Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениекакви са точно времената към момента?
Коментар
-
Това малко ми прилича....
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВече го споменах. До 4-5 години предстои да видим грандиозния крах на световна финансова система!
Когато нещо очакваш да се случи, първото нещо е да си замислиш кой има интерес от това. След това ...дали този който има интерес има и възможности. И най накрая дали с действията си този коийто има интерес и възможности ще навреди на други с интереси и възможности и до колко и възможно ли е да не му се случат нещата щото другите интереси и възможности са по големи.
Та кой има интерес от това?
Коментар
-
Трябва да вярваш в БОГ
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз не вярвам в Господ, но въпреки това много харесвам тази мъдрост. Ще я постна, тъй като твоята не е пълна, а се изпуска сериозна част от нея:
"Господи, дай ми сила да променя нещата които не мога да приема, дай ми търпение да приема нещата които не мога да променя, и ми дай мъдрост, да правя разликата между двете "
Сега ако зпочнем и за БОГ да говорим.....))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение"Господи, дай ми сила да променя нещата които не мога да приема, дай ми търпение да приема нещата които не мога да променя, и ми дай мъдрост, да правя разликата между двете "Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениекакви са точно времената към момента?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Има една молитва към Господ обичам да я казвам защото е добре да се осъзнае. "Господи, помогни ми да променя нещата които мога да променя и дай ми сили да се примеря с нещата които не мога да променя"
Разбираш ме нали?
"Господи, дай ми сила да променя нещата които не мога да приема, дай ми търпение да приема нещата които не мога да променя, и ми дай мъдрост, да правя разликата между двете "Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Хайде да ми изясните моля ви...
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ такива времена рутинираните в капитала гледат как да си запазят капитала, а не как да спечелят още капитал!
Коментар
-
Кога?
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтавало е много пъти в човешката история. Какво по-точно ти е трудно да си представиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНе,не вървят.
Но наистина рутинираните в капитала,точно в такива времена намират начини да извлекат дори по-добра печалбаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Това...
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно! Смяташ ли, че сега нещата вървят добре?
Но все пак всеки в даден момент има мнение което би трябвало да може да аргументира и на база на него взема решения.
Както казах накратко преди лично аз смятам Европа за по проблемна от Америка, а за Азия нито добро нито лошо - защото не го познавам силно този пазар.
Но като цяло не виждам някаква сериозна причина за безокойство. Което разбира се не означава че след 1 ден няма да я видя....))
Има една молитва към Господ обичам да я казвам защото е добре да се осъзнае. "Господи, помогни ми да променя нещата които мога да променя и дай ми сили да се примеря с нещата които не мога да променя"
Разбираш ме нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИменно! Смяташ ли, че сега нещата вървят добре?
Но наистина рутинираните в капитала,точно в такива времена намират начини да извлекат дори по-добра печалба
Таааа ..... едва когато се сговнясат нещата,чак тогава ще дойде и твоят момент (злато нагоре ..... за сега им е нужен кеш за да финансират машинациите си )
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение3. Та на въпроса - дай по същество....как си представяш че света ще направи преход към "честните" пари.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Дай по същество
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе правиш разлика между честни пари и честно заплащане!
Срещал съм се с доста богати хора. Досега обаче не съм срещнал богат човек, който сън не го хваща защото не може да си изпере парите... Ти наистина ли си вярваш, че централните банки пречат на прането на пари?!... През последните години ЦБ-тата по целия свят не правят нищо друго освен да се борят с пазара, с което разбира се ни вкарват още по-навътре в блатото!))) а са бая богати.
2. За зпалащането честно или нечестно имам да ти кажа много много неща...ама е дълга темата. В България се въртим във омагьосън кръг. От една страна работодателите не плащаме достатъчно наистина, от друга хората които работят не могат и не искат да работят достатъчно и качествено. Всеки си има оправдание - моето е че ако плащам на някой 3000 лв той с труда си трябва да печели за компанията 12-15 хиляди миминум. Той обаче не печели толкова а смята че е аз не оценявам труда му и му плащам малко. Естествено за да печели той аз трябва да създам условия да може да печели....но пък тук за големи условия при този пазар не може да се говори. 15-20 години се борих като "свиня с тиква" с този пазар. Наистина тук съм направил първите си за нашите стандартни не съвсем лоши пари но когато успях да се измъкна от тези "окови" да правя бизнес в България - Слава на БОГА - за което, разбрах колко много време съм загубил да се занимавам с глупости. Пак Благодаря на Господ че поне успях да разбера защото много хора не могат или нямат възможност. Та така, този проблем в бизнеса ми извън България е сведен до минимум - със заплащането. Мога да плащам повече защото печеля повече. Печеля повече защото има пазар на който мога да "продавам" повече. И да "продавам" с по голяма печалба. Как ще се измъкнем от България само един Господ знае, аз нямам никаква идея и само се депресирам като си мисля за това. Не виждам ниакква светлина.
3. Та на въпроса - дай по същество....как си представяш че света ще направи преход към "честните" пари.
Коментар
Коментар