If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво стана със Среброто което купува пролетта на 2011-а година при цени 45-48 $??? Oще ли чакаш, 70-100-150 $ и после тия твоите 300 $ за унция Сребро???
Ти тогава хубаво почна да купуваш Сребро и ме критикуваше, че скъсявам Среброто . Казвах ти тогава, че Среброто ще се спука и ще чакаш 10-15 години да си въстановиш парите . Така и стана...Среброто се спука падна достатъчно...ех.. 2-е години вече минаха от тогава, това е в твой + )). Тогава ти казах, че 10-15 години ще чакаш, сега е с 2-е години по-малко !!! 8-13 години .
Успех!
Оникален .. Шемов ти май си копи-пействаш постовете от време на време Дай малко творчество
какво стана със Среброто което купува пролетта на 2011-а година при цени 45-48 $??? Oще ли чакаш, 70-100-150 $ и после тия твоите 300 $ за унция Сребро???
Ти тогава хубаво почна да купуваш Сребро и ме критикуваше, че скъсявам Среброто . Казвах ти тогава, че Среброто ще се спука и ще чакаш 10-15 години да си въстановиш парите . Така и стана...Среброто се спука падна достатъчно...ех.. 2-е години вече минаха от тогава, това е в твой + )). Тогава ти казах, че 10-15 години ще чакаш, сега е с 2-е години по-малко !!! 8-13 години .
Не, защо да ям никел? Ям черен хайвер и пия шампанско за здравето на всички пишман трейдъри... Иначе как щях да си купя златото, среброто и биткойните толкова евтино?
Не, защо да ям никел? Ям черен хайвер и пия шампанско за здравето на всички пишман трейдъри... Иначе как щях да си купя златото, среброто и биткойните толкова евтино?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Хем Б. Бернанке вчера каза относно намалянето на темпото на QE-то...."...следете за Пазара на Труда - Нивото на Безработицата, Молбите за Безработица...ако те се подобряват, значи ще намаляме покупката на ДЦК..."...Т.е. днес излезнаха много добри данни за пазара на труда и това Зло още се държи!
Естествено, че златото ще държи.
Трябва да си кон с капаци, за да не разбираш защо златото има потенциал за покачване.
Бен не отрича все още QE, а има и рискове за разпад на Еврозоната. Ако пък и започне корекция на борсите, съвсем ще стане патаклама.
В момента златото е много труден инструмент за търгуване. Ще има нагоре и надолу с по 50-на и повече долара унцията.
Хахаха.
Аз сьм сигурен, че утре като Б.Бернанке каже, че Земята си сменя посоката на вьртене, то това неминуемо ще се случи. Поне в главите на някои хора - сьс сигурност.
Шемата, хиляда пьти ти обясниха хората тук да гледаш и други работи, не само какво казал тоя и оня и пак си продьлжаваме по сьщия начин. Все едно сме на футболен мач - 'айде наще' , 'сАдята ананас'. Играй си рулетката на кьсите и ти желая кьсмет - ще ти трябва.
Хем Б. Бернанке вчера каза относно намалянето на темпото на QE-то...."...следете за Пазара на Труда - Нивото на Безработицата, Молбите за Безработица...ако те се подобряват, значи ще намаляме покупката на ДЦК..."...Т.е. днес излезнаха много добри данни за пазара на труда и това Зло още се държи!
*п.с. който гледа Конференцията на Бернанке и прочете Statement-а и Projections...мисля, че разбра, че ФЕД тотално спукаха Златото...Т.е.тоя балон яко почва да издиша!!!
*п.с. който гледа Конференцията на Бернанке и прочете Statement-а и Projections...мисля, че разбра, че ФЕД тотално спукаха Златото...Т.е.тоя балон яко почва да издиша!!!
Коментар