If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как да скача Златото??? Като днес излезнаха данни, че инфлацията пада ...в 15:30 БГ време
Абе колеги. Златото не скача и пада. Златото е най-пари и всичко се върти около него. Нищо, че точно 42 г. се опитват да променят парадигмата. Хартиените пари скачат и падат. Разберете го. В момента те скачат, защото инфлацията пада.
Схема, кажи моля те, твоето предположение докъде ще падне сега и после кога ще стигне 1900(разбира се, ако предполагаш, че някога пак ще се върне на 1900)?
Схема, кажи моля те, твоето предположение докъде ще падне сега и после кога ще стигне 1900(разбира се, ако предполагаш, че някога пак ще се върне на 1900)?
Кво си чел нищо не си вденал
Аз вече купих - физическо - чакам разбира се още един спад и тест за дъно - тогава ще влезна и на електронно злато ДЪЪЪЪЛЪГ - стопа ще ми е под нивото което ще оформим като дъно - още не знам точно кое ще е - дали 1310 дали 1222 - очаквам да е около тези нива - и от там - таргет 2000 - време - една година
p.s. Много ми е интересно да го видя или да ни го опишеш този "УЖАСЕН" сентимент
Твоят пост доказва ужасен сентимент. Всички оптимисти си остават такива и вярват, че "стискане му е майката". Направо е плашещо.
Кво си чел нищо не си вденал
Аз вече купих - физическо - чакам разбира се още един спад и тест за дъно - тогава ще влезна и на електронно злато ДЪЪЪЪЛЪГ - стопа ще ми е под нивото което ще оформим като дъно - още не знам точно кое ще е - дали 1310 дали 1222 - очаквам да е около тези нива - и от там - таргет 2000 - време - една година
p.s. Много ми е интересно да го видя или да ни го опишеш този "УЖАСЕН" сентимент
Внимателно прочетох какво сте написали през последните дни и не видях нищо добро за златото. Песимистите не са си купили, само shemata е затворил къси. Оптимистите изчакват с надежда нещо да се случи и някак си да се отърват. Няма капитулации и се измислят всевъзможни конспиративни теории да се докаже, че оптимистите не са сбъркали. Сентимента е меко казано ужасен. Навсякъде цари философията "стискане му е майката". Очаквах съществена корекция преди да се гмурне пак надолу, но като гледам как мислят хората, корекцията няма да е голяма.
Не трябва да се изненадваш. За почти всички от инвеститорите във физическо злато е характерно, че са привърженици на конспиративните теории.
Коментар