и само надолу. В момента златото е в консолидация. Когато започне да пада всеки ден с 30-50 долара значи е почнало да се срива. И най-вероятно аз ще затворя към 1200 , а то ще падне до към 700 и ще изпусна повече от 1/3 от падането. След това предполагам че ще върне до 900 - 1100 и там ще изпадне в многогодишна консолидация.
                  Лелееееееееее
                  Ти си по-голям мечок и от Шемата

Само,че той се предаде-ОФИЦИАЛНО си призна за грешката да е къс в Златото.
                  Аз също направих тази грешка преди година и половина-и платих много висока цена-занулих 5 цифрен реален акаунт!!! (Марджин кол!)
                  Така ,че приятел слушай патило!!!
                  Няма какво да накара цената на златото да падне до нивата за които говориш(700)
                  А напротив,предстоят събития,които ще го изтрелят в космоса,ама твоя си работа щом не взимаш от дума-паричките са си твои и никой не може да ти ги изхарчи по добре от тебе
                  Успех!

Коментар

• "Ти Уред ли си бе човек?" - Такъв израз в тоя пазар не съществува.
                    Аз дълги не бих влязал ако ще с пистолет да ме заплашват. Не изключвам даже да направят няква мизерия и да видим нов връх, но истинското движение е единствено и само надолу. В момента златото е в консолидация. Когато започне да пада всеки ден с 30-50 долара значи е почнало да се срива. И най-вероятно аз ще затворя към 1200 , а то ще падне до към 700 и ще изпусна повече от 1/3 от падането. След това предполагам че ще върне до 900 - 1100 и там ще изпадне в многогодишна консолидация.

Коментар

• http://finance.yahoo.com/news/bernan...113225606.html

Former Treasury Secretary Lawrence Summers would be at the top of Obama's list to replace Bernanke, although his reputation for not being a team player could count against him
                      Лари Самърс освен с оснвен принос за имотния балон е известен и с вярата си "... that he can outspend the crisis"

Коментар

Ех, че ме е яд като стоя толква много веме на 1770, че не си изтеглих депозитите от банките и не ги набутах всички в късо злато. Ама айде човек не трябва да бъде толква алчен, макар че в такива балони много лесно се праят пари. Да успея да устискам до 1100 - 1200 пак ще е добре. Успех
                        Скоро пак ще те е яд, че не си изтеглил депозитите за да влезеш в дълги на 1700. Ама мноооого повече ще те е яд, запомни ми думите.................

Коментар

Ех, че ме е яд като стоя толква много веме на 1770, че не си изтеглих депозитите от банките и не ги набутах всички в късо злато. Ама айде човек не трябва да бъде толква алчен, макар че в такива балони много лесно се праят пари. Да успея да устискам до 1100 - 1200 пак ще е добре. Успех
                          Ти Уред ли си бе човек?
                          Хората ти говорят,че това е шанс за влизане в дълги-той балон в главата му,ама Шемата се изгуби-трябва да има и последователи!

Коментар

• Ех, че ме е яд като стоя толква много веме на 1770, че не си изтеглих депозитите от банките и не ги набутах всички в късо злато. Ама айде човек не трябва да бъде толква алчен, макар че в такива балони много лесно се праят пари. Да успея да устискам до 1100 - 1200 пак ще е добре. Успех

Коментар

• Още надоле може. До $1670 спокойно може да клекне и после е интересно дали ще далдиса на $1555 или ще се стрелне и ще ми изкърти монитора

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                На колко очакваш дъното, че едва ме свърта вече при тия цени?
                                Не знам..когато тогава - ще има паника. Доста залагам на развръзка утре. Копачите показват железен фундамент (за разлика от технологичните комапнии)...Всичко около 1660/70 ще е бонус. Сребро под 30 - може и да е за последно...

Коментар

Working...
                                X