IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
    На мен ми се струва, че ще трагне нагоре.
    Кога?

Коментар

• На мен ми се струва, че ще трагне нагоре.
      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• .,.,.

Тая седмица май пак ще се закотви

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
          това си беше класическо показно на "продавайте когато всички купуват и купувайте когато всички продават" Както е казал Сорос.
          кой иска да продава ич не ме е еня ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
            И на мен ми излезе през носа това злато. Обикновено инвеститорите прибягват към него по време на кризи. Като валута убежище.
            това си беше класическо показно на "продавайте когато всички купуват и купувайте когато всички продават" Както е казал Сорос.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Алчни еййй....а алчността била лошо нещо, а ;-)
              само на гори за копанарите ... и шортерисимо на Даксонците ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                нема GDXJ 30 баце за са ... а искаше на 20 на 25 тея цени не знам дали ще достигне въобще ... мен ме е яд, че не добавих на SSRI като беше на 6.80 да се еба в бастуна ...
                Алчни еййй....а алчността била лошо нещо, а ;-)
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Да бе , няма. Ей ги на, пак се самозакопават с 5% днесканка.
                  Дресирал съм ги кат кученца, щом ги продам и тръгват към 30
                  Време му е за 4-ти суинг
                  нема GDXJ 30 баце за са ... а искаше на 20 на 25 тея цени не знам дали ще достигне въобще ... мен ме е яд, че не добавих на SSRI като беше на 6.80 да се еба в бастуна ...

Коментар

Ще ги търсиш ти копачите пак на 30 ама няма
                    Да бе , няма. Ей ги на, пак се самозакопават с 5% днесканка.
                    Дресирал съм ги кат кученца, щом ги продам и тръгват към 30
                    Време му е за 4-ти суинг

Коментар

• И на мен ми излезе през носа това злато. Обикновено инвеститорите прибягват към него по време на кризи. Като валута убежище.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• .,.,./

Не ми ходи на долу
                        Last edited by chronos; 20.06.2014, 11:50.

Коментар

• атомката на 1358 дърпа

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Засега не, ама съм заредил бренекето за палавия му братчед.
                            Само да стане пълнолетен на 21 и го гръмвам от упор.
                            Минимум 30 сребърника се очертават бързи без проблем

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=zsl
                            аз на дневна на 20 юни миналата година виждам зверски обем . този обем е купен. виждам на моя индикатор червена лампа за обърната чутура . а сега ако забелязвате я изтествахме по един извратен мошевски начин . индексите ще ги разпорат скоро точно както изкатери злото .имат да си тестват атомките . те само ще падат и падат . с това ще оправдаят още едно покачване на злото . макар че както се вида днес - ТРЯЛАЛА НЯМА ВРЪЗКА

Коментар

• .,.,.,

Тва илядо каде го бленувате...в дупенцата ше влезе

Коментар

Бул маркет не се скъсява...Никога

Ще ги търсиш ти копачите пак на 30 ама няма
                                Това го кажи на архито
                                Аз туканка булмаркет не виждам, просто поредния подскок преди да се засили злото за хилката си към края на годината, най късно напролет.

И все пак съм се хеджирал де, не съм непогрешим все пак.
                                Днес на 10.5 влязох добре в BVN..откога ги дебна дали ще им удържи 10-та или не...ми удържа засега - тъй че съм ин
                                На многогодишни дъна при пребита добра хартия не мога се сдържа с туй слабо сърце

Коментар

Working...
                                X