IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
    Минимум 1500 до две седмици.
    респектирам се от такива бичета

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      IvanG,

аз няма каква до съм Злобен . Аз си затворих две доста добри къси позиции върху Златото за последните почти две години. Т.ч. аз съм доста доволен и се радвам .

п.с. друг е въпроса, че ти също беше или все още си от тези, които объркаха тренда при Златото последните 1-2 години и беше поддръжник на Forex мишката. Т.ч. и да ти се иска и да не ти се иска...на тези цени които купувахте Злато ...в близките години няма да ги видите .

Следващият път умната!
      Какви печалби бе човек...това твоето е демо сметка. Ако там има печалби то все едно е да си правиш за вечеря шопска салата с доматите от фермата на фейса.. Ако си го докарал до там - ама дано не си..
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• IvanG,

аз няма каква до съм Злобен . Аз си затворих две доста добри къси позиции върху Златото за последните почти две години. Т.ч. аз съм доста доволен и се радвам .

п.с. друг е въпроса, че ти също беше или все още си от тези, които объркаха тренда при Златото последните 1-2 години и беше поддръжник на Forex мишката. Т.ч. и да ти се иска и да не ти се иска...на тези цени които купувахте Злато ...в близките години няма да ги видите .

Следващият път умната!

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Шемов много си злобен нещо .. При положение че си признавал неколкократно че си само на демо едва ли е редно да мяташ подобни приказки ..
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
          Главния въпрос сега е да купувам или да не купувам.. още..
          По скоро колко сега и колко после.. някои чакат среброто на 15

Коментар

• Главния въпрос сега е да купувам или да не купувам.. още..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Не е това причината. Причината се казва бакуърдейшън. Златото с бъдеща доставка е по-евтино от златото сега! Продават се хартиени унции и с получените долари се купуват истински унции. Затова се и увеличават марджините при физическото злато.
              Не съм много съгласен с теб. Съвсем друга е идеята на бакуардейшъна и контангото. А да ми обясняваш това, като причина за разширяване на спреда при Тавекс е меко казано несериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Forex 'мишка',

какво направи с твоите унции Сребро които купува през Април 2011-а на 48 $ и чакаше 70 $...100 $....150$, даже и 300 $ чакаше. Още тогава ти казах, като скъсявах среброто, че ти тези нива ще ги видиш, след 5-7 години най-рано , ти Forex мишка, ми се присмиваше, защо скъсявам Среброто ...виждаш сега колко е Среброто...19 $ - 20$ . Т.ч. напомням ти. Тогава ти казах, че си объркал тренда, нямаш си никво понятие от фондови пазари и валутни пазари и само си изиграваш парите...тогава ти казах, че ще чакаш 5-7 години...Ех две години и два месеца минаха, остават ти още 3-5 години минимум

При Златото същата ситуация...купува и се хвалеше 2011-а а нива от 1900 до 1650 и чакаше нива от 2000, 2500, 3000 и даже 5000 $. И там минимум толкова ще почакаш...4-5-6 години, за да излезнеш на нулата. Единствено тогава покупателната стойност на $ няма да е такава каквато беше като купува през 2011-а и ще се окаже, че 7-8 години си държал безсмислени активи .

Ех, ако си през брокерска платформа значи си занулил поне 10 сметки и си си изиграл заплатите, но ако е както говореше, че купуваш Физическо злато, то това което съм написал по-горе е в сила за тебе, Forex мишка!
                Шемов много си злобен нещо .. При положение че си признавал неколкократно че си само на демо едва ли е редно да мяташ подобни приказки ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Не е това причината. Причината се казва бакуърдейшън. Златото с бъдеща доставка е по-евтино от златото сега! Продават се хартиени унции и с получените долари се купуват истински унции. Затова се и увеличават марджините при физическото злато.
                  Аз пък си мислех че китайците натискат надолу да пазаруват докато могат че после..

Коментар

• Forex 'мишка',

какво направи с твоите унции Сребро които купува през Април 2011-а на 48 $ и чакаше 70 $...100 $....150$, даже и 300 $ чакаше. Още тогава ти казах, като скъсявах среброто, че ти тези нива ще ги видиш, след 5-7 години най-рано , ти Forex мишка, ми се присмиваше, защо скъсявам Среброто ...виждаш сега колко е Среброто...19 $ - 20$ . Т.ч. напомням ти. Тогава ти казах, че си объркал тренда, нямаш си никво понятие от фондови пазари и валутни пазари и само си изиграваш парите...тогава ти казах, че ще чакаш 5-7 години...Ех две години и два месеца минаха, остават ти още 3-5 години минимум

При Златото същата ситуация...купува и се хвалеше 2011-а а нива от 1900 до 1650 и чакаше нива от 2000, 2500, 3000 и даже 5000 $. И там минимум толкова ще почакаш...4-5-6 години, за да излезнеш на нулата. Единствено тогава покупателната стойност на $ няма да е такава каквато беше като купува през 2011-а и ще се окаже, че 7-8 години си държал безсмислени активи .

Ех, ако си през брокерска платформа значи си занулил поне 10 сметки и си си изиграл заплатите, но ако е както говореше, че купуваш Физическо злато, то това което съм написал по-горе е в сила за тебе, Forex мишка!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      А ти какво искаш? Златото ти пада с по 60-70 лева на час
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ

Коментар

• 1290...опашките ще са като на black friday

Коментар

• Първоначално изпратено от increce Разгледай мнение
                            Гледам, че вампирите от Тавекс пак започнаха да надуват спредовете. Вече стана над 100 лева по едноунциеви монети. Още помня как направиха над 800 лева спреда по 100 грамовите кюлчета по време на априлския водопад. Ето това е бизнес по български...
                            А ти какво искаш? Златото ти пада с по 60-70 лева на час

Коментар

• ПУКккккккккккккккк!!!

п.с. надявам, се още я помните тази фраза

Коментар

• Гледам, че вампирите от Тавекс пак започнаха да надуват спредовете. Вече стана над 100 лева по едноунциеви монети. Още помня как направиха над 800 лева спреда по 100 грамовите кюлчета по време на априлския водопад. Ето това е бизнес по български...

Коментар

Working...
                                X