IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    те тея данни за растежа, брътвежа са балалайки, стъкмистики и еквилибристики, каквото са си наумили там на Tarding Floora при големите баМки това става, но за КОГА са го наумили неаме идея
    То като стагнира икономиката при сериозна рецесия и за месец безработицата се удвой, а това ще е само началото! Какво правим?

Банки манки, няма какво да правят! Все пак икономика е имало още при първия издялан камък от човешко същество на Земята. Банките се появяват, малко по-късно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Не казвам, че е невъзможно, но казвам, че пазарната ситуация за мен по-скоро предполага рязко увеличение, след обявяването на данните за растежа! Ще видим обаче! На мен лично ми се иска още 1-2 месеца да задържи или да падне леко, но едва ли, си мисля!
      те тея данни за растежа, брътвежа са балалайки, стъкмистики и еквилибристики, каквото са си наумили там на Tarding Floora при големите баМки това става, но за КОГА са го наумили неаме идея

Коментар

• Може да има и някакви изненадващи развръзки, като нещо от сорта Леман 2, в близките 1-2 месеца!

За това обаче, не се ангажирам с прогнози, дали би станало!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
          Според мен от тук на сетне стандартните модели няма да работят,отиваме към турбулентни времена,непозната територия
          ше трябва да върне още веднъж, но дали ще е тази година или до година незнам, това съвпада и с индекса тъй като и той има дупка и то доста голяма ей там горе, а това значи че златото трябва да върне, на мене ми се иска да е скоро за да мога да затворя индекса и да отворя на златото в компаниите там пак, но кога ше стане един Бог знае

http://s18.postimg.org/wrv7g3w1j/spx.jpg

Коментар

ето затова ти говоря скиваш ли тея дупки и ей сега наскоро имаше една и какво се случва цената рано или късно винаги минава пак оттам и колкото по-скоро толкова по-добре

http://s18.postimg.org/uz5mdmy2f/gold.jpg
            Не казвам, че е невъзможно, но казвам, че пазарната ситуация за мен по-скоро предполага рязко увеличение, след обявяването на данните за растежа! Ще видим обаче! На мен лично ми се иска още 1-2 месеца да задържи или да падне леко, но едва ли, си мисля!

Коментар

1 000 ама друг път! Сега като ФЕД смени политиката след рецесията, мин. 1700 и то до 6-7 месеца.
              ето затова ти говоря скиваш ли тея дупки и ей сега наскоро имаше една и какво се случва цената рано или късно винаги минава пак оттам и колкото по-скоро толкова по-добре

http://s18.postimg.org/uz5mdmy2f/gold.jpg

Коментар

мне не не е друг път тоя път ще е казвам ти от трейдърска гледна точка, техниката показва, че има дупка там на спота XAU/USD а това е нещо доста рядко на спота да има gap ...... а дупките биват асфалтирани Аз не мога да разбера кво ти дреме кат падне купувайте бе и аз ше взема пак стига да падне в евро обаче, че то там се вдигна майка си и баща си
                Според мен от тук на сетне стандартните модели няма да работят,отиваме към турбулентни времена,непозната територия

Коментар

1 000 ама друг път! Сега като ФЕД смени политиката след рецесията, мин. 1700 и то до 6-7 месеца.
                  мне не не е друг път тоя път ще е казвам ти от трейдърска гледна точка, техниката показва, че има дупка там на спота XAU/USD а това е нещо доста рядко на спота да има gap ...... а дупките биват асфалтирани Аз не мога да разбера кво ти дреме кат падне купувайте бе и аз ше взема пак стига да падне в евро обаче, че то там се вдигна майка си и баща си

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                    Това е консервативна прогноза!

Коментар

• А ДАНО!

Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Коментар

недей да алчнееш са, полека пак ше слезне на 1000 щото има един гап там, а нема дупка, която да не е била запълнена след това обаче може би към новите върхове, това ше трае няколко години няма да е само 2 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                          Бах маа му! Трябваше да купя повече през декември.
                          недей да алчнееш са, полека пак ше слезне на 1000 щото има един гап там, а нема дупка, която да не е била запълнена след това обаче може би към новите върхове, това ше трае няколко години няма да е само 2 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
                            Аз си купих,но можеше още малко.
                            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• ДА СИ КУПИЛ

Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                              Бах маа му! Трябваше да купя повече през декември.

Коментар

• Бах маа му! Трябваше да купя повече през декември.
                                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Working...
                                X