илядо скоро тук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОт време на време тази тема ми липсва.
п.с. имам носталгия по нея
На Нас, обаче - не ни липсва сега!!!
Няма ди ни липсва и след 10 г. - също както и преди 10 г.
та така Шема ..........remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениея обяснете на простите като мене, ако всеки месец Бренекето "изкупува облигации" за 85 млрд, кога ще започне да ги продава и дали ще има опашка от купувачи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКоя година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеСАЩ спират с печатането на пари от септемвриСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
САЩ спират с печатането на пари от септември
http://banks.dir.bg/2013/06/05/news14082919.html
?
---- Е, явно ще е тази :ДLast edited by Moesia; 05.06.2013, 14:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекакво е казал РУБИНЧО днес , злото на 1000 , значи пускайте дългите
евала на тия купени глашатай
.... и подскочи чавето и се пусна по пързалката
Жалко , че Shemata не успя да удържи повечкоLast edited by Protokol; 10.06.2013, 17:19.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoin Разгледай мнениеВиждам, че любопитстваш...Всичко е ОК
Ако си приятел по-добре ме попитай директно...
Ако си нещо друго...
- Внимавай ! ! !
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеПонеже оставам с впечатлението, че се интересуваш от акции на златодобиващи компании, мисля че мнението на тоя пич ще ти е интересно: Rick Rule. По принцип до колкото съм го слушал е bull, но мисли, че още не е ударено дъното.
Ето едно интервю с него:
http://www.youtube.com/watch?v=2mYz2e17w-w
Имам акции и в двете а мисля през последния месец видяхме чаканото масово разпродаване в сектора..В момента тези компании се търгуват на доста ниски цена/печалба. Повечето имат много тънък маржин - достигат средно 1150$ за унция оперативна цена.. Идва обаче времето когато златото на комекс няма да стигне, когато магазините чакат стока а поръчките не спират да идват, когато банките ще печатат пари не да купуват дълг а грамаж..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар