Първоначално изпратено от Bobacho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Гледам, че жълтото, след "добрата" новина, набъбнало! Ха сега се поразровете няколко дена назад, когато бях писал, че точно това ще се случи!
Сработва ли теорията ми за "луксозната стока", съгласно която- злататото расте само и единствено, ако:- имаме наличен свободен кеш (вече го има)
- имаме положителни очакванията за бъдещето (крехки краткосрочни надежди до февруари)
От сега прогнозирам, че покачването ще е крехко и слабо!Last edited by mos70; 17.10.2013, 14:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеНакой знае ли какво се случи със златото около 11 часа днес?То не мръдна
Някой изгоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа не съм луд!!! За една къщурка - 60м2 ми дават вече по Е1000 месечно!!!
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнениеHAARP .... Japan .... златото що се събуди точно сега .....
или сделка няма да има или ще има Фукушима-2
http://www.japantoday.com/category/n...strong-typhoon
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЛорде,продавай имотите в които сирийците не са се самонастанилии купвай злато от валкамби
Тя е в процес на търпимост, новата в същия парцел съм им казал да не я доближават на по-близо от 50см., че лови ток. Всеки ден ги проверявам.
Старата ако ще с острото надолу да я обърнат за хилядарка в евра нема грижи. Всеки месец ще си купувам по един американски бизон докато не почне да се *дига златото.
Коментар
-
HAARP .... Japan .... златото що се събуди точно сега .....
или сделка няма да има или ще има Фукушима-2
http://www.japantoday.com/category/n...strong-typhoon
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЛорде,продавай имотите в които сирийците не са се самонастанилии купвай злато от валкамби
А сега сериозно. Ако бежанската вълна продължава, нищо чудно след създаването на компактна маса от бежанци да започнат подобни процеси, включително създаване на ефективни организирани престъпни групи от чужденци. Вероятно нашите мозъчни капацитети вече реално работят върху гореизложеният казус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнениеНедей. Ще вземе да не се сбъдне прогнозираното от тебе събитие. Резултата би бил я инфаркт я нещо друго. Това би лишило форума от огромен капацитет в сферата на финансиите, науката и изкуството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекакво му направихте на жълтото????
не съм му фен,но напазарих от 1266 за едни 30 пункта
И аз като Шемата да си постна сделката:
прибирах си профита на 15x20$- 300$Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар