IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    ECB Balance Sheet Shrinks to 11-Month Low as Banks Repay Loans
    http://www.bloomberg.com/news/2013-0...pay-loans.html
    То и при дефлация е добре

Но при положение, че всички останали печатат - една птичка пролет не прави

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Докато Бернанке е начело на ФЕД новините ще са както досега - това днес го написах и в една друга тема! Първа средносрочна цел 2880 ...
      Техниката на дейли в момента нарисува флаг от 1625 и 1650, и върхове 1698 и 1755
      Нещо не ми харесва седмичната и месечната. (На месечна направо обърна.) На дневна има мегдан за корекция докъм 1710-1730.
      Може и да пазарим по някое време по на далавера според техниката.

Коментар

Ще пробвам да ги заместя щото на такива 'сложни' въпроси те не отговарят,но по памет, ако не бъркам нулите => 0.0001 цента
        Чичо Бен прави месечни инжекции по 40 млрд, Понабутва се човека

Добре де, тия пари засега не правят инфлация значи отиват на някой в Джоба... Може би трябва информация да се търси в решенията на Американското правителство, да се изчете държавния бюджет... На прима виста се сещам за военни, избирателна подкрепа за банков сектор, корпоративен сектор, продавачите на здравни услуги

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Бих задал въпроса, колко е себестойността на една 100-доларова банкнота, мързи ме да търся ва Нета, затуй ще помоля, така наречените от теб "екземпляри" да ме светнат....
          Ще пробвам да ги заместя щото на такива 'сложни' въпроси те не отговарят,но по памет, ако не бъркам нулите => 0.0001 цента
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А-а-а, не е колегиално! Тук имаме екземпляри дето го пукат от 1200 с цел 200 щото толкова му била "себестойността" ....Дай с нещо да ги утешим - Амин!

Бих задал въпроса, колко е себестойността на една 100-доларова банкнота, мързи ме да търся ва Нета, затуй ще помоля, така наречените от теб "екземпляри" да ме светнат....

Коментар

• ECB Balance Sheet Shrinks to 11-Month Low as Banks Repay Loans
              http://www.bloomberg.com/news/2013-0...pay-loans.html

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
                .... златото чака някакви други новини за да мръдне малко нагоре или надолу
                Докато Бернанке е начело на ФЕД новините ще са както досега - това днес го написах и в една друга тема! Първа средносрочна цел 2880 ...
                Техниката на дейли в момента нарисува флаг от 1625 и 1650, и върхове 1698 и 1755

Коментар

• Сегашната натисната цена не е ли вид утеха за тези колеги . Все пак още сме в поредни на брой "вливания на ликвидност " а златото чака някакви други новини за да мръдне малко нагоре или надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
                    Златото е балон. Но още даже не е започнал да се надува,....
                    А-а-а, не е колегиално! Тук имаме екземпляри дето го пукат от 1200 с цел 200 щото толкова му била "себестойността" ....Дай с нещо да ги утешим - Амин!

Коментар

• Златото е балон. Но още даже не е започнал да се надува, първо ще претърпят катаклизъм хартийките, които се трудим да изкарваме. Цената на златото ще скочи в небесата. И чак тогава ще започне да се надува балона, който рано или късно ще се спука. А дотогава всяко голямо падане ще е манипулация и е подходяща възможност за покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                        Въпреки,че сайта е български,се забелязват "интересни факти" :

1) САЩ инвестират резервите си в "балон"
                        2) Португалия - също! А е официално сред ПИГС-овете,като явно целта е да бъде фалирана за да й се отнеме златото ....
                        3) Япония - играе срещу "балона" залагайки на долара и току-виж изпреварила Португалия по пътя към фалита! Май няма да е изненада ако видим в дългосрочен план (10-15 години....) долар/йена над 360 - колкото е бил след капитулацията на страната през 1945 г. при курс наложен административно от САЩ ....

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2013-0...ber-price-drop

Коментар

• Защо да е много???

Аз мисля, че тази година ще се движи в рамките на 1,90-2,15 % лихвата по 10-т годишните ДЦК.

Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
                            Само на мен тук ли ми прави впечатление на 10-годишните US bonds, станаха от няколко седмици вече 2.04%.Ако това не е много, здраве му кажи.

На UK са 2.09% и France - 2.29%. А тези двете са зле, какво остава за първата ?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Само на мен тук ли ми прави впечатление на 10-годишните US bonds, станаха от няколко седмици вече 2.04%.Ако това не е много, здраве му кажи.

На UK са 2.09% и France - 2.29%. А тези двете са зле, какво остава за първата ?

Коментар

• Forex 'master',

а как ти се струва Златото ако си стъпил на Китайския Юан и от там гледам?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                ..

Ако златото ти се струва балон това е защото си стъпил на долара и от там гледаш на околния свят.
                                ...
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

X