IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз очаквам в най добрия случай 1500-1515 .след това не знам - ще процедирам Най вероятно пак надолу има време
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

как да скача Златото??? Като днес излезнаха данни, че инфлацията пада ...в 15:30 БГ време
      Абе колеги. Златото не скача и пада. Златото е най-пари и всичко се върти около него. Нищо, че точно 42 г. се опитват да променят парадигмата. Хартиените пари скачат и падат. Разберете го. В момента те скачат, защото инфлацията пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
        BUY 10 x 1375
        Стоп на 1383.

Коментар

• Колега д333,

не мога да знам! Нали разбираш, че не съм гений!
          Мерси, че ме питаш и за уважението..но не мога да знам!

Лично аз мисля, че Априли и Май няма да са много хубави месеци за Златото (за тези които имат). А после ще гледаме!

но 1900 $ не очаквам поне в близките 3-4-5-6 години! Просто следим инфлацията в САЩ..

как да скача Златото??? Като днес излезнаха данни, че инфлацията пада ...в 15:30 БГ време

Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Схема, кажи моля те, твоето предположение докъде ще падне сега и после кога ще стигне 1900(разбира се, ако предполагаш, че някога пак ще се върне на 1900)?
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• BUY 10 x 1375

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Явчо,

ти не издържа и пак влезна при Златото! и то с 10-11 $ по-високо от цената дето затвори 10-те!

Внимавай! Това е много губеща стратегия!
              Като спечелиш...Взимай печалбата и бягай!
              Intraday е така.
              Губи се често.
              На 1379 беше стопа.

10x-17

Още му се ходи надолу на златото явно.

Коментар

• Схема, кажи моля те, твоето предположение докъде ще падне сега и после кога ще стигне 1900(разбира се, ако предполагаш, че някога пак ще се върне на 1900)?

Коментар

• Падащите КАМИ винаги превличат човешкото око!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools

Разсмя ме!
                    Щом аз, определям сентимента - значи проблеми - нямам
                    Щом ти харесва да се плашиш - ПЛАШИ СЕ
                    Направо го прибИ с тия две изречения ! Що не изчака с физическото щом очакваш още 100-150 $ надолу ?

Коментар

• Hunter of fools
                      Ти физическо от къде купуваш ако не е тайна?

Коментар

Кво си чел нищо не си вденал
                        Аз вече купих - физическо - чакам разбира се още един спад и тест за дъно - тогава ще влезна и на електронно злато ДЪЪЪЪЛЪГ - стопа ще ми е под нивото което ще оформим като дъно - още не знам точно кое ще е - дали 1310 дали 1222 - очаквам да е около тези нива - и от там - таргет 2000 - време - една година

p.s. Много ми е интересно да го видя или да ни го опишеш този "УЖАСЕН" сентимент
                        Твоят пост доказва ужасен сентимент. Всички оптимисти си остават такива и вярват, че "стискане му е майката". Направо е плашещо.

Коментар

• не е балон, но има накъде да пада...
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Кво си чел нищо не си вденал
                            Аз вече купих - физическо - чакам разбира се още един спад и тест за дъно - тогава ще влезна и на електронно злато ДЪЪЪЪЛЪГ - стопа ще ми е под нивото което ще оформим като дъно - още не знам точно кое ще е - дали 1310 дали 1222 - очаквам да е около тези нива - и от там - таргет 2000 - време - една година

p.s. Много ми е интересно да го видя или да ни го опишеш този "УЖАСЕН" сентимент
                            Браво че си закупил, аз нямах свободни пари

Коментар

• Явчо,

ти не издържа и пак влезна при Златото! и то с 10-11 $ по-високо от цената дето затвори 10-те!

Внимавай! Това е много губеща стратегия!
                              Като спечелиш...Взимай печалбата и бягай!

Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              BUY 10 x 1396

Супер мощен импулс

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Внимателно прочетох какво сте написали през последните дни и не видях нищо добро за златото. Песимистите не са си купили, само shemata е затворил къси. Оптимистите изчакват с надежда нещо да се случи и някак си да се отърват. Няма капитулации и се измислят всевъзможни конспиративни теории да се докаже, че оптимистите не са сбъркали. Сентимента е меко казано ужасен. Навсякъде цари философията "стискане му е майката". Очаквах съществена корекция преди да се гмурне пак надолу, но като гледам как мислят хората, корекцията няма да е голяма.
                                Не трябва да се изненадваш. За почти всички от инвеститорите във физическо злато е характерно, че са привърженици на конспиративните теории.

Коментар

Working...
                                X