IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Forex мишка,

какво стана със Среброто което купува пролетта на 2011-а година при цени 45-48 $??? Oще ли чакаш, 70-100-150 $ и после тия твоите 300 $ за унция Сребро???
    Ти тогава хубаво почна да купуваш Сребро и ме критикуваше, че скъсявам Среброто . Казвах ти тогава, че Среброто ще се спука и ще чакаш 10-15 години да си въстановиш парите . Така и стана...Среброто се спука падна достатъчно...ех.. 2-е години вече минаха от тогава, това е в твой + )). Тогава ти казах, че 10-15 години ще чакаш, сега е с 2-е години по-малко !!! 8-13 години .

Успех!
    Оникален .. Шемов ти май си копи-пействаш постовете от време на време Дай малко творчество
    Last edited by IvanG; 22.03.2013, 12:00.
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Forex мишка,

какво стана със Среброто което купува пролетта на 2011-а година при цени 45-48 $??? Oще ли чакаш, 70-100-150 $ и после тия твоите 300 $ за унция Сребро???
      Ти тогава хубаво почна да купуваш Сребро и ме критикуваше, че скъсявам Среброто . Казвах ти тогава, че Среброто ще се спука и ще чакаш 10-15 години да си въстановиш парите . Така и стана...Среброто се спука падна достатъчно...ех.. 2-е години вече минаха от тогава, това е в твой + )). Тогава ти казах, че 10-15 години ще чакаш, сега е с 2-е години по-малко !!! 8-13 години .

Успех!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Няма по-лесни за търгуване от златото, среброто и биткойн. Купуваш и забравяш!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Колега anon6706,

ти да не купуваш Злато?

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Естествено, че златото ще държи.
        Трябва да си кон с капаци, за да не разбираш защо златото има потенциал за покачване.

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Много отдавна. Надявам се и твоите 10 биткойна да са ти в джоба? Иначе ще се чувствам все едно, че съм те ограбил...
          ... И настъпи подозрително мълчание...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Заделил ли си 10 биткойна за баса?
            Много отдавна. Надявам се и твоите 10 биткойна да са ти в джоба? Иначе ще се чувствам все едно, че съм те ограбил...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не, защо да ям никел? Ям черен хайвер и пия шампанско за здравето на всички пишман трейдъри... Иначе как щях да си купя златото, среброто и биткойните толкова евтино?
              Заделил ли си 10 биткойна за баса?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Какво ядеш през това време?
                Никел ли?
                Не, защо да ям никел? Ям черен хайвер и пия шампанско за здравето на всички пишман трейдъри... Иначе как щях да си купя златото, среброто и биткойните толкова евтино?

Коментар

Купуваш и забравяш!
                  Какво ядеш през това време?
                  Никел ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    В момента златото е много труден инструмент за търгуване.
                    Няма по-лесни за търгуване от златото, среброто и биткойн. Купуваш и забравяш!

Коментар

Ей много кораво е това Зло!

Хем Б. Бернанке вчера каза относно намалянето на темпото на QE-то...."...следете за Пазара на Труда - Нивото на Безработицата, Молбите за Безработица...ако те се подобряват, значи ще намаляме покупката на ДЦК..."...Т.е. днес излезнаха много добри данни за пазара на труда и това Зло още се държи!
                      Естествено, че златото ще държи.
                      Трябва да си кон с капаци, за да не разбираш защо златото има потенциал за покачване.
                      Бен не отрича все още QE, а има и рискове за разпад на Еврозоната. Ако пък и започне корекция на борсите, съвсем ще стане патаклама.

В момента златото е много труден инструмент за търгуване. Ще има нагоре и надолу с по 50-на и повече долара унцията.

Успех желая на трейдърите! Главно дей-трейдърите.

Коментар

Ей много кораво е това Зло!

Хем Б. Бернанке вчера каза относно ..

Хахаха.
                        Аз сьм сигурен, че утре като Б.Бернанке каже, че Земята си сменя посоката на вьртене, то това неминуемо ще се случи. Поне в главите на някои хора - сьс сигурност.
                        Шемата, хиляда пьти ти обясниха хората тук да гледаш и други работи, не само какво казал тоя и оня и пак си продьлжаваме по сьщия начин. Все едно сме на футболен мач - 'айде наще' , 'сАдята ананас'. Играй си рулетката на кьсите и ти желая кьсмет - ще ти трябва.

Коментар

• Ей много кораво е това Зло!

Хем Б. Бернанке вчера каза относно намалянето на темпото на QE-то...."...следете за Пазара на Труда - Нивото на Безработицата, Молбите за Безработица...ако те се подобряват, значи ще намаляме покупката на ДЦК..."...Т.е. днес излезнаха много добри данни за пазара на труда и това Зло още се държи!

Коментар

• Голям майтап сте туканка и ъпърите и пуковците.
                            Ма гаче повече симпатизирам на последните.
                            Айде и от мене едно рамо - ПУУУУУКККККК

Коментар

ПУКККККККККККккккккккккккккккккк!!!

*п.с. който гледа Конференцията на Бернанке и прочете Statement-а и Projections...мисля, че разбра, че ФЕД тотално спукаха Златото...Т.е.тоя балон яко почва да издиша!!!

УСПЕХ!
                              Доброто винаги на края побеждава !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• ПУКККККККККККккккккккккккккккккк!!!

*п.с. който гледа Конференцията на Бернанке и прочете Statement-а и Projections...мисля, че разбра, че ФЕД тотално спукаха Златото...Т.е.тоя балон яко почва да издиша!!!

УСПЕХ!

Коментар

Working...
                                X