IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега сериозно за песимистите. 2004- 2014 официална инфлация 60%.2004-2014 лихви /не знам,не съм депозитар/,около 80% за КТБ .ЗЛАТО 2004 да кажем 300 долара - 1200 сега,разлика- 400%. Купувам от 2003 г.Чета ви от 3 години и ми е много странно,аз ли съм пр.....н или вие!

п.п. Физическо не хартия!
    Last edited by blackaquarius; 12.12.2014, 01:54.
    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Koйто иска да пада - не купува, а продава
      Продавай, аз ще купя.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
        Защо не пада бе! Да купим малко.
        Koйто иска да пада - не купува, а продава
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение

Няма как Миранди, имот не се продава, имот винаги само се купува и се дръжи!
          Що се отнася до зеления гараж, точно съм проверил, че са два такива на улицата с надпис Fox! Демек ти няма как да знаеш кой е моя , ако не си Миранди
          Инвестициите си в злато ще редуцирам до там, че да купя само една монетка през 2015г. Останалото ще бъде акции. 2015г. съм я определил за година на акциите.
          То не само Миранди ти знае гаража. Но за инвестицията браво! И аз инвестирах в такъв имот във Варна.Сега живея в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
            С кво ше го купувате това злато? Питам щото съм чувал че се продава срещу едни зелени хартийки. Пък тука чета че зелените хартийки са много гадни и безполезни и затва който могъл вече се е отървал от тях. Та? Ще продаваш злато за да си купиш още злато? Или смяташ да ипотекираш стария опел като падне златото?
            Ти хорското злато не го смятай.А ако трябва ще продам поршето.

Коментар

Нема ли да обърнеш и имотецо с зеленио гараж в зелени пари

Няма как Миранди, имот не се продава, имот винаги само се купува и се дръжи!
              Що се отнася до зеления гараж, точно съм проверил, че са два такива на улицата с надпис Fox! Демек ти няма как да знаеш кой е моя , ако не си Миранди
              Инвестициите си в злато ще редуцирам до там, че да купя само една монетка през 2015г. Останалото ще бъде акции. 2015г. съм я определил за година на акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Ще се повиши естествено.
                Олиото на определени нива и то ще почне да прави бела,ето събориха го и под 60$ вече,за някои добре,за други зле,равновесието е вече нарушено и е въпрос на време да стане лошо положението.
                Сития на гладния не вярва!!!
                Вярно проби 60$ "черното злато", явно ще трябва да развързвам кесията и да почна да го пазаря скоро
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Разбира се това е дългосрочния сценарий.
                  In the long term we are all dead.

Коментар

Тук си прав Миранди! Аз като приключих с КТБ, голяма част от депозита обърнах в петродолари. Златото ще е следващата жертва след рублата и гривната. За сметка на талера, който ще расте като бамбук за сметка на злото. В злато инвестирах миналата година и то скромно- 2 монети физическо. Сега идват времената на зелените кинти.Така мисля....
                    Нема ли да обърнеш и имотецо с зеленио гараж в зелени пари

Коментар

Тук си прав Миранди! Аз като приключих с КТБ, голяма част от депозита обърнах в петродолари. Златото ще е следващата жертва след рублата и гривната. За сметка на талера, който ще расте като бамбук за сметка на злото. В злато инвестирах миналата година и то скромно- 2 монети физическо. Сега идват времената на зелените кинти.Така мисля....
                      Грешка!!!
                      Талера ще расте,докато останалия свят, освен американосите не решат да го изоставят, и да го начукат на янките.
                      Златото винаги ще има за какво да се замени,знаеш ли колко валути е надживяло,и гущера ще надживее.
                      Има за какво да го замениш,златото.
                      Кажи ми като зелената тоалетна хартия изгуби стойност,тогава кой и за какво ще я замени?
                      Разбира се това е дългосрочния сценарий.
                      В обозримо бъдеще няма спор,че долара ще царува,и пак казвам,зависи кога хората ще осъзнаят,че те поддържат и хранят,този който ги тормози!!!!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Хемилио, какво очакваш да стане с цената на златото? Явно имаш предвид, че ще се вдига, но не съм сигурен? Питам те сериозно и не се заяждам.
                        Ще се повиши естествено.
                        Олиото на определени нива и то ще почне да прави бела,ето събориха го и под 60$ вече,за някои добре,за други зле,равновесието е вече нарушено и е въпрос на време да стане лошо положението.
                        Сития на гладния не вярва!!!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

С кво ше го купувате това злато? Питам щото съм чувал че се продава срещу едни зелени хартийки. Пък тука чета че зелените хартийки са много гадни и безполезни и затва който могъл вече се е отървал от тях. Та? Ще продаваш злато за да си купиш още злато? Или смяташ да ипотекираш стария опел като падне златото?

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                            Защо не пада бе! Да купим малко.

Коментар

продължавам да го твърдя-толкова е прозрачно какво ще стане с цената му,че чак не можете да го видите
                              обикновенно точно нещата които са под носът ни са трудни за виждане.
                              мога да ви дам и пример за съхранение на физическо ,което е пред носът ви,но няма да го видите,точно защото не очаквате да е на толкова открито
                              Е същото е и с цената му
                              Хемилио, какво очакваш да стане с цената на златото? Явно имаш предвид, че ще се вдига, но не съм сигурен? Питам те сериозно и не се заяждам.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ааааааааа забравих,ще чакаме да стане 500,че тогава.

Коментар

X