IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Махнах още 1-а унция на ниво 1571 $ от унции, които скъсих на 1579,70 $. Т.е. още 8,70 $ чиста печалба!

Общата ми чиста печалба става 919,10$+8,70 $=927,80 $ и оставам с 41 къси унции (1-а от 1579,70$ и 40 от 1616,20$)

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

09.04.2013 15:20

Махнах току що 1-а унция на ниво 1573,60 $, от унциите които скъсих на 1579,70 $. Т.е. още 6,10 $ печалба или общо печалбата ми става 919,10 $ и оставам с 42 къси унции Злато ( 2-е от 1579,70 $ и 40 от 1616,20 $ ) .

Успех!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Отново може да видим 1540

Коментар

• Чакаме даннит в Сряда вечер и най-вече Четвъртак. До тогава кротуваме .

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Богатее.......как да е . Скоро 1000 му биткойна взети за 7-8000 $ ще станат 200 000$. Има ли такъв на БФБ - то у тоя форум ???
          Да е жив и здрав и да кешира незабавно.
          Първите винаги печелят, дори и при пирамидите.
          Успех !

http://www.investor.bg/web/456/a/hak...itcoin,149365/

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Мастъре, как е?
            Богатее.......как да е . Скоро 1000 му биткойна взети за 7-8000 $ ще станат 200 000$. Има ли такъв на БФБ - то у тоя форум ???

Коментар

• http://www.spekulanti.com/analizi-oc...i_iska_zlatoto

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Как не ти омръзна да пишеш глупости не знам?!...
                Мастъре, как е?

Коментар

Скучно днес, търговийката не върви, как да не те бъзикна/провокирам

Сериозно - любипитно ми е ти какво мислиш например за черното злато и съотношението му със твоето.
                  Не ти ли се струва че средносрочно е много по добър залог ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Докато се мъчите туканка дори и на келявото БФБ пари се правят.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Правилно, Шемата. По-добре да се защитава нивото от 1570 отколкото 1550$. Така по-бързо ще идем на 2200.
                      Forka, тия псалми за над 2 -3 - 5 та дори и 10кила в $ за златото ги слушам от година и половина. Предполагам другите колеги много по отдавна.
                      Докато се мъчите туканка дори и на келявото БФБ пари се правят.
                      Няма да ти казвам колко филхармонии профит ( дори и на месечна база) правя от активи де са много по ценни от злото...че ще ти стане кофти

Земи малко се подиверсифицирай най добре
                      Че може и само с очакванията си да останеш.

ПС А иначе и аз от 1550 надоле смятам малко по малко през 50 гущера да навлизам на твоя територия.
                      Ма скромно, че не обичам крайностите.
                      Даже и да мисля че утре световния ред ке се срине - повече от 10% никога не бих доверил на това зло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Махнах току що 1-а унция на ниво 1573,60 $
                        Правилно, Шемата. По-добре да се защитава нивото от 1570 отколкото 1550$. Така по-бързо ще идем на 2200.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Не ми се мисли колко е справедливата стойност на златото тогава..
                          Божа работа, но за да не си играя много да смятам за по-лесно умножавам х5, а среброто х10

Коментар

• Махнах току що 1-а унция на ниво 1573,60 $, от унциите които скъсих на 1579,70 $. Т.е. още 6,10 $ печалба или общо печалбата ми става 919,10 $ и оставам с 42 къси унции Злато ( 2-е от 1579,70 $ и 40 от 1616,20 $ ) .

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

08.04.2013 10:02

Айде добавям още 3 къси унции Злато на ниво 1579,70 $.

Т.е. ставам с 43 къси унции Злато ( 3-и от 1579,70 $ и 40 от 1616,20 $ )и 913 $ чиста реализирана печалба .

Успех!

Коментар

Абе тук имаше един юнак, който продаваше злато и инвестираше в йени още когато йената бе под 90. Какво стана с него?

Този Neo23 и аз го чакам да се включи за да му стисна ръката за страшно далновидната стратегия . Не ми се търси назад в темата сега за да се цитирам, но пък и аз не бях единственият, който се опитваше да му обясни близкото и по-далечно бъдеще пред йената.

Между другото, като си говорим за манипулации, повечето анализатори очакват в скоро време илюзионистите да го играят в подкрепа на златото, че нещо май и те не разбраха, кога трезорите им пресъхнаха и се изляха в източна посока при тези благи цени.
                              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Ако това е вярно то и предположението ти е 100% вярно. Няма друго обяснение!

Международният финансов олигопол наказва брутално всеки един от своите членове, който дръзне да изтегли физическо злато от хранилищата! Само така може да се обясни, защо АБН-Амро Банк предлагат да изплатят златото на своите клиенти по "пазарна" цена и в същото време не смеят да излязат на същият този пазар и да го купят, след което биха имали физическото злато да доставят на клиентите си! Но уви, предпочитат да се излагат...
                                Не ми се мисли колко е справедливата стойност на златото тогава..

Коментар

Working...
                                X