Първоначално изпратено от ivandimitrov1024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениетова си беше класическо показно на "продавайте когато всички купуват и купувайте когато всички продават" Както е казал Сорос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеИ на мен ми излезе през носа това злато. Обикновено инвеститорите прибягват към него по време на кризи. Като валута убежище.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАлчни еййй....а алчността била лошо нещо, а ;-)и шортерисимо на Даксонците ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениенема GDXJ 30 баце за са ...а искаше на 20 на 25 тея цени не знам дали ще достигне въобще ...
мен ме е яд, че не добавих на SSRI като беше на 6.80 да се еба в бастуна ...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа бе , няма. Ей ги на, пак се самозакопават с 5% днесканка.
Дресирал съм ги кат кученца, щом ги продам и тръгват към 30
Време му е за 4-ти суинга искаше на 20 на 25 тея цени не знам дали ще достигне въобще ...
мен ме е яд, че не добавих на SSRI като беше на 6.80 да се еба в бастуна ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЩе ги търсиш ти копачите пак на 30 ама няма
Дресирал съм ги кат кученца, щом ги продам и тръгват към 30
Време му е за 4-ти суинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗасега не, ама съм заредил бренекето за палавия му братчед.
Само да стане пълнолетен на 21 и го гръмвам от упор.
Минимум 30 сребърника се очертават бързи без проблем
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=zsl
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеБул маркет не се скъсява...Никога
Ще ги търсиш ти копачите пак на 30 ама няма
Аз туканка булмаркет не виждам, просто поредния подскок преди да се засили злото за хилката си към края на годината, най късно напролет.
И все пак съм се хеджирал де, не съм непогрешим все пак.
Днес на 10.5 влязох добре в BVN..откога ги дебна дали ще им удържи 10-та или не...ми удържа засега - тъй че съм ин
На многогодишни дъна при пребита добра хартия не мога се сдържа с туй слабо сърце
Коментар
Коментар