If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прибират го да не го докопат руснаците, все повече мирише на война положението там
не заради войната, а за да няма златна рубла, че тогава наистина ше замирише на война, че руснаците го бяха споменали някъде за да не им се срути валутата и тъй като няма петрорубла все още, ще я направят златна и тогава познай ако някоя хартия е обезпечена със злато ..... оставям го за домашно на икономистите .....
Прибират го защото трябва да го връщат на Германия и Франция и колкото по евтино
го купят,толкова за САЩ е по-добре.
Ше го върнат на немците, когато аз стана Страдивари, с 33 тона ако се връщаха 700 ... тона добре и на никой нищо няма да връщат защото се усетиха, че ше ядат дървото с техния долар ...
Bundesbank knickt ein: Deutschlands Gold bleibt in den »sicheren Händen« der Federal Reserve - Бундесбанката коленичи, немското злато остава в "сигурните ръце" на федералния резерв ...
Ти бате нали се сещаш, че немците как са си получили 3000 тона обратно и са вън от евросъюз и евро и всичко те няяя да работят за всички олигофрени тука и да им плащат, нооо тоя шанс няма да им се даде, американците не дават ...
що ли им го прибират кат е балон и за нищо не стаа
ааа димитров, да не би да си облицоват тоалетните с него там у FED
Така кат гледам, златото е балон и аз няям абсолютно нищо напротив да се спука и да стане на 200$ ама никак даже .....
@Танов я препоръчай още някоя статия за плъмване и пропадане, че гледам имаш по добри познания и от Греенспан .... Ама май сите икономисти сте си платиле дипломата у Утре Носете Съответната Сума
прибират го да не го докопат руснаците, все повече мирише на война положението там
Така кат гледам, златото е балон и аз няям абсолютно нищо напротив да се спука и да стане на 200$ ама никак даже .....
@Танов я препоръчай още някоя статия за плъмване и пропадане, че гледам имаш по добри познания и от Греенспан .... Ама май сите икономисти сте си платиле дипломата у Утре Носете Съответната Сума
[QUOTE=k_v_v_;1059679204]ето ви една прогноза за златото в следващите месеци, може би година, аз очаквам мечи пробив на триъгълника, показал съм и бичи вариант, който според мен е по малко вероятен. Таргетите на дватаварианта са сините линии. [/QUOTE
абе така като я гледам графиката както си я построил има голяма опасност да иде надолу, но дори да сбъркате с дълга позиция рано или късно ще се върне
k_v_v_, и аз го забелязах тоя триъгълник и се чудя също нагоре ли ще избие или надолу. Ама при всички положения е бая голям и ще има яко раздвижване.
Сега.... може би и политиката да му помогне в една или друга посока, примерно в Украйна се укроти положението... или пък вземе да се закучи - примерно Путин обявява, че влиза с 40 000 човека армия.... Е тогаз стой та гледай....
Те евреите в началото на годината нали обещаха 1000,може би това ще видим.
k_v_v_, и аз го забелязах тоя триъгълник и се чудя също нагоре ли ще избие или надолу. Ама при всички положения е бая голям и ще има яко раздвижване.
Сега.... може би и политиката да му помогне в една или друга посока, примерно в Украйна се укроти положението... или пък вземе да се закучи - примерно Путин обявява, че влиза с 40 000 човека армия.... Е тогаз стой та гледай....
Коментар