If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига се вайка бе, затуй ти казват хората че циклите трябва се познават
ааа Кастро бех постнал там един твой съименник от Бразилия кво беше написал, че не му требели вече гущери да си трамбова из Латинската америка може само с Бразилски вестници ....
А циклите те си вървят и става и за Gold има още едно голямо на горе и после е голямото на доле ... ама дали според долар или друго ше видиме
а ти се появи ми как да го прочета кат всичко си изтрил, а тука са се ляли мъдри слова на мъдри хора...
Ти бързаш там триеш нищо нема да му стане на инвестора не се коси ....
Стига се вайка бе, затуй ти казват хората че циклите трябва се познават
а ти се появи ми как да го прочета кат всичко си изтрил, а тука са се ляли мъдри слова на мъдри хора...
Ти бързаш там триеш нищо нема да му стане на инвестора не се коси ....
Посегателството върху собствеността не е само конфискуване, а преди всичко кражба! Няма по привлекателно нещо за кражба от златото! Малко, удобно за пренасяне и с голяма стойност! Много по лесно е да го откраднеш от колкото един трикрилен гардероб
Бе така е, ма не е по темата
Да балон е - все още доста раздут.
Кога се скрие в миша дупка Форексов - те тогази ке го купуваме.
Объркал си се... Най-лесно е да конфискуваш недвижимо имущество. Няма мърдане. Само променяш "закона" и толкова.
Посегателството върху собствеността не е само конфискуване, а преди всичко кражба! Няма по привлекателно нещо за кражба от златото! Малко, удобно за пренасяне и с голяма стойност! Много по лесно е да го откраднеш от колкото един трикрилен гардероб
Златото е било разменна единица за хиляди години и не случайно. Всички останали единици са се проваляли заради прекомерни харчове и злоупотреби от управляващите. Всъщност златният стандарт е бил в ефект до 1971, така че не трябва да се връщате кой знае колко назад във времето за да разбере неговата важност.
Доверието към финансовата система е ключов фактор. Ако доверието е високо то книжните пари имат стойност, а ако няма доверие то хората търсят алтернатива и се насочват към златото.
Мисля че доверието във глобалната финансовата система е доста под въпрос заради прекалено харчене и печатане на хартия и обещания които много хора се съмняват вече че ще бъдат покрити.
Аз се надявам да продължи спада и за да мога да си взема малко повечко и мисля че цената ще продължава да се натиска от финансовият свят.
Все пак мисля че човек трябва да държи малка част в злато (10%-15%) а другите да ги върти в икономиката освен ако няма силни сигнали за тотално срутване на финансовите пазари
Не е препоръка! Но понеже са ни занулявали и то наскоро (1997г имам предвид ) е хубаво да имаме едно на ум
Това звучи прекрасно и се надявам да е така. За жалост не можеш да го гарантираш. Дотогава е по-разумно човек да си купува по малко злато от време на време.
Не мога, но историята на света от последните 70 години говори че това е доста по-вероятен сценарии
Коментар