IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    +++++++++++++++ но не и от руското правителство
    еми кво да се прай нема оправия от тея Лихварите скивай до 2000г. кои са били

Afghanistan
    Iraq
    Sudan
    Libya
    Cuba
    North Korea
    Iran

после събориха небостъргачите и Афганистан, Ирак, Либия наскоро и Судан фюу гепиха им злато кой кво що има да нема своеволности и айде останаха само обичайните "терористи" Куба, С.Корея и Иран. Явно пробват сега със захарче да ги залъжат и ше ги лапнат ако ли не то Митко Гръблев както винаги и после 1 световна валута и mission copleted

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      Не колега, тука Сганта е прав като никога, за съжаление не е независима, РЦБ е зависима от фирмата майка "Rockefeller & Rothschild". нема маитап
      +++++++++++++++ но не и от руското правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Диверсификация ...
        РЦБ купува и злато, и еврови книжа, и кредитира банките си срещу ОЛП + пункта...

От политическа гледна точка си е резил, но както писа колегата, РЦБ е независима и се управлява от една желязна лейди .....
        Не колега, тука Сганта е прав като никога, за съжаление не е независима, РЦБ е зависима от фирмата майка "Rockefeller & Rothschild". нема маитап.
        Единствените банки, които са далеч от пипалата на тея са на :

Cuba
        North Korea
        Iran

http://www.fourwinds10.net/siterun_d...p?q=1320062234
        Last edited by michaelis12; 18.02.2016, 13:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Момци, аре спрете се, тук и аз подкрепям модито- нека си има политическа част в коментарите, но да са по темата. Приятелска забележка
          П.С. Имам си злато и си му се кефя, сега ми се родиха 2 момиченца, съответно се чудя какво да им взема с парите от баби и дядовци и мисля пак да им взема злато, а отделно и малка инвестиция в някое ETF-че в сащианско - все пак говорим за период от 20 години и мисля, че това е най-добротокъм момента. Съотношението би било нещо от сорта на 20/80 в полза на ЕТФ-а
          Еееееее айде четито бе човек, да са ти живи и здрави! Това е най-хубавото нещо на света.
          Много радост да ти носят!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Диверсификация ...
            РЦБ купува и злато, и еврови книжа, и кредитира банките си срещу ОЛП + пункта...

От политическа гледна точка си е резил, но както писа колегата, РЦБ е независима и се управлява от една желязна лейди .....
            РЦБ е също толкова "независима" и се управлява от железни ора, колкото и БНБ беше/е независима и се управляваше от железният и абслютно независим искров!

....четете бързо, докато не са ме вапцали!

Коментар

• Момци, аре спрете се, тук и аз подкрепям модито- нека си има политическа част в коментарите, но да са по темата. Приятелска забележка
              П.С. Имам си злато и си му се кефя, сега ми се родиха 2 момиченца, съответно се чудя какво да им взема с парите от баби и дядовци и мисля пак да им взема злато, а отделно и малка инвестиция в някое ETF-че в сащианско - все пак говорим за период от 20 години и мисля, че това е най-добротокъм момента. Съотношението би било нещо от сорта на 20/80 в полза на ЕТФ-а
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Бре тея фалиралите кредитират САЩ ...... то и тва от е една новинарска страница амааааа, нищо айде новината е, че се кредитират САЩ, че иначе run out of money ....

Русия вложи нови 10 милиарда долара в американската икономика
                Втори месец поред Москва купува дългови книжа на САЩ
                http://www.blitz.bg/news/article/393690

ше режат самолетоносачите за скрап май и после на БГ скрап ше им ги взеем да им дадем и ние некой лев за тех ....
                Диверсификация ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                  Тук е коректно да се напише че руското правителство не контролира РЦБ
                  Ма ти сериозно ли?

И кое друго НЕ контролира кремъл в сесесер2?

Независимата прокуратура на чайка?

Мддоообре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Тия рушняците тотално изтрещеха!

Да кредитират най-големият враг, виновен за всички беди по света и у нас?!?!?!?

И то на такива лихви, при положение, че домашните компании ги отрезаха тотално от западно финансиране, а у дома са на 10-15%!!!!

Никак не е патриотично, ама НИКАК!

Тук е коректно да се напише че руското правителство не контролира РЦБ

Коментар

• Все пак опитайте да пишете за златото вместо за САЩ и Путин.
                      रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                        Моля, спрете да политизирате темата, пишете по същество.
                        Виж, не съм модератор, но ти си най-млакото зло сред модераторите (това беше завоалиран комплимент). Не искам да ти казвам как да си вършиш работата, но след като това е икономически/инвеститорски форум, то следва да си наясно, че има технически и фундаментален анализ, а вторият е на 99% свързан, поне за златото, с политката. В този ред на мисли няма как да се мине без известно политизиране на темата, затова, ако аз бях теб, но не съм , бих трил заяжданията, но бих оставил политическата част.
                        И все пак аз не съм ти, така че решението си е твое
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Моля, спрете да политизирате темата, пишете по същество.
                          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

И то на такива лихви, при положение, че домашните компании ги отрезаха тотално от западно финансиране, а у дома са на 10-15%!!!!

за това ти мнение, няма как да не те поздравя, макар често да сме на различни позиции
                            +1 от мен

Коментар

Бре тея фалиралите кредитират САЩ ...... то и тва от е една новинарска страница амааааа, нищо айде новината е, че се кредитират САЩ, че иначе run out of money ....

ше режат самолетоносачите за скрап май и после на БГ скрап ше им ги взеем да им дадем и ние некой лев за тех ....

Коментар

• Бре тея фалиралите кредитират САЩ ...... то и тва от е една новинарска страница амааааа, нищо айде новината е, че се кредитират САЩ, че иначе run out of money ....

Last edited by michaelis12; 18.02.2016, 12:05.

Коментар

Working...
                                X