IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .,.

Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    кво те боли ве купувай там кат пада и тва е .... нека пада и на 200$, после ше видим какво що и кое е пари и кое не ...

Абе то така..ама ме дразнат толко наивни хора разсъждения..под хиляда...може и под 100..

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
      може само да сънувате цени от под хиляда... и то само в най смелите ви Еротични сънища
      кво те боли ве купувай там кат пада и тва е .... нека пада и на 200$, после ше видим какво що и кое е пари и кое не ...

Коментар

• Опа,опа, вече сме на 1194 долара за унция.Прогнозите ми за 1200 са вече реалност, ама май има да падне още до към ниво от 1000? Май,май още не е време за пълнене, че после празненето ще боли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
          може само да сънувате цени от под хиляда... и то само в най смелите ви Еротични сънища
          Опасявам се, че нива под 1000 няма да са ти "Еротични сънища", а реалност такава
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• може само да сънувате цени от под хиляда... и то само в най смелите ви Еротични сънища

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
              Златото достигна подкрепата на 1190 и е много интересно какво ще стане слледващата седмица. Аз очаквам бавно поскъпване към 1300 преди голямото потъване.
              Стомната държала до 3 пъти, после се чупела.
              Та и тук така...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                Според мен биткойна ще се окаже най-яката му къса клечка Ама и златцето си го бива, откак и аз взех да инвестирам в него

Рядко срещан екземпляр. До каквото се докосне и се СРИВА. За биткойните забравих да спомена.

Всяка една негова клечка е по къса от най късата, до момента, в който не изтегли нова клечка.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Златото достигна подкрепата на 1190 и е много интересно какво ще стане слледващата седмица. Аз очаквам бавно поскъпване към 1300 преди голямото потъване.
                  http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Майстора се гласеше за 4000 като беше 1900 и ревеше "Купувайте братя".

И за среброто беше същата работа. Точно като гонеше 50 долара и пак викаше да купуват.

Аз по голям антииндикатор не съм виждал.
                    Според мен биткойна ще се окаже най-яката му къса клечка Ама и златцето си го бива, откак и аз взех да инвестирам в него

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Дневна,седмична и месечна не ме интересуват,гледам бизнес циклите от последните
                      шестдесет години и горе долу ми е ясно какво ще се случи.
                      Успех пожелавам!

И късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        Доларът не е само EUR/USD, за да твърдиш, че при спадане на еврото спрямо долара, то златото също ще пада (това ти е тезата от предните постове).

Щом виждаш графиките 14 години назад, то ясно можеш да видиш, на Дневна, Седмична и Месечна нивата на EUR/USD и XAU/USD и да ги сравниш. Няма никаква зависимост! Следователно, спокойно при паритет цената би била по-близо до 1700, отколкото до 700
                        Дневна,седмична и месечна не ме интересуват,гледам бизнес циклите от последните
                        шестдесет години и горе долу ми е ясно какво ще се случи.

Коментар

Ами това е АБ то на търговията ,щом долара расте цената на златото пада.Аз бих
                          ти предложил да провериш цената преди точно четиринадесет години,когато започна
                          цикъла на възход.Тогава доларът беше по-скъп от еврото,а златото и петрола на
                          смешни цени спрямо сегашните.
                          Доларът не е само EUR/USD, за да твърдиш, че при спадане на еврото спрямо долара, то златото също ще пада (това ти е тезата от предните постове).

Щом виждаш графиките 14 години назад, то ясно можеш да видиш, на Дневна, Седмична и Месечна нивата на EUR/USD и XAU/USD и да ги сравниш. Няма никаква зависимост! Следователно, спокойно при паритет цената би била по-близо до 1700, отколкото до 700

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            Нямам идея кои сте Вие които ще ме обявявате за нещо си, но я ми кажи каква е връзката между евро и злато, че щом еврото пада, то и златото трябва да пада...
                            Ами това е АБ то на търговията ,щом долара расте цената на златото пада.Аз бих
                            ти предложил да провериш цената преди точно четиринадесет години,когато започна
                            цикъла на възход.Тогава доларът беше по-скъп от еврото,а златото и петрола на
                            смешни цени спрямо сегашните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Дали? То и под 1500 нямаше да пада, а щеше да стига и 3000-4000-10 000- 20 000
                              Майстора се гласеше за 4000 като беше 1900 и ревеше "Купувайте братя".

И за среброто беше същата работа. Точно като гонеше 50 долара и пак викаше да купуват.

Аз по голям антииндикатор не съм виждал.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Горе долу позна,ама трябва да махнеш единицата и ще те обявим за втори Нострадамус
                                Нямам идея кои сте Вие които ще ме обявявате за нещо си, но я ми кажи каква е връзката между евро и злато, че щом еврото пада, то и златото трябва да пада...

Коментар

Working...
                                X