IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аман от глупаци!

Коментар

• mechobikov,

напълно съм съгласен с теб! и това ще стане най-малко след 4-5 години

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Аз мисля, че е още за надоле. За да се обърне тренда първо трябва да се появи страх от инфлация. След това ФЕД да отпочне да дига лихвите. И чак като ги дигне и задържи на едно ниво, и се откаже да ги дига повече, тогава очаквам да се обърне тренда.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аноне, прочетох за варианта ти да обезценят ДЦК-тата и да си ги изкупят...
        Варианти много, но американците някак си трябва да е отърват от тях. Имаше едни случки преди, едни стари ДЦК за милиарди, които ги хванаха едни италиански полицаи... Не знам какво стана, имаше интрига някаква... Не били уж устински. Също бях гледал един документален филм преди време, за Китай ли беше, за Япония ли... Но подобен казус, едно време имали такива много книжа и американците казват, а тези не са истински, бегайте оттука....
        Та като нищо и това може да стане, американците да кажат: Вижте, фалираме, оправяйте се.... Разбира се, това може да го кажат под различна форма. Една е това да ги обезценят, и легално да кажат, да признаваме ги, ама струват ей тези жълти стотинки тука, вземете си ги...

Обаче това обезценяване няма да мине без сътресения. Ще има доста интересни случки като го кажат. Не знам какви точно, но японците, китайците и целия свят ще реагира някак си и ще се "отприщи" нещо нанякъде. Разбира се, АКО американците вземат, че направят тоя вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Върви ли търговийката тук?
          Аз мисля, че е още за надоле. За да се обърне тренда първо трябва да се появи страх от инфлация. След това ФЕД да отпочне да дига лихвите. И чак като ги дигне и задържи на едно ниво, и се откаже да ги дига повече, тогава очаквам да се обърне тренда.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Върви ли търговийката тук?
            Незнам, имам чувството, че ти си единственият тук, който казва, че търгува злато.

Коментар

• Върви ли търговийката тук?
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                моите предвиждания започват все по-вече да се сбъдват. Дефакто хартиеното и физичекото злата са вече разделени, само където не е обявено.Тези които продават хартиеното злато се сдобиват с едни хартийки наречени пари които немогат да обменят в истинските пари наречени злато.
                И ти се опитваш им налееш акъл в иначе толкова именниети форумни инвеститори - дето не правят разлика пари(злато) и книжни пари
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                  моите предвиждания започват все по-вече да се сбъдват. Дефакто хартиеното и физичекото злата са вече разделени, само където не е обявено.Тези които продават хартиеното злато се сдобиват с едни хартийки наречени пари които немогат да обменят в истинските пари наречени злато.

Това е като на марсиански език за повечето тук....
                  Има време още според мен, за време разделно
                  Трудно ми е да го определя - но може би, от тук да 2020г.
                  Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    С две приказки - празни приказки.
                    -- мотото на целия форум...
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Гледам покрай редовните глупости и малко интересни неща сте написали днес. Аз бих се радвал на малко екшън отвъд Океана. Не заради златото, а заради възможността от по-резки движения при акциите. А пък златото си го плюйте, то всичко що е мечо по принцип се плюе. Не беше и по-различно с акциите преди три-четири години. Сега пък видиш ли същите боклуци са направо супер. С две приказки - празни приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Сега разбрах.
                        Няма да се повтори.
                        И що ?
                        Я каква хубава размяна на мнения се е получила по доле.
                        Кой не му харесва - има си игнор листи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                          Няма цени - аз ти казвам техническо ниво на подкрепа за момента къде е.
                          Твойте заключения за действията на ФЕД - са цитат и пример за празно говорене
                          Сега разбрах.
                          Няма да се повтори.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Къде видя цени в този ми пост?
                            Или мои заключения как горните действия на ФЕД ще повлияят на цената на златото?
                            Няма цени - аз ти казвам техническо ниво на подкрепа за момента къде е.
                            Твойте заключения за действията на ФЕД - са цитат и пример за празно говорене
                            Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                              Молим,молим - твойте и на родиоточката, локуми са празнодумни!

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              ФЕД не може да прескочи толкова много нива в байъса си. Той сега им е довиш плюс QE. първо трябва да го сменят на неутрален и да намалят с малко QE. След това да кажат дата за приключване на QE, но да останат неутрални за лихвите и чак след това могат да променят лихвения си байс на хоукиш. това е поне 1 година заседания.
                              Къде видя цени в този ми пост?
                              Или мои заключения как горните действия на ФЕД ще повлияят на цената на златото?

П.П. Обърни внимание как се изразих: "празнодумци с 10 годишен ЦЕНОВИ хоризонт".

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Не знам дали Анона и Ровновесния са врачки, но ти определено удари голЕма греда със златото! Гледам ти ника и подписа и се чудя кога ще изловиш най-големия глупак в свое лице?
                                По голям глупак от теб - в този форум няма!
                                Не бери грижа
                                Аман от глупаци!

Коментар

Working...
                                X